Ut

Nej nu människor så har jag suttit inne hela dagen och nu ska jag äntligen ut!
Som jag sa så ska på Karibu och fika, med Julia, Agnes och Hedda, Anna kunde inte följa med för hon ville vara hemma och ta det lugnt och plugga, tråkmånsen! nej men är bra att det finns vissa som faktiskt kan ta tag i sitt pluggande ....

Efter vi har vart på Karibu så har vi som sagt inte planerat något att göra, utan vi får se vad vi hittar på sen, vi kanske drar hem, eller gör något annat.
Jag uppdaterar så fort jag kommer hem eller har tillgång till en dator!

Ha en bra Lördag kväll så länge ♥




Primark

Åh nu är det inte länge kvar alls ....

På måndag, alltså i över morgon så beger jag och Agnes oss till London.
För er som undrar så ska vi först ta bilen till Skavsta och det kommer ta ca 6- 8 timmar, vi ska även stanna och äta på den tiden också, sen när vi är framme i Skavsta så ska vi hoppa på flyget som tar oss till London, och flyg resan är väldigt kort, det tar bara två timmar.

När vi är framme checkar vi nog in på vårat hotell, och sen blir det väl läggdags, sen nästa dag så blir det en lång dag in town med Agnes, i think!
För er som undrar, så tror jag att jag kommer jag blogga när jag är i London, men det är inte säkert att det kommer gå, det hänger bara på om vi hittar något internet cafe, och sen beror det på hur mycket det kostar, men jag hoppas att jag kommer kunna blogga medans jag är där!

Jag hoppas att jag får med mig lite shopping hem, men det tror jag nog!
Den affären som vi ska gå på först heter Primark, och jag har hört att det finns mycket snygga saker där, till ett väldigt bra pris, ett par uggs går tillexempel på under 100 lappen, och ett par pumps går på lite över 100 lappen, kan det bli bättre?
Det är super bra att det finns billiga skor där, eftersom det är just det jag är ute efter, nya skor till våren!
Jag har dock bara med mig lite över tusen kronor, så jag kommer inte kunna shoppa alltför mycket, men något par skor hoppas jag få med mig hem!


åh vad jag längtar nu, jag kommer ta en massa kort, i promise!

I'm Back

Tillbaka igen!

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning lite grann, och snackat med Agnes och Anna på msn.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra just nu, men jag lär ju bli kvar framför datan ett litet tag till.

Kvällens planer blir troligtvis att jag Agnes kanske Anna, Hedda, Juiia och Sandra drar in till stan och fikar på det super billiga fiket karibu som det heter, det är ett fik där man väljer själv om man vill betala för fikat, du kan betala en krona och så får du tillexempel kladdkaka och saft, du bestämmer själv vad du vill fika och hur mycket du vill betala!
Det är bra att det är så billigt, i allafall för min del eftersom jag ska till London på Måndag och måste därför spara pengar tills dess!
FIket är också väldigt bra eftersom det har öppet på kvällen, jag tror det är det ända billiga och mysiga fiket här som har öppet sent på kvällen.

Efter vi har fikat på karibu så får vi se vad som händer, men något hittar vi på i allafall, men det får inte bli så sent ikväll eftersom jag och Agnes kanske ska ha spa kväll imorgon, och så måste jag packa till London imorgon också, sen måste jag Agnes komma i säng i tid, vilket vi inte kommer lyckas så bra med!

Här kommer en bild på min piercing som jag tog igår, det var meningen att jag Agnes eller Anna skulle ta kort medans jag piercade mig, men det gick så snabbt så det var ingen mening!
Men såhär ser den ut i allafall:


Pictures from yesterday



på fotot: jag och Ericas prins som är den sötaste som finns


på fotot: Agnes, snyggare kompis är svårt att hitta


på fotot: one more hot chick, her name is Erica


på fotot: we were playing cards


på fotot: me doing a very " hot " pose


på fotot: jag gav Agnes en pussis


på fotot: Erica som var i behov av en toalett men då var dörren låst


på fotot: så vi drog en snygg pose


på fotot: vi drog en till pose


på fotot: jag och Erica med roliga och störiga småbarn


på fotot: me and my crew


på fotot: hos Anna, här har vi Julia Sandra och Hedda


på fotot: sista bilden, fast kvällen slutade verkligen inte här, men
här glömde jag bort att ta kort, vilket var synd för det var efter vi hade
vart hos Anna som det vart roligt!

Släng vågen

Alla ni tjejer som alltd väger er och alltid är oroliga för att ni ska väga mycket, släng vågen!
Bara för att du väger tillexempel 60 kilo när du är 14 år så behöver inte det betyda att du är tjock, för det ända en våg visar det är hur mycket hela du väger, inte hur mycket ditt fett på kroppen väger? Du ska tänka på att du kan väga mycket för att du har mycket muskler, du kanske väger mycket för att du är lång? bred? jo faktiskt så väger du oftast mer om du är längre, och bredare.
det kanske är något att tänka på ....

Jag kollade på top model förut, och där var det en kille som var normalt vältränad, inte så lång och han var långt, långt ifrån tjock!
Han vägde över 90 kilo, och enligt läkare så var han tjock, alltså han var inte tjock men man kan kolla på ett sorts papper där det står ungefär hur mycket man ska väga om man är si och så lång, och si och så gammal.
Och då kollade dom upp att han enligt dom där papprerna så räknades han som överviktig, men han var ju inte överviktig?
han var ju så långt ifrån det som möjligt, och det är ett bra exempel på att vågen betyder ingenting, vågen är bara en bekräftelse på hur mycket hela du väger!

Så skit i vågen, huvudsaken är att man mår bra, att man rör sig och att man ser bra ut, sen vilka siffror vågen visar, det har absolut ingen betydelse, försök acceptera dig själv, även om det är svårt.

everything is about → confidence ←

Lördag morgon

Godmorgon!

Klockan är tjugo i ett, jag vaknade för några minuter sen, jag fattar verkligen inte varför jag inte sov längre? jag menar jag sover ju alltid så himla länge på helger, men av någon konstig anledning så vaknade jag tidigt, eller ja tidigt och tidigt, men för mig är det tidigt. Det beror säkert på att det är så fint väder ute.

I allafall, idag är det Lördag och jag har absolut inga planer för idag, vilket känns både bra och dåligt.
Eftersom då har jag inga tider att passa, och det är ju skönt! Men det är tråkigt också för då kanske jag bara sitter inne hela dagen och det borde jag inte nu när det är så fint väder!

Igår var jag i allafall först med Erica, Agnes och Jesper hemma hos Erica, sen kom Robert dit!
Efter ett tag så drog vi ut och då träffade jag älskling, sen drog alla vi ner på gårn en snabbis eftersom jag Erica och Agnes inte kunde bestämma oss för vart vi skulle dra, men tillslut så bestämde vi oss för att dra till Anna, där hon och några fler var, så då gjorde vi det!
Hemma hos Anna hade vi kul, eller i allafall jag och Erica.
Efter att vi hade vart hos Anna så drog vi till en annan, och sen till en annan, och sen åkte jag och älskling hem till honom och sov gott!

Pictures from yesterday is coming soon ♥

Mat

Nu har jag precis ätit en jätte god middag som bestod utav ris, lax, creme fraiche och en god sallad, och vatten till det såklart!

Nu ska jag alldeles strax traska upp till Erica för jag ska vara med hon och Agnes, det är alltid lika roligt att umgås med dom två, sen ska jag träffa älskling också!

Vi får se om det kommer något mer inlägg, maby, maby not. Men det märker ni, annars får ni ha en jätte bra Fredag kväll, och njut av helgen så hörs vi imorgon! ♥


på fotot: Mumsig lax


på fotot: mat


på fotot: Min mat

Hemma nu

HejHej!

Nu är jag äntligen hemma, som jag sa så åkte jag in på stan direkt efter skolan, och det var därför jag inte har kunnat uppdatera något!

I allafall så åkte jag in på stan efter skolan med Agnes, vi träffade Anna och sen gick vi på stan och kollade runt, anna hämtade ut någon påse med något, och jag tänkte ju köpa det där armbandet jag kollade på för två dagar sen, men det vart tyvär inte att jag köpte det, för jag tyckte det kändes ovärt att betala 100kr för ett vanligt armband.
Men jag fick med mig något annat hem i allafall, en tröja, en tajt svart tröja med korta armar från bikbok!
Den var snygg, och den funkar bra att både ha till vardags och lite festligare tillfällen, så jag är absolut nöjd.

Just ja, jag piercade ju naveln också. Anna och Agnes var med, och jag höll Anna i handen!
Jag säger bara en sak, det gjorde ont som fasen! jag har ju haft hål i naveln förut, när jag var mindre, ja jag piercade mig även fast jag inte fick .... i allafall, då gjorde det inte alls såhär ont, men varför det gjorde ondare den här gången var just för att jag har haft hål där förut.
Jag är i allafall hejnöjd med piercingen, och äntligen har jag något som kan täcka min stygga navel!

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, jag är barnvakt åt mina småsyskon just nu, och dom ligger och kollar på film, som tur är, annars kan det vara ett jädrans liv på dom!
När mamma kommer hem så blir det mat, vi ska äta lax, love it.
Jag hör av min senare, här kommer några få bilder från idag ♥


på fotot: Jag


på fotot: Min Agnes


på fotot: Tröjan från bikbok

Läggdags

Nej nu måste jag gå och lägga mig, fast imorgon börjar jag i allafall klockan nio, det ska bli skönt att få sova lite längre än vanligt i allafall.

Ja, det gick ju bra att plugga .... inte direkt! men vi får se hur det går imorgon, jag vill bara att det ska bli Fredag så jag får gå i skolan och sen få lov och sen åka till London!

Planer för morgondagen:

9.00 - ca 14.00 - skola!
14.00 - 15.00 - ta mig in till stan, samt hämta pengar av pappa
15.00 - ca 15.30 - pierca naveln
15.30 - max 16.30 - be in town
17.00 - 18.00 - hämta min lillasyster på skolan och min lillebror på dagis och vara barnvakt
18.00 - 19.00 - äta, samt göra sig i ordning
19.00 - ca 00.00 - umgås med kompisar skulle jag tro

Godnatt på er, sweet dreams, sussa gott! ♥

Plugga

Nej nu människor så måste jag faktiskt plugga, även fast jag inte kommer fatta ett skit om vad jag läser!
Vi ska nämligen ha ett NO prov imorgon, och då måste vi läsa igenom några sidor med sammanfattningar som vi i klassen har gjort, det handlar om biobränsle, vindkraft och mycket mer, och hur kul låter det?

Föresten imorgon så är det Fredag, sista skoldagen sen blir det lov, åh det är jag verkligen i behov av just nu ....
Imorgon ska jag som sagt pierca naveln (troligtvis) eller ja, jag har ju bokat tid och om allt går som det ska så blir det nog, imorgon klockan tre.
Sen ska jag på stan med Agnes och Erica tror jag, och jag tror jag ska köpa ett armband imorgon på glitter, för jag kollade på det igår och nu känner jag att jag bara måste ha det, det kostade ändå bara 100kr, så jag kanske köper det, om inte så överlever jag nog ändå!

Men vi hörs när jag har pluggat klart, wish me good luck ♥


på fotot: jag


på fotot: min klocka från Indien som är stor med mycket diamanter på,
absolut inte äkta! men den var ju billig och den funkar ju att som accessoar!


Lite om hårförlängning

Jag tänkte ta mig tiden nu och faktiskt skriva lite om hårförlängning!

Som dom flesta vet så finns det flera olika sätt att fästa löshår på, du kan använda dig av:
lim, cips, keratin vax, sy in det eller silikon trens!

Idag tänkte jag berätta lite om metoderna lim och clips, och sen om någon dag så lägger jag in om dom andra!

lim:
Om du ska limma fast ditt löshår så måste du självklart köpa dig löshår först, då köper du bara vanligt löshår i den färgen som du vill ha det i, priset på löshår varierar, det beror helt på vart du köper det, det kan gå på 300 upp till 4000 minst, men äkta hår brukar oftast vara ganska dyrt!
Om du ska limma så är det bästa du kan göra är att gå till frisören och be dom sätta i ditt löshår, men det kostar tyvär en massa pengar!
Men annars kan du bara be en kompis göra det på dig, helst någon som har satt i löshår förut och vet hur det går till, eftersom det är ganska mycket att tänka på, och det är väldigt noga att man gör rätt.
När du ska limma ditt hår så måste du ju såklart ha köpt en limburk också, och lim brukar finnas på de flesta ställen där du kan köpa löshår, och en limburk går väl på drygt 100kr beroende på storlek!

om du ska sätta fast ditt hår hemma så bör den som sätter i ditt hår tänka på att:
• håret ska helst vara nytvättat, i allafall inte fett eftersom det fäster mycket bätte på tvättat hår, men håret får absolut inte vara blött eller fuktigt
• du måste ha en plattång, för efter varje trens som du har limmat så måste du sätta ytter sidan av plattången på håret längst upp där du har limmat
• ha en kam till hands och en hårklämma
• tänk på att inte limma trenserna för högt upp, för om dom hamnar för högt upp så finns det stor risk för att man kommer se trenserna igenom håret sen
• snåla inte på limmet, utan kladda på ganska mycket på varje trens

bra och dåliga saker med att limma:
det är håret håller sig på plats i några veckor utan att du behöver limma det
• att du kan bada med håret i
• att resultatet brukar oftast se normalt ut och snyggt om man limmar det
• det är dåligt att det sliter mycket på håret att limma fast det
• och att limmet som du limmar fast håret med tar slut väldigt fort
• att man oftast får små limklumpar i håret lite här och där

clips:
Clips är nog det lättaste sättet att använda sig av!
Antingen beställer du vanligt löshår + clips till, men då måste du sy på clipsen själv, men det är inte så svårt, utan det är bara att ta vanlig tråd och sen syr du fast dom, eller så köper du löshår där clipsen redan sitter färdiga på löshåret.
Att köpa löshår med clips på är också ganska dyrt, men om du använder dig av clips så behöver du inte gå till någon frisör och lägga ut en massa onödiga pengar på att sätta dit löshåret, utan clips är som hårspännen, fast mycket starkare och bättre såklart, så det är lätt att fästa sitt hår själv!

när du sätter fast clipsen i håret så bör du tänka på:

• att fördela löshåret med clipsen på jämnt i håret, så det inte blir mer hår på någon sida
• att försöka sätta dom ganska långt ner, för om du sätter fast dom ganska långt upp så är risken väldigt stor att man kommer se clipsen
• om du syr fast dina clips själv, försök sy på ganska många clips på en trens, men med jämna mellanrum, för ju fler clips du har, ju lättare blir det att hålla upp håret, för håret väger faktiskt en hel del mer än vad man tror!
• försök ruffsa eller spraya lite hårspray där du ska sätta fast clipsen för då sitter dom fast bättre, annars finns risken att dom kommer glida av håret om det är för platt och för lent

bra och dåliga saker med clips:
det sliter inte ett dugg på ditt egna hår
• du kan plocka i och ur det när du vill
• det är ett bra val om du bara vill fylla ut håret lite om det är för tunt
• en dålig sak är att om du har tunt hår så finns det stor risk för att clipsen kommer synas om du inte täcker dom bra
• du måste oftast spänna om clipsen någon gång per dag för att dom har glidit ner en bit och sitter löst

ett råd från mig:
Snart kommer jag skriva några bra hemsidor där du kan beställa löshår ifrån, men kom ihåg, det är mycket bättre att köpa äkta hår än syntet hår, även om äkta hår är dyrare så är det värt pengarna!
För äkta löshår kan du använda som ditt riktiga hår (färga det, platta det, locka det)
Första gången jag använde löshår så köpte jag syntet hår med clips på, och det gör jag aldrig om!
Håret var fint och glansigt och lätt att kamma igenom, men sen efter bara tre dagar så var det som en stor tuss bara!
jag rekommenderar absolut inte syntet hår, det är det värsta som finns.

hemsidor:

http://www.tajmahal.se
http://www.happyhair.se
http://www.rapunzelofsweden.se
http://www.hairpalace.eu

Hårfärgning

Hej!

Idag är det Torsdag och jag kom precis hem till min pojkvän Micke, vi sitter och kollar på made på MTV nu, och vi ska alldeles strax fika.

Ikväll så ska jag nog till PC (en gymnasie skola) och kolla på när Sara Träskvik sjunger, det tror jag blir jätte roligt! jag hoppas att jag kan följa med, eftersom vi har NO prov imorgon så borde jag egentligen träna på det, men vi får se!

Igår så vart det inga fler inlägg eftersom jag och Agnes färgade håret så länge, Agnes gick hem runt klockan tio, och jag var klar någon gång vid elva.
Resultatet på Agnes tycker jag vart bra, vi fick bort hennes mörka utväxt.
På mig vart det mindre bra, jag ville ju få bort mitt mörka under hår, men eftersom det var ganska mörkt så blev det inte som jag ville ha det, men det får duga så länge!


på fotot: min och Agnes hårfärg


på fotot: Agnes såklart!

100 dagars

Nu ska min bror på 100 dagars, vilket menas att det är 100 dagar kvar till studenten, och det firar alla som ska ta studenten, så ikväll blir det partaj för min bror och alla andra som ska ta studenten!
Jag blir så avundsjuk, jag vill också vara arton, och få fira för att jag snart tar studenten, och gå på krogen .... men det är några år kvar, men den som väntar på något gott väntar väl aldrig för längre?
snart är det min tur!

Min bror har självklart klätt upp sig, som jag antar att alla andra också har gjort.
I allafall så hoppas jag att alla som ska ta studenten i år får en jätte bra kväll ♥


Bror min, som var snyggt klädd, braten själv!


Dagens inköp

Hej på er!

Jag åkte aldrig till Micke eftersom jag kom på att jag inte behöver hämta min laptop eftersom jag ska ändå till honom ikväll, så snart åker jag till pappa istället, sen kommer Agnes och då ska vi sätta igång!
Vi ska som sagt färga håret, och sen ska Agnes fixa mina nagar (ska sätta på lösnaglar igen) om vi hinner det vill säga, eftersom det tar ett tag.

Idag på stan så köpte jag det här i allafall:


1. Redbull - det kom några på stan och delade ut redbull, så den fick jag gratis!
2. Lite godis - ja, jag äter sött varje dag nästan, men jag kan skylla på att
det var Agnes fel, för hon skulle köpa plock godis, och jag kunde inte stå emot
att köpa jag heller.
3. Mascara - äntligen en ny!
4. Armband - som är mycket snyggt och var mycket billigt
5. Hårfärg - som ska användas ikväll!

Stan

Hej!

Förlåt så mycket för min dåliga uppdatering idag, men efter skolan så åkte jag Erica och Agnes direkt in på stan, och därför har jag inte hunnit lägga upp något.
Men nu kom jag precis hem från stan, jag är hemma hos mamma nu, och ska bara byta kläder sen ska jag ta bussen till Micke, för jag måste hämta min laptop!

På stan så blev det några inköp, inte något speciellt men jag lägger upp om det så fort jag kommer hem till Micke.
Ikväll så ska jag träffa Agnes, jag ska ta bussen in till stan, sen ska jag och hon hem till mig och färga håret, jag ska färga
bort mitt bruna underhår så jag blir helblond istället, och Agnes ska blondera bort sin utväxt och ljusa upp håret lite.

Men vi hörs om ett litet tag! ♥

Godnatt

Nej nu människor så blir det duschen, sen sängen för mig .... eftersom det är skola imorgon igen, suck!
Fast vi har i försej kort dag imorgon, vilket är super skönt, och på Fredag är det ju lov, jag borde ju vara pepp och glad nu när det är så nära tills lovet?

Om jag hinner så ska jag hem imorgon lite snabbt och hämta några kläder som jag skulle vilja sy om lite på syslöjden imorgon, jag skulle vilja sy på saker som spets, rosetter, märken, ja allt möjlig, bara piffa till dom lite!
men det är bara om jag hinner, men i såfall så kommer det före och efter bilder sen imorgon om jag som sagt hinner hämta några kläder innan skolan, eftersom jag börjar åtta så vet jag inte om jag kommer hinna.

Men nu: duschen!
Godnatt ♥


Varm chocklad

Hej på er!

Nu är jag hemma hos älskling, jag har vart hos han ett tag, men som sagt, jag har inte orkar lägga in något förän nu!
Jag var i allafall med min lillasyster på ridskola, och hon var jätte duktig, det var lite segt att kolla på, men det är klart jag stället upp och följer med?

Snart ska jag och älskling kolla på film, och vi har precis gjort i ordning fika, det vart varm chocklad! Det vart inga semlor för mig .... jag som var så sugen på semlor ....
Aja, jag får väl vänta tills nästa år då!

Imorgon ska jag på stan med Erica och Agnes, vi ska kolla runt lite på stan, dom ska kolla på kläder bland annat, jag vet inte riktigt vad jag kolla på, men en hårfärg ska jag köpa i allafall, eftersom jag har bestämt mig nu för att färga håret hel blont istället, det blir nog bäst så.
Sen ska jag sälja lite kläder imorgon också, skönt att bli av med lite .... och sen är det ju lättförtjänta pengar också, perfekt för mig som åker till London om exakt sex dagar, åh vad jag längtar!


på fotot: älsklings mammas chocklad är super god


på fotot: me, me and me, ser dock väldigt sliten och trött ut men det
blir så efter skol dagar då man har haft något sorts vatten krig, eller ja
krig, med Erica Agnes och mig, mot älskling, Björn, Robert och Jesper!


Skins

Jag sitter just nu inne på internet och kollar runt på lite olika skins!
Jag skulle vilja ha något fint på min bärbara data, som pimpar till den lite, fast problemet är att märket på min data står därbak, och jag tycker faktiskt att min data är ganska snygg därbak, för den ser ganska "stil ren" ut.
Men om jag skaffar en ny data någon gång, så tänker jag köpa några snygga skins, här kommer några skins till laptops som jag gillar!










Alla är super snygga enligt mig i allafall!

Hemma

Tjenixen!

Nu är jag hemma från skolan igen, fast vi slutade för ganska länge sen, men jag och älskling var kvar på skolan ett litet tag för vi skulle spela poker!
Nu ska jag packa ihop lite kläder och sen ska jag och älskling åka hem till honom, ikväll ska jag föresten följa med min lillasyster på ridskola!

Fick en chock på skolan när jag kollade i min allmanacka och såg att jag hade skrivit att jag ska pierca naveln på Fredag, det var jag inte alls beredd på, men det var mer än en månad sen jag bokade tid så det är inte så konstigt att jag hade glömt bort det, men äntligen ska jag få pierca naveln och dölja min fula navel med ett fint smycke istället.

Jag kan inte skriva så mycket mer nu eftersom jag vi ska åka snart, men ha det bra så länge, och glöm inte bort att det är fet Tisdag idag, vilket är = SEMLOR! ♥


på fotot: jag, jag och älskling hade lite kul när vi kom hem, vi märkte
att det gick och spegla sig i bilrutan så vi började tönta oss!

Hemma igen

Hallå nattugglor!

Det blir ett sent inlägg, men ni som fortfarande är vakna har ju i allafall någonting att läsa, men gå inte och lägg er för sent, gör inte som mig, alltså var inte uppe länge, för det är inge bra, men det är jag riktigt duktig på.

Jag åkte ju som sagt in till stan med Anna, för att vi skulle fika!
Inne i stan träffade vi även Agnes och Elin, som var påväg till Wendelas som är en dans studio, ja dom skulle alltså ha dans!
Efter det så gick jag och Anna och fikade, och ja det blev subway, det finns tyvär inget annat som är öppet, i allafall inte något mysigt fik, vilket jag tycker är tråkigt, för subway är inte direkt så mysigt.

Vi fikade i allafall, och pratade en hel del, samtalsämnet ikväll mellan oss var nog mest om sex, ganska kul faktiskt, vi skrattade en hel del kan jag lova!
Ja, samtälsämnet var även alkohol också, lite av min och anna's sa konversation:

- Jag ångrar ingenting i mitt liv, alltså visst att jag har vart stökig och så, och mådde riktigt dåligt ....men jag ångrar ändå ingenting! för jag menar, man lever ju bara en gång? (sa jag)
- Ja precis, jag menar menar tänk dom som sitter inne och kollar på let's dance varje helg, när man istället kan supa? (sa Anna)

Jo lite ironiska var vi väl också, vi menade inte allt vi sa .... eller jo kanske, men vi menar inte att man ska gå ut och supa, där var Anna ironisk, hon menar att man kan väl häldre gå ut och göra något kul (det kan vara, kolla på bio, gå och bowla, ha spa kväll, ja you name it) ni förstår, istället för att bara sitta hemma absolut varje kväll och vänta på bättre tider, klart att man kan kolla på let's dance, det är programmet är skit bra, men jag menar man kanske inte behöver göra det varje helg, och man kanske inte behöver umgås med familjen varje helg heller!
jag menar egentligen, man lever ju faktiskt bara en gång, och då ska man väl ha kul och skratta mycket?

Nu ska jag bjuda på lite bilder från fikat idag!


på fotot: Anna på subway, tyvär så vägrade bilden att vända sig rakt


på fotot: Anna fika som bestod av te och kaka


på fotot: jag, glad


på fotot: mitt tjockis fika som bestod av tre kakor och vatten,
ja klaga inte, jag drack åtminstonde upp en stor mugg med vatten

Bråttom

Hej!

Nu är jag lite stressad faktiskt, jag ska nämligen åka in till stan och träffa Anna och Agnes, vilket alltid är lika trevligt!
Vi ska ta en fika och antagligen snacka en hel del också, sen får vi se om jag åker hem till mamma eller till älskling, det vet jag inte riktigt än.

Jag kanske bloggar innan jag kommer hem, men jag skulle inte tro det, men ni märker väl när det dyker upp ett nytt inlägg!
Ha det bra så länge, och gör era läxor!
puss ♥

Provat håret

Nu är jag tillbaka, och jag har precis provat håret, fast jag kan fortfarande inte gå runt i det eftersom jag inte har något löshår än till mitt underhår, men helt ärligt så skulle jag tippa på att jag kommer färga under håret blont också, för jag orkar inte hålla på krångla med en massa löshår.
Så vi får se ikväll, annars springer jag nog på ÖoB och köper hårfärg imorgon eller någon dag framöver!
Och tills dess får löshåret nog vänta hemma.
Föresten så hade jag fått ett frågan om jag kunde lägga in något inlägg där jag skriver om löshår, och det ska jag nog få fram ett inlägg om, fast inte precis nu, det blir nog ikväll eller någon dag senare ....

Här kommer i allafall några bider på me in my new hair, enjoy!







Löshår

Hej!


Innan middagen så åkte Micke till min mamma för han skulle kolla om mitt löshår hade kommit, samt hämta min data, och löshåret hade kommit!
Jag satt i det och provade det, och det vart snyggt, riktigt blont och mjukt, nu fattas bara det bruna löshåret, alltså jag har brunt underhår och vet forfarande inte hur jag lösa det, antingen ska jag få lite brunt löshår av min kompis Anna, annars har jag bara en utväg .... att köpa en massa blonderings medel och bleka underhåret också, men det vill jag helst inte.

Jag lägger in en bild där man ser mig med håret i senare ....


på fotot: paketet med håret i


på fotot: håret, och kolla så fina lockar


Hemma hos Micke

Hej på er!

har eran skoldag varit bra? det har i allafall min, den har vart ganska lugn.
Nu har jag precis kommit hem efter att ha åkt längdskidor på idrotten, det gick väl bra, förutom att jag vart så arg, för att skidorna som jag lånade var så grymt dåliga, och det är tråkigt att åka längdskidor om dom är dåliga.

Nu ska jag och älskling ta och fika lite, sen ska jag hem till mor min, för där ska jag hämta mitt löshår som förmodligen har kommit idag, jag hoppas det i allafall.
Jag skulle egnetligen in på stan idag, men det får bli på Onsdag istället eftersom jag inte har någon ork idag.

Men vi hörs senare, och har mitt löshår kommit, så kommer det antagligen lite bilder senare också!
puss så länge ♥

Godnatt

Hej eller goddag eftersom klockan är över tolv!

Nu tänker jag inte sitta uppe en sekund till, klockan har blivit alldeles för mycket, och jag borde absout inte sitta uppe nu egentligen, men sånt här händer, mamma får aldrig mer städa på mitt rum igen i allafall, för då vill jag bara vara uppe längre för jag trivs så mycket när det är städat.

Nu ska jag bara smörja på lite brun utan sol och måla naglarna, sen går jag och lägger mig, och föresten, det vart ingen matte läxa för mig idag, ooops! får väl skylla på mamma, det är faktiskt så att hon ska upp sex imorgon och jobba så hon skulle gå och lägga sig och orkade därför inte hjälpa mig, och hur smart är jag? ja, jag klarar i allafall inte göra en hel matte läxa utan hjälp ....


Bilden talar för sig själv!

Mer skor

Just nu sitter ja inne på tradera och kollar runt på skor som en galning, det är faktiskt riktigt farligt att göra det, i allafall för mig eftersom jag åker till London om en vecka, och det är bättre att jag håller i pengarna och väntar till jag kommer dit istället för att köpa några här.

Men jag måste bara visa er två par skor, som enligt mig är skit snygga, och jag vill bara använda liknande skor i sommar, åh kan sommarn komma någon gång?
Föresten, ja, det är faktiskt bara en vecka kvar till jag beger mig till London, och där finns det skor, och där ska det shoppas skor, om ni inte hade listat ut det själva.





Skorna

Åh, jag var nyss inne på Kenzas blogg, och såg inlägget på dom skorna hon hade budat på som hon jätte gärna ville ha, och jag är så arg på henne att hon la ut det där inlägget!

För nu känner jag mig också helt desperat, jag tror aldrig har sett så snygga skor i hela mitt liv, alltså detaljerna, nitarna, diamanterna, allt, dom är så perfekta att det inte går att förklara!
Jag vet inte vad jag ska mig till, för jag vet att jag aldrig kommer att hitta exakt dom där skorna, eftersom dom verkar vara ganska sällsynta.

Men en sak kan man ju hoppas på .... Att jag hittar några sjukt liknande, eller snyggare i London.


på fotot: skorna, ja jag sa ju det, så sjukt snygga

Hårtips

Klockan är mycket, men inte klagar jag för det, jag älskar att sitta uppe länge, speciellt när mitt rum är städat, och när jag känner mig så fräsh, det känns som jag skulle kunna sitta uppe hela natten, lyssna på rix fm och blogga, det låter inte så fel om ni frågar mig i allafall.

Här kommer ett hårtips från mig!
Men först en bild, så ni förstår vad det är jag ska skriva om.



nummer ett: Ocean Sprizz (strong control)
Det är en spray som gör att håret blir nästan lite strävt, som håret blir efter
du har badat i salvatten, det gör så man får en så kallad, beach look, om ni förstår mig.
Jag tycker även att sprayen är bra för man får en hel del volym av den, men bara om du
sprayar i den, och sen fönar du håret, så helst ska håret vara lite fuktigt, sen sprayar du
i den, och fönar det, och sen har du beach, knullruffs looken, det kan vara riktigt snyggt.
tips:
Efter du har sprayat i den i håret, ruffsa då till det lite åt alla håll om du vill ha mer ruffs,
spraya sedan med hårspray så håller det sig.

nummer två: Designer Spray (extra strong control)
Den här har jag inte använt mig så mycket av, men den luktar riktigt gott, och den kan användas
till det mesta, till att få upp mer volym, eller ge mer stöd åt volymen i håret, ja den är i allafall
jättebra, och ännu bättre är det som sagt att man kan använda den till det mesta, den fungerar
nästan som en hårspray kan man säga, fast ännu bättre.
Den här produkten är bäst att spraya på torrt hår!

nummer tre: Touch and Feel (strong control)
Här är också en spray som luktar gott, vilket jag tycker är ett plus, jag älskar hårproukter som
är bra, och luktar gott!
Det här är i allafall en spray som skapar struktur och ger glans till håret, den skyddar även håret
mot värme vid föning vilket är bra.
tips:
Om du vill skapa struktur i håret så ska du spraya den på torrt hår, och om du vill ha mer rörelse i
ditt hår så ska du spraya på fuktigt hår och sen låta det torka.

kommentar från mig:
Jag älskar alla tre produkterna, det tråkiga är bara att dom inte kommer till användning så ofta
eftersom jag inte hinner med att använda en massa produkter innan skolan,
och på helger så brukar jag oftast inte vara hemma.
Men dom är i allafall jätte bra allihopa, fast jag är nog mest fast vid sprayen nummer ett,
alltså den som gör att man får en beach look!
En sak som jag tycker är jättebra med dom här produkterna också är att det är Multi Protect Formula i dom, vilket menas:
Att dom stärker och skyddar håret, med pro vitamin B5 och UV filter.

Min nyfikenhet är över

Hej på er!

Nu är jag nybadad och luktar riktigt gott, jag har lagt fram det mesta av vad jag ska ha på mig imorgon, men jag har dock inte gjort matteläxan ännu, men jag ska göra den, eller jag måste ....

Kollade nyss in på facebook och då såg jag att jag hade fått ett brev av min moster, så behöver jag inte vara nyfiken längre, såhär stod det i allafall på brevet:
Hej Hej.....Bra :) ok, Jobbet innebär att du lär dig en sång text..Cactus Mountain, jag kommer att skicka texten i ett brev.
När texten kommit fram skickar jag musiken över datorn. Jag sjunger i den nu, men jag tycker inte om att sjunga och det är inte rätt röst.
Jag skriver mer i brevet. När texten kommit så vill jag att du skickar mig ditt bank konto med brev, inte över e mail.
$ 200.00 = lär dig texten och träna tills det låter bra, och när du är redo så spelar vi in den över datorn.
Hur det ska gå till förklarar jag senare!!!! That's all..... Om du fortfarande är up for it, let me know....Och Josse din Blogg är sååååå bra och rolig. Om du inte tror att du inte kan sjunga så ALLA kan det, du maste bara öva ......

Mja, kanske inte riktigt var vad jag hade tänk mig.
Jag har absolut ingen bra röst överhuvudtaget, men jag hoppas hon har rätt, att om jag övar så kanske min röst blir bättre.
Men hey, det kan ju vara  en kul grej tycker jag, man ska alltid testa på nya möjligheter som man får, annars kanske man ångrar sig senare i livet, så det är klart att jag är på, räkna med mig, jag ska försöka!

Nu ska jag kolla på Beck och fika, sen kommer det fler inlägg, bland annat ett hårtips.

Tutti frutti

Hej igen!

Här sitter jag och tuggar på Tutti Frutti passion, eftersom mamma köpte mig sig en sånn påse till mig på vägen hem, hon har nämligen vart med min bror och kollat på en lägenhet till honom, ja han är ju trots allt 18 så snart är det väl dags att han flyttar snart, vad tråkigt det skulle bli om han flyttade, då skulle jag inte ha någon att retas med.

Nu kollar jag i allafall på min planering som jag la in tidigare idag, och ser att jag borde sätta mig och plugga matte nu, men noway! Jag orkar absolut inte det nu, så det får bli ett skönt bad istället, sen matte.

Vi hörs efter mitt bad ♥


mums, passion!

Städat

Hej!

Nu har jag precis kommit hem till mamma, fast ingen är hemma!
Jag pratade med mamma för ett litet tag sen och då fick jag reda på att mamma och min lillasyster har städat mitt rum idag, damsuget det och sorterat alla mina smycken som har legat intrasslade i varandra, hon har även möblerat om lite.

Så nu har jag ett fräsht rum igen, även fast jag egentligen håller ganska bra ordning på mitt rum, fast jag hade bättre ordning förut, fast då var jag alldeles för perfekt, så fort någon satte sig i min säng så var jag tvungen att be personen lyfta på sig så jag kunde fixa till så att allt låg rakt och platt.

Här kommer lite bilder på mitt nystädade rum, fast jag har tyvär inga före bilder eftersom jag inte visste om att mamma skulle städa mitt rum!


på fotot: min lilla hörna, och min lilla tv


på fotot: min stora soffa som snart ska bort, jag ska nämligen fixa om,
köpa ett snyggt skrivbord och en snygg fåtölj och en snygg lampa


på fotot: mm, det här är det bästa stället i mitt rum

Nyfiken

Visste ni att jag har en moster som bor i Canada?
Jo, det har jag faktiskt, hon heter Åsa och hon är världens skönaste och bästa moster.
Jag saknar henne så himla mycket, det var flera år sen vi sågs nu, men vi håller fortfarande kontakten genom facebook, hon har även vart inne på min blogg och kommenterat ett inlägg, jag tycker det är skitkul.

Men nu är det såhär att jag var nyss inne på facebook, och där såg jag att jag hade fått ett meddelande i min inkorg, som var från min moster.
Och såhär stod det på meddelandet:
Hej Josse... tjat moster igen ;o !! Jag har ett jobb till dig... vill du tjäna $ 200 Om du är intresserad hör av dig.... oxå har tröjan kommit????

Okej, det är absolut inte fel att tjäna pengar nu innan jag ska till London, eller ja, tjäna pengar över huvudtaget är ju det bästa man kan göra, men nu är jag så nyfiken att jag håller på att spricka!
Vad är det för jobb? jag sitter och tänker på alla jobb i mitt huvud, men jag kan fortfarande inte tänka mig vad det kan vara för något.
Skriv tillbaka så fort du kan moster, för jag är riktigt nyfiken!

Planer

Jag tänkte ännu en gång försöka göra det lite lättare för mig, eftersom jag kan vara riktigt glömsk!
Så här kommer dagens/kvällens planer.

• Göra mig i ordning
• äta middag hos Micke
• åka hem till mamma
• ringa och säga grattis till Agnes och fråga vad hon har fått, jag är så nyfiken
• försöka hinna rensa igenom ännu mer kläder och sälja!
• göra matteläxan, eventuellt fler läxor
• duscha/ta ett bad
• lägga fram idrottskläder samt outfit till imorgon
• prata med älskling
• sova min skönhets sömn

Oj, det vart en hel del punkter, hoppas jag hinner med allt.

Svar på kommentar LÄS!

Jag fick en kommentar för någon dag sen där det var en person som frågade:
jag undrar bara, visste dina föräldrar om att du hade en ätstörning?
keep on trying girl! / en trogen läsare

Svar:
Såhär är det att mina föräldrar visste absolut inte om att jag hade ätstörningar när jag väl hade det, okej, det låter säkert jätte konstigt enligt er, eftersom har man ätstörningar så går man ju på toaletten hela tiden, åtminstonde efter varje måltid, sen är det vanligt att man äter väldigt lite också.
Men såhär är det, att den tiden jag hade ätstörningar, det var innan sommarlovet, så jag hade mina ätstörnings problem under sommarlovet också.
Och jag bodde hos min pappa nästan hela sommarlovet, (mina föräldrar är skilda), och min pappa han jobbar väldigt mycket, eftersom han är kock så behövs han hela tiden, han började jobba tidigt och slutade väldigt sent, så jag var tvungen att göra middag själv varje dag, förutom om jag åt borta, men det hände inte alltför ofta.
Så eftersom jag var hemma själv varje dag, så kunde jag ju spy, eftersom det fanns ingen som kunde märka något!
Och när jag väl var hemma hos min mamma så satt jag på kranen när jag skulle spy, för att det inte skulle höras.
Och på skolan, där var det inga problem alls ....
Mina föräldrar vet att jag har haft ätstörningar, och att jag har spytt, men det var jag själv som stod på mig och berättade för min mamma att jag hade det, jag berättade det för henne någon gång när jag var sur, jag tror jag berättade att jag precis hade spytt, och hon blev jätte orolig och sa att jag aldrig skulle göra om det, och att jag skulle vara nöjd med mig själv, och om jag fortsatt spy så sa hon att hon skulle ta med mig till någon som jag kunde prata med om ätstörningar.

Tips:
Ett tips till er som har ätstörningar, är att ta hjälp av kompisar, men berätta verkligen bara för dom du litar på att du har ätstörningar, för tro mig, dom kan hjälpa en ur det, även om det inte går på en gång!
En annan smart sak är att gå med i någon tjej grupp.
Vi hade förut en tjej grupp på skolan vid namn Ellen, vi träffades en gång i veckan tror jag det var, där fikade vi, pratade om självförtroende, sex och mycket annat, och jag kan säga det rakt ut att mitt självförtroende stärktes verkligen under den tiden jag var med i gruppen.
Men det är inte säkert att det här hjälper dig, i såfall vet jag inte riktigt vad man ska göra för att försöka komma ur sina ätstörnings problem, men det bästa är att du kommer på själv och intalar dig själv att du inte är tjock, och att du försöker acceptera dig själv.
Och om det är riktigt illa så måste du ta hjälp av någon annan, för om man har ätstörningar så kan det faktiskt gå riktigt åt helvete, och ingen ska behöva må dåligt, och plåga sig själv bara på grund av sin vikt, och på grund av hur människorna i världen ser ut idag!
Och om du verkligen inte är nöjd med din kropp, försök kämpa dig smalare, istället för att göra det så lätt och bara stoppa fingrarna i halsen och spy upp allt, GÅ OCH TRÄNA, lägg upp en bra kost, plocka bort sånt som är onyttigt.
Du kommer inte se resultat lika snabbt som du skulle göra om du hade spytt, men tro mig, du kommer må så mycket bättre, och du kommer vara så stolt över dig själv att du faktiskt ha tagit dig tiden och tränat dig smal!

Om det är något mer ni undrar, så skriv bara en kommentar så ska jag göra allt jag kan för att besvara era frågor!
puss på er, och var nöjd med er själva, ingen är eller ser ut som dig, du är unik ♥

Godmorgon

Hej bloggen!

Nu är jag uppe efter att ha tagit en lång sovmorgon, det behövde jag verkligen, ni ska bara veta hur trött jag var igår kväll.
Igår när jag och Agnes drog ut så drog vi först till en kill kompis, och där hann vi inte göra så mycket, förutom att jag och Agnes kollade på ett youtube klipp och skrattade som bara den, sen kom en viss Dennis och drog ut kontakten till datan .... Glädje dödare!

Sen gick jag, Agnes och fem till, till Caroline, som är Annas och Agnes kompis, där spelade vi kort bland annat, och pratade, vi drog hem ganska sent, vi kom väl hem någon runt halv två, så ni kan ju förstå varför jag var så trött.
Jag tog knappt några bilder från kvällen, men här kommer några som jag tog i allafall.
Föresten, så det är tre personer som inte jag fick några kort på under kvällen, men men ....


på fotot: min älskling, och Dennis vid tv:n, hemma hos Caroline


på fotot: Rasmus


på fotot: min Agnes, också hemma hos Caroline


på fotot: Caroline's pizza som jag och Agnes åt av sen, mums!

Ut

Nej nu ni, ska jag och Agnes faktiskt lyfta på våra rumpor och bege oss ut.
Vi ska till en kill kompis, där det är lite fler folk och umgås, sen får vi se vad det blir.
Ha det bra så länge, vi hörs sen ♥


hejdå!

Rastlösa

Hallå!

Just nu så är jag och Agnes otroligt rastlösa, vi har suttit framför våra laptops i några timmar nu, och vi börjar bli riktigt less!
Men vi orkar inte göra så mycket direkt heller .... bara äta godis och pistage nötter.
Fast vi har ganska roligt ändå, eftersom vi är så rastlösa och degiga så skrattar vi åt allt.


på fotot: min laptop och Agnes laptop
Ja, Agnes laptop är ju nåååågot större än min!

Roligt

Tänk så roligt man kan ha?

Jag och Agnes har precis suttit vid hennes laptop och kollat på en massa gamla bilder sen kanske ett, två år tillbaka, alltså bilderna är jätte roliga, för Agnes har jätte mycket olika inställningar på sin webbcamera.
Åh vad vi har skrattat åt alla bilder!

Sen satte vi oss tog lite nya roliga kort, och skrattade en hel del då också.
Jag tänkte dela med mig av en bild på mig själv, för fler vill jag inte dela med mig av, för ni ska bara veta hur dom andra bilderna ser ut ....


på fotot: inte illa va? jag är ju riktigt snygg, right?

Middag hos Agnes

Hej på er igen!

Just nu är jag hemma hos min kära vän Agnes, och vi har precis ätit god middag som Agnes lagade, maten bestod av:
ris, kyckling, thai grytbas, och sallad.
Det var super gott!

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi ska säkert göra oss lite i ordning eller sätta oss framför tv:n ett tag, för sen ska vi till en kompis, jag tror det blir så i allafall, men det får ni veta lite senare, ha det så bra tills dess.


på fotot: Agnes hade dukat fint


på fotot: kycklingröran, och ris


på fotot: mums med sallad


på fotot: maten serverad

Min dag i bilder

Som jag sa så var jag och tre kompisar och fikade på tehuset idag, och här kommer lite bilder, enjoy!


på fotot: en glad Hedda


på fotot: en tråkig Agnes som inte ville ställa upp på ett kort


på fotot: en tråkig Anna som inte heller ville ställa upp på ett kort


på fotot: jag


på fotot: min panini med fetaost, tomat och skinka


på fotot: Anna och Agnes på dansmattan

Stan och fika

Hej!

förlåt att jag inte har skrivit något idag, men jag sov hos Micke ikväll, och imorse så hade jag brottom in till stan så jag hann inte lägga in något inlägg.
Nu är jag i allafall hemma hos min mor med Agnes och Anna och vi har precis kört dansmatta, men nu orkar vi inge mer, det är riktigt jobbigt faktiskt!
På stan så kollade jag runt lite på skor, men jag hittade inte så många, och sen är det ändå ingen ide att jag hittar några skor, för då kanske jag blir kär, och det är inge bra eftersom jag åker till London snart.
På stan tog vi en fika också, på te huset, det var riktigt gott och mysigt.

Men nu ska jag hem till Agnes, vi ska nämligen laga middag hos henne, bara jag och hon, mysigt värre!
När jag kommer hem till Agnes så lägger jag föresten in lite bilder från fikan idag.
VI hörs snart igen ♥


Utgång

Ja ni, klockan börjar närma sig tio, och jag sitter fortfarande här hemma och väntar på .... ingenting?
ja det är nog planerat att jag ska ut och träffa mina älskade vänner, vi får se vart vi ska ta vägen, och sen ska jag ju självklart träffa min älskling Micke.

Jag tror inte att jag kommer blogga nå mer nu ikväll förän jag kommer tillbaka, och det blir ju om ett tag!
TIlls dess får ni ha en riktigt bra fredag kväll ♥


på fotot: jag i mitt nyfärgade hår


på fotot: jag

Hårfärgningen

Hej igen!

Oj, nu har jag vart borta från bloggen ett långt tag känner jag, även fast jag har vart hemma hela tiden.
Men som sagt, jag har ju färgat mitt hår, och det tar tid, tro mig!
Och sen har jag duchat tre gånger också, så det tog ännu mer tid då, eftersom jag var tvungen att skölja ur, och he i det, och det, och skölja ur, ja ni förstår ....

Och det tog ännu längre tid, eftersom jag gjorde som jag alltid brukar göra om jag ska färga min utväxt:
Jag färgar utväxten, men sen sparar jag lite blekningsmedel i flaskan, eftersom om du bara färgar håret en gång, och ska färga utxäten, och du har ganska mörk utväxt, så brukar det aldrig bli riktigt ljust första gången, utan det brukar mer bli guld gult, i allafall på mig!
Så då sparar jag det sista i flaskan, också duschar jag ur första färgningen, och torkar året, och sen applicerar jag blekningsmedel igen efter det har torkat, och sen sköljer jag ur.
Visst, det tar absolut mycket längre tid, men det är det helt klart värt tycker jag i allafall.

Resultatet vart väl sidsådär, men jag ska ändå färga det en gång till innan jag åker till London, för det här var ju som sagt bara ett slingpaket, och meningen var ju att jag skulle färga hela håret, men det här fick duga så länge.
Resultatet vart i allafall ganska blont, förutom utväxten som fortfarande är lite guld gul, men bättre än innan i allafall.

Här kommer för och efter bilder!


på fotot: mitt hår innan färgningen, ja som sagt, jag hade väldigt mörk
och väldigt mycket utväxt, så det var på tiden ....


på fotot: resultatet vart ljusare än förut, och utväxten lite bättre, men
det blir bättre efter jag har färgat det en gång till.
(utväxten ser gulare ut på kortet också för här har jag inte torkat håret
helt och hållet, och som ni vet så ser håret mörkare ut när det är blött)

Tack till er

Måste bara säga tack så mycket för dom stöttande kommentarerna som ni har skrivit, det är skönt att veta att det är folk som håller med mig, och att den finns folk som inte heller tycker att jag är tjock!
Ni är bäst allihopa, tack så mycket, nu mår jag genast bättre.


tack!

Svar på kommentar (LÄS OCH TÄNK EFTER)

Nej, nu är jag faktiskt riktigt upprörd ska jag säga er!

Jag fick en kommentar på bilden som jag la upp igår på outfit nummer 1, personen skrev:

hurru tjockis, ja något liknande

Jag måste bara säga att jag blir så förbannad, du vet säkert ingenting om mig? och du är säkert tusen gånger tjockare än vad jag är, och att du kan inte ens stå för den du är, varför kommer du ens och öppnar käften? (ännu en gång någon som kommenterar som inte kan stå för vem den är), eftersom du verkar vara så nöjd med dig själv som kan kalla någon annan tjock, så borde du ju kunna stå för den du är?

Nu din fega anonym och ni andra, nu ska jag berätta en hemlighet för er som inte ni vet, så kanske ni kniper käften sen, och inte kallar mig tjockis (jag har nästan aldrig blivit kallad det), men när jag väl blir det, så tar jag åt mig som bara den, jag tar åt mig som en sug svamp, så varsegod, vill ni få mig att må dåligt, kalla mig tjock, för det funkar!

Såhär är det människor:

När jag gick i 6an så hade jag ätstörningar, ja, jag åt och spydde, åt och spydde.
Jag mådde så dåligt över min kropp, och jämnförde mig så mycket med andra, så vissa dagar åt jag hur lite som helst, en sommar dag så åt jag kanske två tre nacho chips på en hel dag, och sen spydde jag även upp det, tro mig, eller tro mig inte!
I allafall, så höll jag på såhär i kanske ett halv år, ett år? jag vet inte exakt.
Det var nog mina kompisar som fick mig att sluta, och att jag insåg själv att jag inte var tjock, för det var jag ju faktiskt inte.
Det var bara det att jag jämnförde mig med andra hela tiden, som var mindre än mig, men bara för att dom var mindre än mig så betydde ju inte det att jag var tjock.
Jag mådde riktigt dåligt över mig själv, samtidigt som jag var så nöjd, eftersom jag blev smalare och smalare.
Men även om jag blev smalare så insåg jag inte att jag hade en sjukdom, ja det är faktiskt en sjukdom!
Jag fortsatt spy efter varje måltid, det var som en självklarthet för mig.

I allafall, jag har fortfarande ätstörningar, men absolut inte på samma sätt!
Det man kan kalla ätstörningar nu, det är jag att jag fortfarande är missnöjd över min kropp, och ibland hoppar jag över maten flera gånger, (fast jag spyr absolut inte), utan det är bara det att jag kan äta väldigt dåligt ibland, fast jag har även försökt att spy ett antal gånger på sistonde, men jag har tyckt att det har kännts fel att göra det, för då kanske jag börjar igen? för det börjar alltid med att man spyr någon gång per dag, fast då gör man det för att man vill, men sen blir det mer som en självklarhet, det blir som ett sorts beroende.

Det jag vill få sagt är att jag vill helst inte att ni kallar mig tjockis, för jag vet att jag inte är tjock, eller jag tycker själv att jag inte är tjock, jag har kurver, men jag är inte tjock!
Och snälla, hjälp mig att hålla kvar min åsikt om mig själv, istället för att försöka bryta den, för om den bryts, så är det en väldigt stor chans att jag kommer halka in på samma linje som för några år sen, och vill ni verkligen det? vill ni att andra människor ska må dåligt, för att ni ska må bättre själv? tänk efter ....

Smoothie och kanske hårfärgning

Hola!

Nu har jag suttit framför datan ett litet tag och tagit det lugnt, det har vart riktigt skönt faktiskt.
Men tiden har gått riktigt fort, klockan är redan fyra? ja, det är ju ingen ide att jag åker in till stan i allafall ....

Nu har jag precis gjort smothie, för jag vart lite hungrig, eller ja hungrig och hungrig, jag vart "sugen", så då gjorde
jag i ordning en smothie, som vart super god, och fin, det är ju viktigt att lura ögat, för då blir det man äter/dricker godare, right?

Så nu när jag har gjort i ordning en god smothie, så tänkte jag kanske ta tag i mitt liv, eller ja mitt hår, och färga håret, även fast jag inte orkar det heller, men jag måste!
Så nu blir det nog smoothie, och hårfärgning.
Föresten om jag ska färga håret så tar jag för och efter kort, vi hörs sen ♥


på fotot: våran fräcka mixer


på fotot: smoothie


på fotot: smoothie
Visst hade jag gjort den fin? socker på kanterna och vanilj socker i mitten.

Trött

Hej på er!

Nu närmar sig klockan tre, och jag känner att det borde vara dags för att göra sig i ordning för att dra in på stan, eftersom jag ska in och umgås med mina vänner, jag hade även tänk att kolla på skor eftersom det är väldigt mycket rea på skor på euro sko enligt mamma i allafall.
Fast egentligen har jag ingen lust att dra in på stan, för jag vill hälre bara vara hemma och ta det lugnt, eftersom jag är så himla trött efter längdskids åkningen idag på skolan!
Jag tror faktiskt att jag stannar hemma, och i såfall får det bli stan imorgon istället.


på fotot: en väldigt trött sixten


på fotot: sötis sixten


Bad

Nu är jag tillbaka!

Jag tog ett skönt bad med badskum, badbomb och badsalt, och riktigt varmt vatten, det var härligt att koppla av lite, fast det var dock inte lika härligt som när jag badade då jag hade gjort smoothie och tänt ljus i badrummet, men fick bli ett litet snabb bad eftersom klockan var ganska mycket.

Ja, imorgon så börjar jag egentligen inte förän klockan nio, men som jag sa så måste jag gå med min lillasyster till skolan, och hon börjar klockan åtta, så det blir ingen sov morgon för mig tyvär.
Och för inte som vet så har jag längdskidor hela dagen imorgon, från klockan nio till två tror jag det var.
Vi ska få testa på skidskytte och annat, får väl se hur det blir, men det är faktiskt ganska kul med skidskytte, men jag fattar fortfarande inte vad vi ska göra, åka längdskidor i 5 timmar?
aja, det visar sig imorgon!

Nu ska jag krypa ner i sängen med min nalle, som är hälften så lång som mig.
Vi hörs imorgon, godnight, sweet dreams ♥


på fotot: den bästa hårinpackningen och det bästa balsamet från Björn Axen
 

på fotot: bad salt och bad bomber


på fotot: hittade ett badskum som antagligen är min lillasysters, men jag
kunde inte låta bli att ta lite, för den luktade så gott.
och visst var det en fin flaska?

Fika och tv

Hej!

Nu är jag hemma igen, efter att ha åkt ett sväng till min älskade, jag ska ju inte sova hos honom inatt för jag måste gå med min lillasyster till skolan imorgon, så inatt måste jag sova utan honom, i hate to do that.

I allafall, när jag kom hem till älskling så låg vi och bråkade på skojj, men självklart är jag svagast så det passar han på att utnyttja, han drog ner mig på golvet, höll fast mina armar och sen gjorde han pick nick döden på mig.
(ni vet när man pickar med fingrarna på bröstet, jag hatar det, det kittlas så mycket!)

Nu är jag hemma och har nyss fikat chai te och kollat på Mtv, och nu snart så ska jag ta ett riktigt skönt bad, sen blir det läggdags. Det kommer ett till inlägg sen!


Vi hörs sen!

Mitt hår

Nej inte hade det kommit idag heller!

Ja, jag väntar som sagt fortfarande på att mitt löshår ska komma eftersom jag har väntat på det i nån dag nu, jag tror jag aldrig har vart mer less på mitt hår än vad jag är nu.

Jag känner mig typ gammal, mitt hår är grått, eller nej det är det inte men det känns så, min utväxt är i allafall grå, eller vad man ska kalla den?
Och resten av håret då? det är gult, och det ser förjävligt ut.

Ja, ibland får man (i allafall jag) bara sånna här veckor då man har riktigt ångest över något, och ibland måste jag göra något åt det, så idag räddade mamma mig i allafall, jag ska få ta hennes hårfärg som hon har köpt för någon dag sen.
Det är ett sling paket, med ljusa slingor, visst att jag behöver färga hela håret, men det duger så länge i allafall.
Men kom ihåg, färga inte håret för ofta, för det sliter på håret, och det gör även så håret blir matt och tappar glansen, så färga det bara när det behövs.
Ja, det var ju faktiskt runt 3 månader sen jag färgade mitt sist, så nu är det på tiden!


Tårar

Måste bara berätta att jag såg ju filmen seven pounds igår på bio med min pojkvän, och nu vid middagen så skulle jag berätta för mamma vad den handlade om, och självklart så kunde jag inte hålla mig, det kliade så mycket på tungan att jag var tvungen att berätta för mamma hur den slutade!

Och medans jag berättade slutet för henne så kände jag hur tårarna började komma från mina ögon,
ja och sen slutade det ju bra!
Det slutade med att jag och mamma satt och stor bölade vid matbordet, och garvade samtidigt för att det var så
roligt att både började grina så mycket, bara utav att jag berättade hur filmen slutade!
Min mamma har verkligen så lätt att börja grina för filmer som är sorliga, men jag menar, hon har inte ens sett filmen,
men ändå sitter hon och bölar lika mycket som mig, mamma är ju bara för rolig!
I allafall så bestämde sig mamma för att hon aldrig tänker se den filmen, för det skulle hon aldrig klara av, och
om hon ska se den, så blir det absolut inte på bio, för då kommer inte dom andra höra något på grund av att hon
kommer sitta och böla som ett litet barn.


Outfit nummer 1




outfit:
knall rosa sjal
svart väska
svart smalt nitskärp
svart nitarmband
knall rosa ring
vit tubtop
svarta leggins
svarta gladiator sandaler

kommentar från mig:
Den här outfiten gillar jag, för den ser lite tuffare ut, och jag gillar dom knall rosa detaljerna till det svarta!
En ganska lätt outfit, som både passar till vardags och helger.

Outfit nummer 2





outfit:
guldiga stora runda örhängen
svart skärp med guld detaljer på
svart väska med guld detaljer på
guld klocka
vit tubtop
svarta leggins

kommentar från mig:
Den här outfiten gillar jag starkt, för den är inte svår alls, det är inte mycket saker som man behöver för att få till den!
Och den här outfiten ser ändå så himla fräsh ut även om den är lätt att få till, den här är absolut en favorit.

Outfit nummer 3





outfit:
rosa sjal
rosa skärp
rosa armband (egentligen ett halsband som jag har snurrat flera varv)
brun väska
vit tubtop
svarta leggins
bruna skor med klack

kommentar från mig:
Den här outfiten är mer åt vardags hållet tycker jag, det ser bekvämt ut men ändå fräsht, man kanske skulle haft ett annat
skärp till den här outfiten (eftersom det här skärpet är nog lite mer till för "yngre" personer, men eftersom jag matchade brunt och rosa, så fick det bli det här skärpet.

Outfit nummer 4





outfit:
vit sjal
silvrigt "glittrigt" skärp
liten väska hängandes
silvrig klocka med diamanter på
vit tubtop
svarta leggins
svarta höga strumpor (syns inte så väl)

kommentar från mig:
Här är en outfit som är väldigt lätt att fixa själv. Outfiten är nog lite festligare, kanske lite mer åt helger!
Outfiten ser inte för "uppklädd ut", vilket jag tycker är bra, för det är ett bra val om man ändå vill vara lite "finare" någon helg, men ändå inte se för uppklädd ut.


Outfits

Hej igen!

Nu tänkte jag ta och lägga upp några bilder på 4 olika outfits.
På alla bilder har jag på mig min vita tub top, och vanliga svarta legging, jag tänkte
visa lite hur mycket skillnad några accesoarer kan göra!

Det är någon bra kvalite på bilderna, men jag hoppas ni ser ändå.


Min "kompis middag"

Hej på er!

Idag vart det ett senare inlägg pga att jag inte har orkat att gå in på datorn, för jag var helt fast vi programmet made på Mtv, men nu kommer i allafall ett inlägg!

Idag så har jag vart på skolan, och som jag sa så lagade jag en "kompis middag" idag på hemkunskapen, och det gick väl ganska bra, förutom att potatisen var hård fortfarande efter att jag hade tagit ut den ur ugnen, men annars blev det väl helt okej!

För er som undrar så var det det här min "kompis middag" innehöll, så får ni veta det nu:
Kyckling filer, uppe på kyckling filerna så hade jag en krämig ost röra som man kan köpa färdig, och sen hade jag persilja, och till det så gjorde jag klyftpotatis med morötter (man var tvungen att ha någon rotfrukt med) och därför tog jag morot, och sen så var jag tvungen att inprovesera en egen sås, och den bestod av creme freich, salt, peppar, grill krydda och någon sort buljong sås (som ska vara varm egentligen), och smaken på buljong såsen var kyckling.

När jag kom hem så satte jag mig och kollade på made som jag sa, och jag kunde inte gå ifrån tv:n.
Och efter det så har jag provat olika "outfits", och tagit kort på dom, så det kommer bilder på det snart!


på fotot: Resultat



på fotot: Resultat

Godnatt på er

Nej nu måste jag lägga ifrån min datan igen, och faktiskt göra mig i ordning för att sova, eftersom det är skola imorgon, och alla skolor utom min ska ju få ha sov morgon hela tiden, yes life is unfair!

Imorgon på skolan ska jag föresten laga en "kompis middag" som det heter, och jag hoppas den blir bra, om jag kommer ihåg så tar jag kort på maten också.


puss godnatt.
Och ja, jag är inte alltid så nöjd med mig själv, men två saker är
jag tamefan nöjd över, och det är mina läppar och mitt leende,
och det står jag för!
Och är man nöjd över något så ska man få visa upp det
bäst man vill, visa upp det ni är nöjda med, skit i vad andra tycker!
(huvudsaken är att man visar upp det man är nöjd med på ett bra sätt,
jag menar när det gäller bröst kanske man inte behöver stå och pusha
på en bild och sen lägga upp på bilddagboken, för det klassas oftast som billigt.
Och jag menar, mina läppar ser ju alla ändå hela tiden, men att lägga ut
på sina bröst är en annan sak, för det är inte normalt att man går inte runt och visar brösten hela tiden!)

Planer

Jag kom och tänka på att det känns som jag har mycket planerat nu dom här veckorna, men jag kan ändå inte komma på vad det är jag ska göra, så jag tänkte försöka komma ihåg det nu!

Torsdag 19/2: Vara barnvakt (eller ja, gå med min lillasyster till skolan)
Fredag 20/2 på dagen: Längdskidor hela dagen med skolan
Fredag 20/2 på kvällen: Kanske fira Anna
Mån, Tis, Ons: Skola, inga planer vad jag vet
Torsdag 26/2: Kanske ska kolla på min vän Sara Träskvik när hon sjunger på PC
Fredag 27/2 på dagen: Pierca naveln (jag tror det blir så)
Fredag 27/2 på kvällen: Kanske spenderas med Erica, Agnes mfl.
Måndag 2/3: Going to London!
Torsdag 5/3: Kommer hem från London!

Sen är det sportlov när jag är hemma, och då har jag inte riktigt planerat vad jag ska göra, det var meningen att jag kanske skulle med till Åre, men tror inte det blir så.

Hemma igen

Hej!

Åh, nu är jag hemma igen, och klockan är väldigt mycket, igen.
Jag har i allafall haft det jätte mysigt, jag och micke åt ju på resturang, och pussades en hel del, sen gick vi på bio, vi såg seven pounds!
Åh, gud vilken bra film säger jag bara, men det var skit lite folk som var på den, och jag fattar inte varför?
filmen var ju helt fantastisk, man blev rörd som bara den.
Självklart så vart det en massa tårar också under filmen!
Nej men jag säger bara det, en helt klart rekommenderad film, men var beredd, för det är svårt att hålla tillbaka tårarna.
Jag vet att den här filmen kanske verkar skit tråkig, det trodde helt ärligt jag också, men det var den inte, jag måste se den igen i allafall.
Filmen får helt klart:
♥♥♥♥♥
fem hjärtan av mig, för den här filmen nuddade hjärtat, i allafall mitt.

Och efter filmen så började jag tänka på en sak, alltså i filmen så är det en tjej som har hjärtproblem, och hon är ganska ung, och hon berättar om hur mycket saker hon vill göra innan hon dör.
Då började jag tänka på en sak, att man ska ta alla tillfällen man får i akt!
Alltså kanske inte farliga saker, men allt annat som kanske man inte vågar, man ska göra det, man ska testa på saker, för man lever bara en gång, och det är inte säkert att man får samma möjlighet att göra en sak, flera gånger i livet?
så lev livet, ta alla tillfällen ni får i akt!

1 års dag

Nej nu allihopa så måste jag gå och göra mig i ordning, för jag och älskling ska ju fira våran 1 års dag idag.
Fick en liten överaskning av min käraste att vi ska gå på resturang, och sen ska vi gå på bio, han är så gullig.
Åh, det ska bli så mysigt, jag längtar!

Nej, nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning för snart går bussen, jag uppdaterar när jag kommer hem såklart.
Ha det bra så länge, det ska i allafall jag ha, och pussas mycket ska jag också göra ♥


puss så länge!

Hårtips

Igår när jag var hemma hos mamma så såg jag att mamma hade köpt två nya hår produkter till våran hylla.
Och självklart måste jag testa det hon har köpt!
Hon var nämligen hos frisören för någon dag sedan, och då köpte hon med sig dom här två produkterna.

Osis + dust it
och en hårspray från Matrix


Osis + dust it, tror jag är ett torrshampo, om jag har fattat det rätt?
I allafall, så är det som ett vitt puder som man her i håret, då blir håret "matt", alltså inte att typ glansen försvinner eller så, utan mer att det blir liksom strävt.
Håret blir mycket lättare att forma, och om du ska tupera håret, så använd det här innan, för då kommer tuperingen och volymen hålla sig hela kvällen.

Hårsprayen från Matrix, är en vanlig hårspray med god lukt.
Varför jag gillar den? det vet jag inte riktigt.
I allafall så testade jag den här hårsprayen för flera år sen då jag fick den av en frisör gratis, + lite andra produkter på grund av att dom hade sagt fel pris till mig och Agnes när vi frågade några dagar innan hur mycket det skulle kosta att slinga håret, sen den dagen vi väl skulle slinga håret så kostade det kanske 100 kr mer, och då var det bara att klaga, och då fick vi produkter av dom som plåster på såren.
I allafall, så älskar jag den här hårspayen, speciellt för jag tycker att den luktar så gott, sen är den bra också, när man sprayar den i håret så blir håret inte så här "sten hårt", som det bĺir av många hårsprayer, men den funkar ändå bra, och håret håller sig så som man vill ha det.


på fotot: dust it, som finns att köpa hos frisören,
tror dock inte att den finns att köpa på vanliga
H&M eller Åhlens.


på fotot: hårsprayen från Matrix, finns att köpa hos frisören,
kan finnas att köpa på Åhlens också.

Bulan

Föresten, jag glömde bort att berätta en sak!

Idag så hade vi inne idrott, och då spelade vi bränn - boll, och då inträffade en olycka.
Ni vet ju hur bränn - boll går till, right? i allafall, så hade vi två plintar som man skulle över också när man sprang.
Och då inträffade olyckan, Agnes skulle hoppa över plinten, så fastnade hon med foten i plinten, och föll pladask på golvet, med huvudet före!
Och seg som jag är så märkte jag inte vad som hade hänt förän alla kollade bak, och då vände jag mig om, så såg jag hon ligga där, jag fick panik och sprang fram till henne, och jag vart så rädd, jag trodde att hon hade svimmat.

I allafall, nu har Agnes en jätte fin bula i pannan, och en liten "bula", eller vad man ska kalla det, på hakan också.
Hon har än så länge inte fått någon fläsk läpp i allafall, som hon trodde hon skulle få!

Skön kommentar från Agnes när hon låg på madrassen och vilade sig efter hon hade gjort illa sig!
- BOTOX, HAHA!
(gratis botox, om hennes läppar hade svullnat upp)

Fika hos Agnes

Hej allihopa!

Idag har jag vart på skolan, och det har gått bra! vi hade bara tre lektioner idag, så det var ganska skönt.
Första lektionen var syslöjd och då fortsatt jag sy på min väst.
Nästa gång vi har syslöjd så ska jag försöka komma ihåg att ta med mig lite av mina kläder, för jag ska försöka
sy om lite kläder som jag har lessnat på, ganska smart faktiskt!

Efter skolan så åkte jag och Agnes hem till henne, och där gjorde vi i ordning fika och satt och pratade!
Och nu är jag som sagt hemma hos älskling, och just nu sitter jag vid datorn.


på fotot: fika hemma hos Agnes


på fotot: Agnes

Hjärta

Nej nu börjar klockan bli mycket, så jag ska nog lägga ifrån mig datorn.
Tänkte bara säga att jag och min pojkvän har vart tillsammans i ett år imorgon, och jag är så glad över det!
Jag har aldrig vart så lycklig med någon i hela mitt liv, och jag är glad att jag blev tillsammans med honom.
Han är mitt liv, min kärlek och bästa vän, i love you michael! ♥


Mys med tjejerna

Hallå!

Nu är jag hemma igen, eller ja hemma hos min älskling.
Jag har ju som sagt vart hos Anna, det var skitmysigt, vi åt tårta bullar och drack läsk, och pratade en massa!
Och sen så grattade vi ju Anna såklart, vi sjöng för henne när hon öppnade dörren.
Efter att jag hade vart hos Anna så åkte jag hem till mor min, och där bytte jag kläder, och sen åkte jag till älskling.
Jag glömde faktiskt inte kameran, som tur var! så här kommer lite bilder från ikväll hos Anna.


på fotot: allt det goda


på fotot: två snygga blondiner (Agnes, och Josefin)


på fotot: två snygga brunetter, och en snygg blondin (Hedda, Julia, Och rebecka)


på fotot: FÖDELSEDAGSBARNET!
som är för snygg för att få visa ansiktet när man tar kort

Till Anna

Hej allihopa!

Som jag sa så fyller min kompis Anna år, så jag ska till henne nu.
Jag och ett par tjejer ska bli bjudna på tårta, det ska bli så gott!
Men nu måste jag skynda mig för jag och Agnes ska ta bussen.
Jag försöker ta lite kort när jag är där, om jag inte glömmer kameran vill säga ....


puss hejdå, hörs senare ♥

17/2

Hej mina läsare!

Nu har jag precis vaknat, efter att ha somnat om i älsklings säng i några timmar.

Hela dagen idag så har jag vart på skol DM i fotboll, och nu undrar ni säkert hur det gick?
jo, vi förlorade första matchen mot lugnvik, jag stod i mål hela matchen, och det gör jag aldrig om igen!
Sen hade vi en match till som var mot myrviken, och då vann vi med 3-0, men tyvär gick vi inte vidare, så vi fick inte spela
någon fler match.
Så när vi hade spelat klart så åt vi lunch på skolan (wargen), sen gick vi ner till stan och tog bussen hem, när vi kom hem till älskling så var det egentligen planerat att jag skulle in på stan igen med Agnes, men jag var så trött.
Så nu har jag sovt bort ännu en solig dag, dumma mig!

Efter middag så ska jag hem till Anna och äta tårta, jag längtar.
GRATTIS TILL HENNE!

Rolig fråga

Jag måste bara berätta att jag sitter just nu och läser ur Cosmopolitan tidningen, och jag hittade en riktigt rolig fråga!
Jag är nämligen inne på en sida där det är folk som har ställt 100 olika frågor om sex och funderingar, och sen har dom fått svar på sina frågor.

Jag fick mig ett litet skratt när jag läste den här dumma frågan:
- kan en penis gå av?
Jag menar, snälla nån? visst att dom som är väldigt små kanske inte fattar sånt själv, men allvarlig, man ska vara väldigt väldigt ung för att fatta något sånt!
Och sen frågar man väl ändå inte en sånn fråga?
jag menar, jaha så du har så hårt sex med din pojkvän att du är rädd att hans penis bara ska gå av?
haha, vissa människor är ju bara för roliga!


på fotot: frågorna i Cosmopolitan tidningen

Hemma igen

Hej!

Nu är jag hemma igen, efter att ha åkt hem till mor min och hämtat fotbolls kläder till imorgon, eftersom vi som sagt har fotbolls DM imorgon.
Efter jag hade hämtat fotbolls kläder så åkte jag och min älskade och träffade Dennis, för han skulle låna min pojkväns skidhjälm, sen åkte vi hem.
Och för ett litet tag sen så pratade jag med Anna (som fyller år imorgon), grattis till henne ♥

Nu ska jag bara läsa mitt nya nummer av cosmopolitan, som jag fick idag, och sen ska jag nog hoppa in i duschen, och sen sova.


på fotot: cosmopolitan, och godis (jaja, jag vet att jag köper godis
alldeles för ofta, men det blir så när man har en pojkvän som älskar
snask, och som bjuder på allt)


på fotot: min dator, godis, mobilen och tidning

Löshår

Ja, jag har faktiskt gjort det igen, jag är så dum!

Jag har beställt löshår, även fast jag är emot det, men jag ska bara ha det tills jag fått lite mer längd på mitt egna hår, för nu har jag bara halv långt hår, och jag vill inte hålla på styla det, för jag vill inte slita på det, för mitt hår har så bra kvalite just nu.

Jag är så less på mitt hår att jag känner att det är på tiden att göra någonting åt det, för jag kan inte göra något annat än att sätta i löshår, för jag vill absolut inte färga det i någon annan färg, och vad mer kan man göra med håret?
Så nu har jag gjort samma dumma sak igen, som förra gången!
Sist så beställde jag löshår (och som ni vet så är löshår, alltså äkta hår såklart) inte så billigt.
Och sen använde jag det i MAX en vecka, sen tog jag ut det och sålde det.
Så otroligt onödigt av mig.

Men sist jag hade löshår så limmade jag det, och det är inget som rekomenderas, det är bara krångligt, och sen fastnar det limm i håret, och det sliter även väldigt mycket på håret.
Så den här gången valde jag att köra med clips (som jag också har haft förut) och det är mycket bättre, för det kan du ta ut och sätta i när du vill, och det sliter inte på ditt egna hår.
Jag hoppas att jag blir nöjd den här gången i allafall, men nu kan jag i allafall bestämma själv när jag vill ha det och när jag inte vill det, eftersom det är clips.


Ont i huvudet

Godkväll på er!

Just nu sitter jag här framför datorn med en enorm huvudvärk, det är så jobbigt. Men jag har ätit två alvedon så jag hoppas att huvudvärken är över snart.
Idag så gick det jätte bra på "friends dagen", det var ganska kul faktiskt, vi fick leka lekar, gå på fråge runda, och kolla på film, filmen vi såg var wall.e, men jag orkade inte se den så jag gick och spelade kort istället.
Efter en rolig dag på skolan, så åkte jag som vanligt hem med älskling, och nu den senaste timmen så har vi bara ätit middag (och det blev pannkaka), mums!
Och sen nu så sitter jag här, med huvudvärk.

Imorgon så blir det en skön skoldag igen, eftersom det är skol DM i fotboll, och jag ska tyvär vara med på det.
Okej, jag har inte spelat fotboll på ett tag, men jag gick faktiskt i fotboll förut, och då var jag faktiskt duktig, men då var jag
iförsej tränad, det är jag inte nu, så räkna inte med att jag kommer göra bra ifrån mig. Men vi får se hur det går!
Jag ställde mest upp för att dom behövde en till tjej för att få ihop ett lag, jag är så snäll.

Vi hörs sen! ♥

Tingeling

Hej allihopa, nu är jag tillbaka!

Ja nu vet ju ni inte vad jag har gjort, men jag och älskling tog moppen till min mor, för vi skulle danska lite dans matta, och som sagt, det är skit kul.
Men sen så åkte jag också till mamma för jag skule hämta utklädningskläder tills imorgon, för vi har nämligen, en så kallad "friends dag" imorgon, och då ska man klä ut sig, och temat är Disney.
Så det var bara att gå upp på våran vind och rota bland alla kläder, men jag hittade tillslut det jag ville ha!
Så imorgon blir jag Tingeling, och inte Josefin.
Jag ska ha på mig min lillasysters tingeling klänning (ja, hon är faktiskt 6 år, men jag fick på mig klänningen ändå)
och till det så ska jag ha vita leggins, vita långa handskar, en vit sjal och sen ska jag ju självklart ha ett sånt här litet "troll" spö eller vad man ska kalla det.

Här kommer en bild på morgon dagen outfit, jag vet att man inte ser så bra, men den får duga!


på fotot: jag som tingeling

15/2

Hej igen!
Just nu gör jag inte så mycket, jag sitter bara framför datan, och blev nyss chockad för att jag kom på att min kompis Anna faktiskt fyller år på Tisdag, så det blir till att spara pengar nu (försöka i allafall), så vi tjejer kan göra något kul i helgen.
Jag vet inte riktigt hur det kommer gå att spara pengar, eftersom jag redan måste spara pengar, fast till London som jag ska till om två veckor, och där måste jag ju ha pengar, eftersom jag vill passa på att shoppa!
Men det löser sig nog, eller ja det får vi hoppas i allafall.

Jag kollade runt lite på internet och hittade en snygg tröja och en snygg klocka som jag skulle vilja ha, men det får vänta, för icke att jag tänker shoppa nu innan London.


på fotot: heidi klum t-shirt som finns i många olika färger


på fotot: rosa klocka som finns i flera olika färger.
Den är riktigt ful snygg, but i like it.

Godmorgon

Jag vaknade inte nyss, men jag har inte orkat lagt in något idag!
I allafall så vaknade jag ganska tidigt, och sen har jag mest bara suttit vid datan och kollat runt lite.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det blir väl kanske lite plugg, eftersom det är Söndag.
Men jag lägger in något senare, för nu ska jag nog göra mig i ordning och måla naglarna!

Mys

Nu har jag och min pojkvän precis tagit hans moppe till statoil för att köpa snarr och chips.
Och som tur var så vurpade vi inte!
Nu ska vi nog kolla på moulin rouge, det var så länge sen jag såg den.
Men nu ska jag mysa med min pojkvän, så får vi höras senare.
Ha en bra alla ♥ dag!


på fotot: godis, chips, dipp, och ett kinder ägg till mig, det var så länge sen jag åt ett sånt

Alla hjärtans dag

hej!

Idag är det ju faktiskt alla ♥ dag, jag har än så länge inte gjort något speciellt, bara myst lite med min älskling.
Vi ska snart äta middag, och sen ska vi nog på bio, det ska bli jätte mysigt, vet dock inte än vilken film vi ska se än.
Igår så fick jag en tidig alla ♥ dag present av Mamma, eftersom jag sov hos min pojkvän inatt!
Av mamma så fick jag en söt liten rosa ask, och där i låg det fyra nagellack i olika färger, dom var jätte fina.
Tack så mycket mammsen.

Nu ska jag nog göra mig i ordning och sen ska jag och älskling äta middag tror jag!
Vi hörs sen, ha en bra alla ♥ dag


på fotot: min alla ♥ dag present som jag fick av mamma
nagellack 1: ett mörk lila
nagellack 2: ett barbie rosa
nagellack 3: ett mörkare rosa
nagellack 4: ett rött med glitter i

Svar på kommentar

Det är någon anonym som har kommenterat att jag är en nob, och att jag inte får några kommentarer.

Jag tycker bara det var omoget skivet över huvudtaget, vilken mogen människa använder ordet nob, om man är seriös?
ja inte är det jag som är en nob i allafall.
Och är det moget att du inte kan stå för den du är, eftersom du inte kan nämna ditt namn?
konstigt att du kan vara så stor i käften, men du kan inte stå för den du är.
Och sen om jag får kommentarer eller inte, vad spelar det för roll?
Jag vet ju forfarande att det är folk som läser min blogg, eftersom man kan kolla det!
Sen om dom kommenterar eller inte, det är upp till dom, och det bryr jag mig inte så mycket om.
Om du tycker jag är en nob, så får du tycka det, för jag tar inte åt mig, för jag vet att jag är långt ifrån att vara en nob.

Lips

Idag fick jag till en jättefin färg på mina läppar, dom såg nästan barbie aktiga ut.

Och för att få mina läppar såhär fina så använde jag såklart mina nya läppglans som jag fick av Agnes igår!
Jag tycker det är snyggt när man har något på läpparna med lite färg i, inte bara ett vanligt läppbalsam, eller det är klart att det är bättre att man använder det, för det är bättre för läpparna, men det är snyggt att piffa till läpparna lite ibland
(fast jag gör det ganska ofta, eftersom jag älskar alla sorts saker för läpparna)

Och snälla, snälla, foundation på läpparna, eller (för mycket) idomin, det är tyvär inte snyggt, det går fetbort.
Foundation torkar ut läpparna jätte mycket, och dessutom ser du ut som ett lik om har foundation i ansiktet, och samma färg på läpparna.
Men idomin är ju såklart skitbra, men då är det bättre att använda det för att det är bra, inte för att man tror att det är snyggt med jätte mycket vit salva på läpparna.



på fotot: mina läppar

Ute outfit

Nu ikväll när jag var påväg hem så såg jag ut såhär:


på fotot: inte världens snyggaste bild eftersom jag frös uta helvete, men såhär såg jag ut
outfit:
halsduk från H&M
dunjacka från Fjällräven
väska från (minns inte)
vantar från Cheap monday
jeans från Indien
Bruna converse från Stadium

Tjenis

Här sitter jag igen framför datorn, jag har precis kommit hem efter att ha vart ute i Valla, som det heter.

Efter middagen så fortsatt jag att dansa på dansmattan, alltså jag kunde aldrig sluta, det var så jäkla kul, jag tänkte hela tiden, bara en låt till sen stänger jag av, men det slutade med att jag dansade till klockan sju, så jag dansade från kanske 5, och sen åt jag middag, sen dansade jag i en och en halv timme till, jag säger bara, REKOMENDERAS!
För det är jätte bra träning samtidigt som det är kul, eller ja det vill säga om man tycker om att dansa.

Efter det så gick jag en promenad och mötte min pojkvän, sen gick vi en sväng på gårn där jag träffade bland annat Sara och Josefin, det var så himla kul att träffa Sara, det var så länge sen.
Vi snackade om gamla goda minnen, som tillexempel när vi vurpade med henne moppe!

Nu kommer jag väl sitta fast klistrad framför datorn ett tag till, sen blir det läggdags, men jag har ju trots allt sovmorgon till nio imorgon.
Det kanske kommer något mer inlägg senare, jag skulle tippa på det!

Dansmatta

Hej!
nu är jag hemma från skolan, eller jag kom hem för ett litet tag sedan, men jag har haft fullt upp med att testa våran nya dans matta, det är jätte kul, och det finns skit mycket bra låtar på den.
Om ett litet tag ska jag nog hem till älskling, och bara ta det lugnt, eller ut och träffa kompisar.
Yes, imorgon är det Fredag, vilket betyder helg, och det gillar väl alla, det gör i allafall jag!
Jag tror jag har planerat min Fredag, och jag hoppas den blir bra. Och på Lördag är det ju alla hjärtans dag på Lördag, och då ska jag ju självklart vara med min älskling!


på fotot: våran dans matta

Godnatt

Oh vad jag är förälskad i mitt nya läppglans, tack så jätte mycket Agnes!
Det är lite mörkare rosa, och så glittrar det jätte mycket, det är så fint.
Det här läppglanset kommer jag använda ofta, det känner jag på mig.
Tur att jag har ett till på lager, eftersom jag fick två.
Den ända skilnaden är bara att den andra är lite mörkare.

Nej nu börjar faktiskt klockan bli för mycket, så nu måste jag gå och lägga mig!
Föresten så imorgon har jag inga speciella planer, vad jag kommer ihåg i allafall, så vi får se vad som inträffar helt enkelt.
Vi hörs imorgon, puss godnatt ♥


på fotot: jag med mitt nya läppglans

Sminket

Märkte nu också att jag fick ännu mer smink än det jag skrev upp på det tidigare inlägget, så här kommer en bild på allt smink som jag fick av Agnes ikväll!


på fotot: här är allt smink jag fick
fyra prover på en Ideal finish foundation
en dubbel foundation från Max factor
en foundation från Rimmel
en foundation från Maybelline
en rouge från Nivea
en rosa ögonskugga från Isadora
ögonbryns penna
ögonbryns/ögonfrans borste
rosa läppglans från H&M
mina älsklings läppglans från L'oreal

Ja, det var en hel del smink faktiskt, så nu behöver jag inte köpa nytt på ett tag, vad skönt.
Då sparar jag pengar, och det behöver jag, eftersom jag ska till London om några veckor!

Tillbaka igen

Hej!
Nu är jag tillbaka, nu är hemma hos min käraste pojkvän.
Jag har träffat Agnes och Josefin, vi drog på gårn och spelade biljard, sen så tog vi bussen hem.
Det var lite roligt på gårn faktiskt, Agnes hade med sig en stor påse med en massa smink som hon inte använder längre, så jag fick ta precis vad jag ville, jag tror jag tog 3 foundations (eftersom den jag har nu är bara min "reserv" och den är så mörk, och den är ojämn också, och sen har jag en sport foundtion från make up store, men den är inte heller bra enligt mig)
Jag tog också tre skitfina läppglans som jag redan är in love with, jaja jag vet, jag har alldeles för mycket saker för läpparna. Sen tog jag även en rouge också.
På gårn så fick jag ett uppdrag också, jag skulle noppa ögonbrynen på han som jobbar på gårn, så det gjorde jag, och resultatet vart bra, tog tyvär inga bilder på det!

Åh, imorgon är det skola IGEN och då ska jag redovisa också, om Hinduismen, fast jag är inte ett dugg nervös faktiskt.
Jag fattar inte vad är det som är så farligt med att redovisa egentligen? om man tänker att hela tiden att man tycker att det är pinsamt att redovisa, så kommer det alltid vara pinsamt.
Jag brukar alltid tänka, att det är bättre att gå upp och redovisa och göra bra ifrån sig och vara stolt, istället för att bara dra igenom redovisningen det snabbaste man kan för att få det överstökat.
Jag tycker såklart att det kan vara lite nervöst att redovisa, men jag försöker ändå göra bra ifrån mig, det är det viktigaste, att man försöker.

Här kommer en bild på kvällens outfit, enjoy.


outfit:
vanlig vit sjal
vit t-shirt
vit långärmad tröja med tryck
ljusa jeans
brunt skärp
mitt handgjorda smycke
bruna converse med guld detaljer på

Ut

Ja, hej allihopa igen!
nu ska jag faktiskt dra, jag orkar inte sitta hem och löka längre nu, så jag ska kanske träffa Josefin och Agnes, annars så ska jag åka och träffa min pojkvän, men det får vi se, jag uppdaterar i allafall när jag kommer hem.

Pannkaka

hej allihopa, förlåt att jag inte har skrivit något idag, men jag somnade när jag kom hem, jag var så sjukt trött.
I allafall så har jag vart på skolan idag, och sen gick jag hem och sov.
När jag vaknade så var klockan vid middagstid, så då bestämmde jag mig för att göra pannkaka, för det är alltid gott!
Och sen äter man inte pannkaka så himla ofta heller, jag äter det nästan aldrig.
Det blev i allafall jätte goda pannkakor, men det var väldigt mättsamt!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det visar sig, jag lägger in något snart igen. ♥


på fotot: pannkaka

Tillbaks

Hej, nu är jag tillbaka igen, efter att ha följt med på ridskola, har vart hemma någon timme redan, men jag har myst med min käraste.
Ja som sagt, så är jag hemma hos älskling nu, vi ska nog duscha och sen kolla på film, det är alltid mysigt.
Min lillasyster var jätte duktig på ridskolan, fick dock hjälpa till lite, men annars skötte hon sig bra.
Jag lägger tyvär inte upp några bilder från ridskolan för att jag fick inte till några bra bilder, eftersom jag inte tog med blixt, så det blir tyvär inga bilder på några hästar.
hörs sen. ♥

Armband

Hej igen, nu är det så att jag är klar med ett armband, det vart väl helt okej, inte direkt något speciellt.
Jag hinner inte göra några fler just nu eftersom jag ska äta, och sen ska jag faktiskt följa med min lillasyster på ridskolan igen.
Jag tror jag tar med mig kameran så kan jag ta lite kort på hästarna.
Det är ju faktiskt så att jag har gått på samma ridskola som min lillasyster när jag var mindre, jag red i sex år, och vissa av dom hästarna som jag red på finns fortfarande kvar.
Efter ridskolan tror jag att jag ska hem till älskling, det får vi se, kanske lägger in något mer nu innan ridskolan, annars hörs vi såklart senare.


på fotot: mitt armband (väldigt dålig kvalite på bilden)


på fotot: armbandet

10/2

Hej, just nu är jag hemma hos mamma, har kollat lite på top model som började nyss.
Imorse var jag skit trött, och jag orkade egentligen inte gå på skolan, men jag är ju så duktig att jag gick ändå!
Efter skolan så åkte jag hem till mamma och som sagt nu kollar jag på top model, och nu ska jag göra smycken.
Jag lägger upp någon bild senare, om jag får till något smycke vill säga.
Kram så länge ♥


på fotot: saker som jag använder mig av för att göra smycken

Godnatt

Hej allihopa, nu är jag hemma hos mamma igen efter en promenad från älskling, och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig!
Jag hinner nog inte göra några smycken, för klockan är så mycket, så det får bli imorgon istället, och föresten så skulle jag ju ändra designen på min blogg som jag har sagt två gånger, men jag funderar fortfarande på hur den ska se ut, men det dyker nog upp en ny design snart.

Imorgon har jag inga planer överhuvudtaget, förutom att jag ska gå med min lillasyster till skolan, och sen efter skolan kanske jag ska plugga.
Sen får vi se!
Jag har inte så mycket mer att berätta nu ikväll, utan vi hörs imorgon istället.
För nu ska jag och min söta katt sixten sova.
sweet dreams, see you tomorrow ♥


på fotot: min mys katt

Tragiskt

Ibland är ju bara vissa människor alltför tragiska, man kan inte göra annat än att skratta!
Och nu menar jag självklart alla dessa "wannabes" och dom här som inte kan komma på saker själv, och som aldrig skulle våga sticka ut, utan dom som måste vara precis som alla andra.
Kollar runt på lite bloggar, och fastnade för en som har näst intill kopierat Blondinbellas inlägg, så fort hon skriver om en sak, så skriver personen om samma sak, vet även att det är någon som har gjort exakt likadant med Kissies blogg.
Det är iförsej inte min ensak, och jag borde inte bry mig, men jag blir så irreterad, det bara kryper i kroppen på mig, för jag förstår mig inte på vissa människor, varför skaffar man sig en blogg om man ändå inte ska skriva utifrån sig själv?

Och sen till de här personerna som måste köpa exakt likadana saker som alla andra.
Jag lovar, det kommer sluta med att alla här i världen ser likadana ut, och hur kul kommer det vara i slut ändan då?
Jag har en sak som jag måste uttrycka mig över, att jag använder läppglans, och andra sorters saker för läpparna (alltså läppbalsam, cerat, läppglans, ja you name it) och jag vet en tjej, som köper exakt samma läppgrejer som jag har.
Så fort jag köper något nytt läppgrejs, så kommer den här personen med ett exakt likadant några dagar efter.
Jag kan inte göra annat än att skratta!
Snälla, vad är det för fel med vissa personer här i världen?
stå på er förfan och våga vara den ni är






Outfit

Lägger upp en bild på min outfit, det är dock inte samma outfit som jag hade på mig på skolan, för jag bytte kläder efter idrotten, men såhär ser outfiten ut just nu.


outfit:
mörklblåa jens från Vila
svart t-shirt
mörk blå skjorta från Indiska
svart halsduk från Wedins
armband


på fotot: me in a cool mask

9/2

Nu är jag hemma hos min älskling, och vi har precis ätit middag!
För er som undrar så gick det i allafall bra att åka längdskidor, vart bara lite pised off, för att dom hade plogat upp spåren skitedåligt, så man gled bara ner i djup snön.
I allafall, så nu blir det plugg, sen ska jag hem till mor min och då ska jag göra smycken (om jag hinner vill säga), men det hoppas jag, och sen kanske jag avslutar med ett skönt bad, men det får ni veta sen.


på fotot: plugg, plugg, plugg, vad annars?
tur att jag har tuggummin som jag kan snaska på medans jag pluggar i allafall


på fotot: vem älskar inte skvaller?

Hemma

Hej allihopa, nu är jag hemma hos mamma, jag gick från skolan för ett litet tag sen, och nu ska jag hämta längdskidor, eftersom vi ska åka längdskidor på idrotten som börjar klockan två!
När jag kom hem så gjorde jag fusk latte, vilket menas mjölk som man skummar + kaffe pulver + socker + kanel längst uppe, och till det så tog jag några mandel biskvier och knaprade på.
Jag kollade även på reprisen från melodifestivalen, eftersom jag missade det i helgen.
Men nu ska jag ta och leta rätt på mina längdskidor i garaget.
Vi hörs senare ♥


på fotot: min goda fusk latte


på fotot: små mandel biskvier


på fotot: melodifestivalen (repris)

Godnatt

Nej nu väntar duschen och sängen på mig, så jag ska inte låta dom vänta längre.
Om jag kommer upp tidigt imorgon så kanske jag hinner skriva ett inlägg på morgonen, men det får vi se!
Annars så slutar jag runt tre imorgon, så då dyker det säkert upp något inlägg då, för övrigt så har jag inga planer imorgon, förutom att jag ska göra smycken, eftersom vi har en låda full med pärlor och annat hemma, som min moster som bor i Canada har skickat till oss för länge sen.
Godnatt på er ♥

p.s
ni blir bättre och bättre på att läsa min blogg, vilket gör att jag blir glad och uppdaterar oftare, idag har jag haft runt 150 läsare, i like that, så fortsätt så, så blir det fler inlägg.
Föresten om ni har några förslag på något som ni vill att jag ska skriva om eller något som ni vill att jag ska lägga upp, skriv en kommentar till mig, jag bits inte.

Outfit

Såhär har jag sett ut idag!


outfit:
ljusa jeans
svart tight t-shirt
vit halsduk
svart diadem
svart skärp med nitar på


på fotot: min hand och min arm, med cola smycken och cola naglar som piffar upp det hela

Hemma hos älskling

Hej nu är jag hemma hos älskling igen, nu vet ju inte ni vad jag har gjort dom här timmarna men jag tänkte ta och berätta det.
Efter middagen som kom mamma och hämtade upp mig, hon skulle skjutsa mig hem till pappa (som bor i stan) och där skulle jag packa ihop mina saker (eftersom jag ska bo hos mamma i två veckor nu), och sen efter det så skjutsade hon hem mig till mamma.
Hemma hos mamma så fick jag något jävla ryck, eftersom jag slängde ut alla kläder ut ur byrån, och ur garderoben, sen började vika ihop allt, eftersom allt låg i en hög innan.
Efter att jag hade vart duktig och vikt ihop allt, så tog jag bussen till älskling igen, och nu sitter jag här och har precis pluggat matte, skönt att ha det gjort.
Och jag ska hoppa in i duschen!

Föresten så tog jag ut några av mina sjalar också och vek ihop dom eftersom dom bara låg inknölade i en låda, och då öppnade jag för en gångs skull ögonen och såg att jag hade en jädrans massa sjalar, jag räknade dom och kom upp i 21 stycken, och det värsta är att jag har fler också.


på fotot: 21 sjalar

Bloggen

Jag skrev igår att jag skulle göra lite ändringar på min blogg, men jag har ju inte gjort några ändringar än.
För igår så ändrade jag bloggen, men jag var trött osv, så jag blev aldrig riktigt nöjd.
Så vi gör ett nytt försök att ändra min blogg ikväll, så håll utkik.

Svar på fråga

Fick en kommentar av någon anonym där det stod såhär:
Har du slutat festa? ;) minns att jag träffa dig någon gång förra året

Och såhär är det:

Att slutat kan man väl inte kalla det, jag tycker bara inte att det är kul att supa sig full varje helg, ser inget nöje i det.
Festa kan man göra, men jag umgås helldre med min pojkvän än att supa mig full!
Förra året festade jag en hel del, det är jag medveten om, för jag var en fjortis som inte hade något liv överhuvudtaget, jag var väldigt omogen också!
Jag säger inte att man inte ska festa, för det är skitkul, det vet jag men man behöver kanske inte göra det varje helg, för det finns faktiskt annat att göra än att bara dricka, det inser alla någon gång!

Nu är det säkert några som skrattar åt det jag nyss skrivit, eftersom jag har haft problem med alkohol själv, alltså att jag drack ganska mycket, och ganska ofta förut.
Men jag står för det jag har sagt, och jag tycker att jag är en ganska stark person som har lyckats dragit mig ur allt, för 13 och 14 års åldern var en otroligt jobbig tid för mig.
Men jag är glad att den tiden är över, och jag är glad att jag bettede mig så när jag var 13,14 istället för att jag hade vart 16 år och bettet mig som jag gjorde då, för det hade jag skämmts över.

Måste bara säga ....

Att jag vill inte att ni ska missuppfatta mig med det senaste inlägget om kallis.
Jag menar att ni kanske tror att jag vill skryta om att jag har mycket pengar, men det är absolut inte vad jag vill få fram.
(för lever i en familj med vanligt mycket pengar)
Och eftersom jag har klagat på andra som går runt 24/7 och skryter och sina pengar (som dom kanske inte ens har), så skulle jag inte sitta och skryta om allt jag har själv.
För jag tycker det är så otroligt löjligt att söka andras uppmärksamhet, genom att gå runt och skryta om hur mycket pengar man har, och om hur mycket saker man får.
Men jag säger bara det, att jag skryter inte, för då hade jag lika gärna kunnat skrivit jag har så mycket pengar så jag vill åka dit och dit, och göra det och det, eller har man pengar så har man, ja ni fattar!
Och så skriver inte jag, för i mitt liv handlar tyvär inte ALLT om pengar, vilket jag är glad över.
Jag kör helldre på pengar och kärlek, än pengar och pengar!


im happy because i've got LOVE and money

8/2

Godmorgon folket, idag är det söndag och det känns jätte trist.
Idag ska jag i allafall plugga, som jag nästan alltid gör på söndagar.

Var nyss inne på blondin bellas blogg, jag gick in på kategorier och hittade en kategori som var döpt till Gotland - 07.
Jag gick in och kollade där och hittade en massa bilder från Kallis på Gotland, och jag vart så avis.
Jag blev inte avis för att hon och alla andra troligtvis blev dränkta i skumpa varje dag, utan bara för att det är så jävla fint där!
Det är precis som utomlands, och sen är det hur mycket folk som helst där på sommarn.
Jag har själv vart på gotland flera gånger, sist jag var där var - 06, och jag tycker att det är jätte fint där, fast då var jag ju såklart inte på kallis, eftersom jag var för liten för det, vilket jag är nu också.

Min pappa jobbade på kallis - 07.
Och han säger att det är helt sjukt där, folk är som galna, dom lever bara livet, och det är ju det bästa man kan göra.
Jag har i allafall bestämmt mig för att jag ska åka dit så fort jag får chansen, vi får hoppas på att pappa ska dit och jobba igen så kanske man kan haka på.
Men jag tänker inte åka dit själv, utan då åker vi ett tjejgäng tycker jag, men det blir nog om något år när man har åldern inne, men det är ju något att se fram emot?


på fotot: en strand brevid kallis


på fotot: kallis


på fotot: folk på kallis


på fotot: ännu mer folk på kallis


på fotot: ja vad ska man säga? dom som har mycket pengar sprutar heldre
skumpan över massa folk istället för att dricka den, snacka om att kasta
pengar i sjön, men så är livet på kallis


på fotot: skumpa krig

Efter bion

Hej på er nattmänniskor, just nu är klockan tjugo i två.
Jag kom hem för ett tag sen efter ha vart på bio i 2 timmar och 40 minuter, filmen vi såg heter
the curious case off benjamin button
Den var i allafall bra tycker jag, 2 timmar och 40 minuter rann iväg snabbt bara för den var spännande nästan hela tiden, den är i allafall helt klart värd att se!
Jag vet fler som har sett den som också tycker att den är bra.
Av mig får filmen: ♥ ♥ ♥ ♥
För den hade kunnat vart lite bättre, jag menar inte att den var dålig men det saknades något litet extra.


på fotot: jag efter bion

Outfit

Såhär såg jag ut innan jag skulle på bion ikväll,
jag var inte direkt uppklädd utan det vart en mysigare stil.
men skjortan gör så det ser lite fräshare ut.


på fotot: jag ser ganska sliten ut men det bjuder jag på


på fotot: jag igen, peace

Bio

Hej allihopa, hoppas det är bra med er.
För en stund sen åt jag middag med älskling och hans familj, vi åt jättegod middag.
Sen bestämmde vi oss för att åka på bio, så snart ska vi ta bussen in till stan och kolla på bio, ska bli jättekul.
Skriver sen om filmen och säger om den var bra, men det hoppas jag!
Filmen slutar runt halv tolv, så det kommer ett inlägg lite senare.

Ursäkta att min blogg ser ut som den gör just nu, men jag håller på att fixa om den.
Så imorgon får ni nog se mina nya ändringar, som jag hoppas blir bra.

Ha det bra så länge! ♥

Frukost på sängen

Jag har världens underbaraste pojkvän.
Medans jag satt vid min laptop och kollade runt lite så gjorde älskling ordning frukost till mig, sen kom han in med en bricka med frukost på, så gulligt.


på fotot: frulle

7/2

Godmorgon, hoppas ni har sovt gott, det har i allafall jag gjort.
Jag vaknade ganska tidigt, runt tio tiden, det är ganska ovanligt att jag vaknar så tidigt, men det var skönt att vakna sådär tidigt och ändå vara pigg!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har inte bestämmt mig för något än så länge, utan det får vi se senare.
Vi hörs om ett tag :)

Skjortan

Tänkte lägga upp två bilder på mig själv på min outfit, fast lägger mest ut dom för att ni ska få se hur skjortan som jag köpte ser ut på!
(måste bara nämna att det är väldigt dålig kvalite på bilderna)


på fotot: jag


på fotot: jag igen

Shopping

Shoppade även en del saker idag också, vissa saker behövde jag, andra inte!
Men det var ju trots allt rea på det mesta jag köpte, vilket var bra.
Tänkte skriva och visa bilder på det jag köpte idag, jag köpte:

1. en deo
2. en tröja
3. en bh
4. en sjal
5 en väska
6. en kalender/allmanacka
7. ett armband


på fotot: min nya deo, inte så intressant
köpt: på h&m
pris: runt 32 kronor


på fotot: min nya blå skjorta
från: Indiska
pris: runt 100 lappen


på fotot: min nya bh
från: kappahl
pris: 100 kronor


på fotot: min nya rosa sjal
från: kappahl
pris: runt 40 kronor


på fotot: min nya väska
från: kappahl
pris: runt 50 kronor


på fotot: min nya allmanacka/kalender, som jag var i stort behov av
från: bokia
pris: 130 kronor

Har tyvär ingen bild på armbandet jag köpte eftersom mamma tog med det hem, och jag är ju hos min pojkvän,
men lägger in någon bild på det senare.

Stan & middag

Hej allihopa, hoppas ni är glada, det är i allafall jag eftersom det är helg!
Idag har jag vart på skolan, sen gick jag på stan med mamma, like i told you before.
Det var jätte kul att umgås med mamma, vi tog en lång runda på stan, och sen gick vi och åt på brunkullan, vi skulle egentligen äta på simon & victor, med det var alldeles för mycket folk där!
Men det var lika mysigt på brunkullan, om inte mysigare.
Så idag har jag haft en riktigt bra dag!


på fotot: jag på brunkullan innan middagen


på fotot: min middag, det var mycket godare än det såg ut.
Det var pasta kuddar med fyllning, sen var det grönsaker
och oxfile m.m


på fotot: mammas mat

Sjuk

åh, vad less jag är.
Nu håller jag på att bli sjuk igen, har världens rethosta och är snorig, sen känner jag mig såhär obekväm som jag brukar göra när jag är påväg att bli sjuk!
Just nu är jag hemma hos min älskade pojkvän, vi funderar på att kolla på film, och jag tror att det kanske blir the grudge tre, om den hinner ladda klart vill säga.
Imorgon är det helg allihopa, gud så skönt.

Sitter och kollar på lite bilder sen jag var i Indien i Oktober, gud vad jag saknar resan, värmen och allt.
Tänkte vara snäll och bjuda på någon härlig bild från värmen nu, så kanske jag piggnar till.


på fotot: min lillasyster Maja i poolen


på fotot: en kossa på en öde strand, det var så skönt att ha långa sandstränder
för sig själv


på fotot: stranden på kvällen, mycket Indier

5/2

ojoj vad trött jag är just nu, om ni ville veta så har jag inte gjort något vettigt idag, bara vart på skolan.
Jag gjorde nationella idag ju, och det gick ju sisådär, vi får hoppas att det gick bra även fast jag inte fick med allt jag ville få med på min novell.
Efter skolan tog jag bussen med Agnes, och nu är jag hemma hos far min, lyssnar på musik och kollar bloggar, jag skulle kanske egentligen behöva plugga lite, men jag har ingen ork, gud vad jag har blivit lat, nej nu får jag ta och rycka upp mig!
För det är ju trots allt Fredag imorgon, och då ska jag på stan med mamma, sen blir det nog middag på stan med henne också, det ser jag fram emot.
Lägger in något mer sen, vi hörs.

Nationella

Föresten så imorgon så har jag nationella prov i svenska då man ska skriva en uppsats, vi får se hur det kommer gå, jag hoppas att det kommer gå bra, men det tror jag nog.
Jag har i allafall laddat med godis och tuggummin och vatten, så det kanske ska gå lite bättre.
Föresten så tänke jag lägga upp någon bild på mig själv, eftersom jag hade så tråkigt innan bussen skulle gå till stan, så tog jag lite kort som jag tänkte bjuda på.


på fotot: jag, innan jag skulle till bussen


på fotot: jag

Fritidsgårn

Efter jag hade vart hemma hos min mor så åkte jag in till stan, och drog hem till min pappa som bor mitt i stan, efter det så ringde Anna mig och då gick jag upp på subway där Anna och Agnes var, för Anna åt.
Sen åkte vi på gårn ett litet tag, där vi spelade kort och biljard, och sen bjöd thomas på bullar som han hade gjort, mums.


på fotot: Agnes som blandar kort


på fotot: biljard, och självklart skulle Agnes vinna


på fotot: Agnes såklart


på fotot: jag då

4/2

Hej, idag har jag vart på skolan, och det har gått bra, har haft syslöjd, idrott och svenska.
Fast jag gjorde inte så mycket på svenskan eftersom jag somnade, men det var för vi bara satt och läste, och jag var så himla trött.
I allafall så är jag hemma hos mor nu, var nyss med älskling men han har åkt hem nu eftersom han ska på släkt midddag klockan sju, hoppas han och dom andra får det mysigt.
Jag pratar med Anna just nu, och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag/ikväll, jag är bara allmänt trött, så har ju faktsikt lust att bara lägga mig ner i sängen och sova ett tag, men nej, sängen får vänta på mig till ikväll istället.

Jag lägger in något när jag vet mer om vad jag ska göra ikväll, så vi hörs senare!

Naglar

Hej, nu har jag precis blivit klar med naglarna, och jag måste bara säga, testa det aldrig, det tar minst 2 timmar, och om jag ska vara ärlig så är det bland de svåraste sakerna jag har gjort i mitt liv.
Men nu är jag i allafall klar, vart ju inte sådär jätte nöjd, men jag började stressa när jag såg hur mycket klockan var, så då slarvade jag bara.
Här kommer bilder!


på fotot: allt, jag började med att ta bort mitt gamla nagellack


på fotot: här har jag varken klippt eller filat dom, så här är dom en aning
för långa, som ni kanske ser


på fotot: en till bild på dom långa naglarna


på fotot: här har jag klippt och filat ner dom, dock inte så noga


på fotot: det ganska misslyckade slut resultatet



Nej nu allihopa så blir det sängen för mig, skola imorgon, vi hörs imorgon alla ni som läser min blogg!

Inköp

Har precis vart på ridskola med min lillasyster, hjälpte henne lite grann, för hon är lite för liten så hon kan inte göra allt själv.
I allafall så idag efter jag hade vart hos Agnes så gick vi upp en snabbis på stan också, och då gick vi på KICKS, och då tänkte jag att skulle testa sånna här "tippar" som man har på naglarna, så jag köpte ett packet med sånna för 150 kr, sen köpte jag även hårspännen för 20 kr, och ett rosa nagellack för 25 kr, det var dagens inköp.
Paket med tipparna var ganska dyrt enligt mig i allafall, men jag tror dom räcker länge, och någon gång måste man få lyxa till vardagen lite.
Tänkte lägga bilder på min nya väska och på mina inköp, enjoy.


på fotot: min nya väska från Friis and company


på fotot: min väska


på fotot: gele kit, med tippar, rosa nagellack och hårspännen
pris: ca 200 för allt

3/2

Hej, här kommer ett sent inlägg från mig, förlåt ännu en gång.
Har haft nationella prov i Svenska på skolan idag, och självklart hann jag inte göra klart provet, så där missade jag några poäng, men vad kan jag göra åt det?
Efter skolan så gick jag på Ica för ett nytt försök att hämta ut min väska, och idag hade den i allafall kommit, som tur var!
Och jag är jätte nöjd faktiskt, jag älskar alla guld detaljer på den.
Efter jag hade hämtat ut min väska så åkte jag och Agnes in till stan, sen gick vi ner till Agnes och gjorde fika och kollade på top model, mysigt mysigt.
Vi var även inne på Kenzas blogg och vi fick oss ett gott skratt.
Vi kollade nämligen på en bild på hennes hund och en annan hund, och den andra hunden ser helt förskäckt ut, om ni inte har sett bilden, gå in på Kenzas blogg i såfall och kolla i kategorier och sen på hennes hund Armani, och sen kollar ni ganska långt ner så hittar ni säkert bilden, ni kommer skratta.


på fotot: fika hemma hos Agnes


på fotot: fika, mjölk latte och salami mackor


på fotot: söta Agnes och söta Morris

ZzZzZz ....

Ja, jag sover nästan redan nu.
Är så himla trött, och har som sagt fortfarande ont i mina ögon, så nu vill jag bara blunda och sova ....
Åkte i allafall till Ica för jag tänkte hämta ut min väska, men självklart hade den inte kommit idag heller, men jag fick ett sms idag att jag kunde hämta ut den, men så berättade mamma att dom skickar alltid ett sånt där sms dagen innan man kan hämta ut det, så får hämta ut det imorgon istället, tråkigt men sant.
Om några dagar får jag även ett par tights från Gina tricot, dom är svarta och så är det en guld kedja på sidan av dom.

Imorgon är det en ny dag, vilket betyder att jag skriver nya inlägg, så håll utkik imorgon.
Godnatt på er allihopa!

Huvudvärk

Hej, här sitter jag med världens huvudvärk och ont i ögonen har jag också, kanske kan det bero på att jag sitter vid min dator för mycket, nej vi får hoppas att det inte är därför, men jag tror att det kan vara för att jag har sovt för lite, eller för att jag är påväg att bli sjuk.
I allafall, snart ska jag ta bussen för jag ska träffa min mamma, för vi ska gå och hämta ut väskan som kom idag, sen får vi se vad jag gör efter det, jag kanske åker och lämnar Annas tröja, eller åker tillbaka till älskling, men det får ni veta sen.
Nu har jag i allafall stoppat i mig två alvedon så jag hoppas att min huvudvärk är över så snart som möjligt, och medans jag väntar på det så tänkte jag att jag skulle lägga upp lite bilder som jag tog alldeles nyss!


på fotot: jag inrullad i en filt


på fotot: ett stort glas vatten och två alvedon


på fotot: jag igen, heter man Josefin så kan det även sluta att man
fjantar lite med sina alvedon också

2/2

Hej alla glada, jag kom precis hem.
Har vart på skolan hela dagen, och som vanligt har ingenting speciellt hänt, förutom att jag blev riktigt arg vid ett tillfälle och sen vart jag glad, och jag tänkte ta och berätta varför.

Jag vart skitarg först för att jag hade fått två sms från ett nummer som drar 15kr/sms, så alltså drog det 30kr från min mobil bara sådär, och det spelar ingen roll om man öppnar sms:en eller inte, för det drar fortfarande 15kr !
Jag fyllde på min mobil i helgen med 100 kr, så fick jag ju såklart ett sms igår också, så sammanlagt på två dagar har dom dragit 45 kr från min mobil.
Varför jag får dom där sms:en är för att jag sms:ade in till MTV för länge sen att jag ville vara med och tävla om en iphone tror jag det var, och inte tänkte jag på att det skulle kosta pengar .
Sen så avslutade jag den tjänsten (då skulle man skicka in STOP till nummret man fått sms:et ifrån), så jag gjorde det, och fick ett sms tillbaka där det stog "ditt nummer har tagits bort från databasen, du kommer inte få några fler sms", ja något liknande.
Sen går det några veckor, då får jag samma sms fast från ett annat nummer, och det här drar också 15 kr/sms, då kollar jag upp på internet hur man får bort det här, stop samma sak "skriv stop till det här nummret", och sen har jag inte fått några fler sms, förän idag, då fick jag också samma sms, fast från ett annat nummer.
Åh, jag blir så arg, jag har inte råd med det här, och så fort jag fyller på mobilen, så får jag samma sms, från ett annat nummer.

Och sen till den gladare nyheten, jag fick ett lite roligare sms att min väska har kommit idag, så förmodligen så ska jag gå och hämta ut den ikväll, hoppas jag kommer gilla den annars skickar jag nog tillbaka den.
Och en till glad nyhet, är att jag i allafall är på bättre humör nu, för jag köpte lite godis så jag kunde tröst äta över att jag bara har 20kr kvar på mobilen.


på fotot: fanta b'good fruktläsk, som är otroligt god för er som gillar sånt som
är sött i, sen tuggummi EXTRA, och laktris chocklad.

Godnatt

Nej nu människor så måste jag gå och lägga mig, det är ju skola imorgon, vilket faktiskt känns väldigt segt.
Men som tur är så har jag sovmorgon till klockan nio.
Imorgon hoppas jag att min väska har kommit, för nu orkar jag inte vänta längre. Beställde väskan för mindre än två veckor veckor sen, men då hade jag tydligen inte besällt den, så då beställde jag den igen i Torsdags, så jag tror den har kommit imorgon.
Efter skolan har jag inga planer, kanske tar en sväg på stan om någon vill göra mig sällskap, eftersom det är ganska mycket rea.
Annars blir det nog plugg, eller något annat.
Det får ni veta imorgon! hoppas ni sover gott, det ska i allafall jag göra.

Skor

Tänkte lägga in bilder på två skor som jag skulle vilja ha med mig från London.
Föresten så har jag och Agnes tänkt att vi ska skriva upp alla hemsidor som är från London, sen när vi väl är där ska vi försöka hitta affärerna som vi har vart inne på.
För på den hemsidan som jag är inne på nu, där är sakerna väldigt billiga, och väldigt snygga!



på fotot: Ett par sjukt snygga skor från London
pris: ca 420kr


på fotot: ett till par sjukt snygga skor till sommaren
pris: ca 360kr

London

Hej just nu sitter jag och chattar med Agnes och kollar runt på hemsidor, Agnes länkade en hemsida till mig som är från London, eftersom vi ska till London på sportlovet så passar vi på redan nu och kolla in vad vi ska handla, för vi längtar så mycket.
Och man blir helt galen, allt är ju så otroligt snyggt! det tråkiga är bara att priset på vissa saker är mindre bra, men jag tycker ändå det verkar som att det är ett bra pris för sakerna, för jag tror inte att det är dålig kvalite på sakerna dom säljer.



Jag är nog rädd att Agnes har rätt med det hon skriver, men det gäller att inte bränna för mycket pengar, men tyvär är jag ju inte så rik att jag kan köpa allt jag vill ha, men lite saker kommer jag nog ha med mig hem. Det dåliga är bara att jag får ha max 10kg med mig hem, undra hur mycket övervikt det kommer bli för min del?

1/2

Godkväll alla, hoppas det är bra med er.
Med mig är det ganska bra i allafall förutom att jag är less på det kalla vädret ute, men det är inte så mycket jag kan göra åt det.
Idag har jag i allafall vaknat, duschat och sen gått upp på stan och tagit en fika med Agnes, väldigt mysigt.
Och nu är jag hemma hos älskling, jag kom precis hit!
Förutom att köpa fika så köpte jag ett läppstift som man kan kalla det, vet inte riktigt vad man ska kalla det. Sen letade jag efter tippar till naglarna med det fanns inga på domus så det får jag handla en annan dag.


på fotot: mitt fika, en nougat ruta och latte


på fotot: jag och mitt fika


på fotot: mitt rosa läppstift, som gör läpparna fylligare
(det är dock inte ett sånt här som gör att det sticker i läpparna och gör dom större, utan
det gör dom bara fylligare)

Min kväll

Gick som sagt och köpte godis på videoteket med Agnes, hon var så snäll så hon följde med mig dit, men vi bor ju trots allt bara några meter ifrån varandra.
Jag köpte i allafall godis och dricka, och sen när jag kom hem satt jag på en komedi film och pratade lite med Anna.


på fotot: min uppdruckna cola och min godispåse


på fotot: en rekommenderad film för er som vill skratta mycket