Godis

Hej allihopa, här sitter jag framför pappas laptop och tv:n, jag kollar på arn, även fast jag har sett den förut, den är faktiskt mycket bra.
Jag är otroligt sugen på godis, så jag ska nog gå upp till videoteket innan det stänger, för det stänger nämligen klockan elva, och jag har ingen ork att gå längre än dit. Det är ganska nära från mig till videoteket!
Efter jag har handlat godis vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det får vi se sen, men jag lär ju kolla på en film och sen krypa ner i sängen och sova.
Och imorgon är det söndag, pluggdagen.
Skriver kanske något mer sen, det beror på, men annars får ni har en bra lördag kväll allihopa.


på fotot: jag, innan jag gick ut


Svar på fråga

Jag fick en fråga om hur man man ska göra med dove's bodylotion
(brun utan sol)
hur den funkar, och hur man gör och om man blir brun.


Såhär är det, dove's bodylotion är precis som en vanlig fuktkräm för huden, man smörjer in sig med den precis som vanligt, den ända skillnaden är att man blir brun, och att man ska vara noga med att smörja ut den riktigt, för annars kan man blir fläckig (det vill säga, att man blir mörkare på vissa ställen) och det är inte så snyggt, det ska vara jämnt.
Och som jag sa förut, för bästa resultat så ska man peela bort gammal hud innan man applicerar brun utan sol, för då är det störst chans att det blir jämnt.
Och ja, man blir brun av dove's body lotion (dove har olika body lotion's, men det står på flaskan vilka som är med och utan brun utan sol), sen är det såhär att det finns två olika body lotion's med brun utan sol, den ena är för ljusare hud (men du blir fortfarande brun av den) och den andra är för dom som är lite mörkare i huden.
Sen beror det på hur ofta du använder brun utan sol, för ju oftare du använder du den, ju brunare blir du.
Och om du smörjer in dig en dag, så tar det någon timme innan det syns, så det bästa är att smörja in sig innan man går och lägger sig till exempel.
Men om du vill bli jätte brun så ska du smörja in dig varje kväll, för som sagt ju oftare du smörjer in dig, ju brunare blir du. Och för er som undrar så kostar en flaska med dove's brun utan sol runt 50 lappen.


31/1

Hej, det var ett litet tag sen.
Jag bloggade ingenting igår pågrund av att jag var ganska så depp, jag var absolut inte på humör, var ganska ledsen också.
Ibland kommer det bara tider då man blir deppig, man tänker på allt det dåliga och glömmer bort att tänka på det som är bra, och på så sätt så blir saker och ting bara värre.
Jag var ganska deppig för jag började tänka på framtiden, min pojkvän, mina vänner, ja allt möjligt!
Idag känns det någolunda bättre efter att ha snackat med både Anna och Jennie, och jag måste tacka er för att ni finns.
Tänk egentligen hur bra det är med vänner, hur dåligt man är mår så kan dom alltid få en att rycka upp sig lite, utan vänner så är man ensam, och utan vänner så klarar man sig inte länge, så tack till alla er som är mina vänner, jag älskar er.

Tänkte ändå berätta lite om vad jag gjorde igår.
Jag åkte hem till mamma och satt där och pratade med Anna och satt vid min laptop och jag kände mig helt lost, hade inte en aning om vad jag skulle göra. Och eftersom jag var tvungen att vara barnvakt klockan åtta på morgonen så kändes det inte som jag hade någon lust att åka in till stan. Jennie frågade nämligen mig och jag ville åka in till stan och komma hem till Linnea och kolla på film.
Efter mycket funderingar på vad jag skulle göra så tog jag bussen runt åtta hem till Linnea och vi kollade på film hela kvällen, och så pratade jag lite med Jennie, det var en lättnad att få prata ut om mina problem.
Efter det så gick jag hem till pappa som bor i stan.
Jag behövde som sagt inte vara barnvakt eftersom mamma ändå är sjuk så hon kunde inte gå på jobbet, vilket var väldigt skönt för mig för då kunde jag sova ut.
I allafall, pappa kom hem kanske runt tolv tiden, då hade han med sig kebab.
Så vi satte oss och åt kebab, väldigt gott, fast jag är inte så förtjust i köttet.


på fotot: min chebab


Fika

Nu är jag tillbaka efter en fika med Jennie och en liten runda på staden.
Jag tog bussen in till stan sen träffade jag Jennie, vi gick och fikade på te huset, jag tog en nougat ruta och en chai latte, otroligt gott. Och jennie tog en blåbärs paj med glass och dryck!
Vi snackade en massa medans vi fikade, och sen tog vi en snabbis på stan.
Det fanns tröjor från 99kr på rut mfl, tänkte köpa en blå tröja, men ångrade mig eftersom den inte var så himla snygg!
Imorgon blir det nog en runda på stan igen eftersom jag inte hann titta så mycket idag.
Har fortfarande inga planer för ikväll, men jag ska nog umgås med Jennie, men sen måste jag komma hem i tid, eftersom jag som sagt ska vara barnvakt imorgon från klockan åtta.


på fotot: min snygging Jennie på te huset


på fotot: en ganska osnygg bild på mig, but who cares?



Hör av mig lite senare när jag har mer information om vad som kommer hända ikväll, tills dess, ha det bra gott folk!

30/1

Hej, nu är jag hemma, jag har vart på skolan idag, som vanligt.
Är hemma nu i allafall med älskling, han sitter och försöker lära sig att spela guitarr.
Själv gör jag mig i ordning eftersom jag ska in på stan med min kära Jennie som kom hem idag, vi ska nog gå och fika någonstans sen kanske det blir en runda på stan också!
Har inga planer ikväll utan får ta dagen/kvällen som den kommer.
VI hörs sen!

Bad

Hej, nu är jag tillbaka igen, efter ett jätte skönt bad.
Det kändes verkligen som jag behövde lägga mig ner och verkligen slappna av och bara njuta, så jag gjorde upp ett bad, och i det badet hade jag hallonbadskum, badflingor i olika färger och en badbomb, så nu luktar jag riktigt gott.
Och sen måste man ju ha något litet extra till badet, så jag gjorde en jordgubbs smoothie, inte så fel det heller.
Jag hade frysta jordgubbar som jag mixade med annat, och sen några varma jordgubbar på botten av glaset också.
Sen hade jag tänt värmeljus ovanför badkaret och även ett stort ljus på badkars kanten.
Medans jag badade så pratade jag med Anna ett tag, men sen satt jag på musik och bara låg och tänkte i mörkret med ljusen, ett bra avslut på kvällen. Bilder på det här kommer precis nu!


på kortet: ljusen och min goda jordgubbs smoothie i hörnet


på kortet: badkaret, min smoothie, och ljusen (släckte såklart lampan sen)


på fotot: bad flingorna som doftar gott


på fotot: min väldigt goda smoothie


på fotot: silver shampo som är både bra och dåligt, det tar bort gulfärgen i det blonda, men sliter även ganska mycket på håret, men då är det ju tur att vi har björn axens inpackning, den är verkligen jätte bra (rekommenderar)


på fotot: badet med släckt lampa

Kvällsfika

Hej, jag blev hämtad för ett litet tag sen av min bror som skjutsade mig hem till mor, föresten så säger jag grattis till min bror som klarade körkortet!
När jag kom hem så gjorde jag i ordning lite kvällsfika och satte mig och myste med mamma och sixten, vi kollade på lyxfällan, gud så mycket pengar vissa har lånat, det är helt sjukt!
Till kvällsfika så gjorde jag gröt, även om julen är förbi nu. Nä men det är så gott ibland med risgrynsgröt, kanel, socker och mjölk (i glas dock, eftersom jag aldrig någonsin har eller kommer äta med mjölken på gröten)
Nu ska jag nog gå upp och ta ett varmt bad eftersom jag känner mig lite små sjuk, jag har haft jätte ont i huvudet och i ögonen (kanske sitter vid datan för mycket), nej men jag har nog sovt för lite.
Men nu ska jag gå, kanske hinner med ett till inlägg innan det är sovdags.


på fotot: mitt kvällsfika, och ett misslyckat hjärta av kanel


på fotot: min älskade kisse miss

Plugg

Nu alla trevliga människor så ska jag sätta mig och plugga matte, så jag får det gjort någon gång. Så kan jag göra allt annat sen, för om jag inte sätter igång och pluggar nu så kommer klockan bli mer och mer och tillslut kommer jag glömma bort det, för det är så typiskt mig!
Så jag ska vara duktig nu i ett tag sen slänger jag upp något mer inlägg efter det.

Hjälp tigrarna

Gud vad jag tycker synd om tigrar, läste nyss att det endast finns 3500 tigrar kvar i hela världen, och jag menar, det är ju katastrof, det är ju hur lite tigrar som helst? för tänk på hur många människor det finns här i världen.
På wwf (världsnaturfonden) så kan man bli tiger fadder, det skulle jag jätte gärna vilja bli, jag menar alla vill väl ha tigrar kvar? dom är ju verkligen hur fina som helst.
Man kan även bli isbjörns fadder, och försöka rädda pandor.
Bli fadder idag, så har vi fortfarande en chans att ha kvar dom här fina djuren.
http://www.wwf.se


på fotot: kolla en sånn urgullig tiger, och vilka blå ögon

29/1

Hej allihopa, förlåt för att jag var så dålig på att lägga upp något idag också, men hade det ganska stressigt imorse och sen kom jag inte hem förän nu.
Vi hade lång dag på skolan idag, den var halvjobbig, även fast jag satt och snackade med Jennie och Anna på lektionerna, busigt av mig!
Skolan har i allafall vart som vanligt, planerade på hemkunskapen vad jag ska göra för någon maträtt nästan vecka, då vi ska laga en kompis middag.
Jag hade tänkt laga, klyftpotatis med morötter och någon mer rotfrukt på (för att göra det nyttigare) och sen ska jag steka kyckling och sen skära upp dom och fylla med någon god fyllning, sen ska jag göra någon sås till. Den här middagen är väldigt lik den middagen vi gjorde på nyår, men det gör ju ingenting.

Ikväll ska jag plugga, eftersom vi ska ha ett litet matte test imorgon, och sen kanske jag ska göra ett fysik prov också, vi får se hur det blir med det.
Hade föresten samtal idag med en tjej som informerar om gymnasiet, jag är som sagt väldigt osäker på mina val, förutom mitt första som jag är sten säker på att jag ska välja, och det är frisör.
Och eftersom jag inte är hundra procent säker på att jag kommer in på frisör här i ösd så har jag nu bestämmt mig för att jag ska söka frisör internationell, fast det är i Bräcke, vilket verkligen känns mindre kul, eftersom då måste jag åka tåg varje morgon. Men det kanske måste bli så!
Känns i allafall skönt att nästan ha bestämmt sig nu för vad man ska söka.

Jag lägger in något mer senare, kanske lite bilder också, för just nu är jag för lat för det.

Ett snabbt tips

Idag testade jag volum master från björn axen, jag har hört mycket om den och att den är bra, jag har aldrig prövat den förut eftersom jag inte behöver någon extra volym i mitt hår för jag har ganska bra volym i det redan.
Men i allafall så var den jättebra, och man fick verkligen volym, fast på mig vart det nästan överdrivet med volym, vilket kanske inte var sådär jättesnyggt.
För att få volym så lyfter du på håret och håller i några sekunder med tången, och sen gör du så i hela håret (fast bara i under håret) eftersom det kanske inte alltid är så jättesnyggt att ha krusat hår längst uppe på håret.
Testa den, den är bra, men kom ihåg, använd den bara på helger och vid finare tillfällen eller om du bara vill känna dig finare för en dag, för den är bra, men den sliter även på håret.


på fotot: volum master från björn axen

Promenad

Kom in för ett litet tag sen, har vart ute i kylan med älskling och gått en promenix, vi träffade även dennis, vi satt och pratade lite om allt möjligt, om gamla minnen också vidare ....
Jag tycker det är kul att folk utifrån läser min blogg, alltså inte bara dom som bor här i ösd. Och sen gillar jag att ni kommenterar, det uppskattar jag verkligen, men framför allt att ni läser min blogg såklart! så tack till er som gör det, för det är ju faktiskt därför jag bloggar, för att ni ska få ta del av mitt liv, även om ni kanske inte gillar allt jag skriver.

Imorgon är det skola, igen!
Jag tycker att helgen kan få komma någon gång, för då kommer min älskade vän Jennie hem, ska bli kul att få umgås med hon igen, det är alltid lika kul.
Har ingenting planerat i helgen faktiskt, får ta den som den kommer.
Det ända som är planerat är att jag ska vara barnvakt från åtta på morgonen till ett ungefär, så då kan ni räkna med en trött Josefin.
Eftersom jag är så snäll och ställer upp på att vara barnvakt så ska jag och mamma gå en runda på staden nästa vecka, så det kanske blir något inköp då.
Jag förtjänar faktiskt det, vissa saker förtjänar jag att få (inte allt) men t.ex om jag ställer upp något så får jag något för att jag ställde upp, det känns faktiskt bra.
För jag skulle aldrig bara vilja få pengar i handen hela tiden, för då skulle jag inte känna mig duktig, för nu har jag ju som sagt kämpat (eller ja kämpat och kämpat) men jag har i allafall ställt upp för att förtjäna pengarna.


på fotot: jag, jävligt snyggt kort och snygg vante och snyggt gult hår men sånt bjuder jag på i min blogg

Nattblogg

Vet ni vad jag kom och tänka på för några dagar sen, alltså jag bara tänkte på ingenting, så kom jag på att jag skulle vilja starta en blogg som skulle få heta nattbloggen.
Jag kan förklarar hur jag har tänkt mig,
Jo, att man är kanske 2 - 5 tjejer (helst 5 st) som har en blogg tillsammans, och eftersom den heter nattbloggen så är det meningen att man ska blogga på nätterna också (det är därför det är en fördel att vara flera), för då kliver någon upp kanske 2 på natten och bloggar då, sen kliver någon upp 3 på natten, också vidare ....
Och det ska vara en blogg med mycket frågor och där vi skriver mycket om vad vi tycker och där andra få tycka till om saker.
Den ska vara intressant eftersom det är meningen att alla som har tråkigt, kanske ingenting att göra på nätterna ska få ta del av den här bloggen.
Den här bloggen skulle vara bäst att ha på ett sommarlov eftersom det är nog inte så bra om man måste kliva upp mitt i natten varje dag om man ska upp på skola dagen efter.

Bloggen ska se ut såhär
Det ska vara en bild på oss som har nattbloggen tillsammans längst uppe, och där ska vi stå i svarta kläder och med en varsin pistol i handen (vet inte varför men det var så jag tänkte) och så ska det stå nattbloggen, också ska det vara lite blixtrar i bakrunden.
Jaja, man kan ju alltid ha sin tankar, men vem vet, kanske startar något sånt här på sommarlovet.
Och fan för den som tar den är iden, om det är någon som gör det, för det är min ide, mina tankar.

28/1

Hej, nu är jag hemma efter en slapp skoldag och lite skidor i backen!
Vi hade en väldigt skön skoldag idag, vi hade slöjd första lektionen, och då ska  vi få sy egna kläder, och jag tänkte berätta vad jag hade tänkt göra.
Jo jag hade tänkt göra en väst som man har ovanpå t.ex en vit tröja, den ska vara svart, så ska det vara guldiga knappar på den, och den här saken därbak som spänner åt västen med, den ska också vara i guld. Jag tror det kommer bli skitsnyggt, och självklart lägger jag upp en bild på den när den är klar!
Jag hade idrotts prov idag, gick ju faktiskt bra, även om jag inte hade läst på idrotts boken så jätte noga, men man har ju trots allt MVG i idrott (man måste ju få skryta ibland), nä men jag hoppas det gick bra i allafall.
Efter det så åkte vi till gb där vi skulle åka slalom, och självklart skulle varken Agnes eller Erica vara med och åka skidor, så jag fick åka med grabbarna, men det gick ju bra det också.
Jag railade och hoppade för första gången i bigjumpet (som sagt, man måste få skrya ibland), haha ne men så häftigt var det kanske inte, men det var kul.
Nu sitter jag hemma hos min mor, och ska snart byta om sen kanske jag slänger in något mer inlägg, men nu ska jag ringa och klaga på att min väska inte har kommit än!

Godmorgon

Godmorgon alla trötta människor, jag har det väldigt stressigt eftersom jag och älskling ska gå till skolan, klockan är nu fem över åtta och vi börjar halv nio.
Mitt nya liv började både bra och dåligt, för jag var så himla trött imorse, hade häldre viljat vara super duper pigg, men eftersom jag var så trött så låg jag kvar i sängen ett litet tag till.
Till frukost åt jag ägg, hårdbröd och vatten, ska försöka äta det varje dag till frukost nu, kanske inte alltid ägg men.
Nu har jag gjort mig i ordning också vidare, hinner inte lägga upp någon bild, så jag lägger upp från morgonen senare!
Idag ska jag på skolan, sen ska vi åka skidor i gb, har ni tur så lägger jag upp lite bilder därifrån.
Måste dra nu, ha en bra dag!


på fotot: jag imorse

Godkväll

Det här blir mitt sista inlägg för ikväll, för jag måste tyvär sova eftersom det faktiskt är skola imorgon också.
Om jag orkar så uppdaterar jag imorgon innan skolan börjar, så håll utkik.
Efter att jag hade vart hemma hos min mor och hämtat diverse saker så skjutsade mor mig till min älskling, och nu sitter jag här, fastklistrad framför min kära laptop.
Nu innan jag går och lägger mig så tänkte jag bjuda på lite bilder på mig själv, dom är ganska gamla men dom får duga tills jag lägger upp några nya och fräsha.

Bilderna är tagna av en vän som står mig väldigt nära, hon heter Anna molin och som ni ser är hon grym på att fota.
Innan jag blev fotad så blev jag sminkad på make up store.
Här kommer bilderna!
(p.s bilderna är framkallade och jag har dom inte kvar på datan längre, så jag har tagit kort på korten om ni fattar, så det kan vara för mycket ljus och vita fläckar lite här och där)

Bilder















Hej allihopa

Måste bara berätta en sak som jag kom och tänka på nu, att när jag satt på bussen påväg hem från stan så såg jag flera tjejer som gick runt i fjällräven jackor, och till det så hade dom dc skor (sånna här stora tegelstenar till skor, som även jag har andvänt, fast det var något år sedan) men jag måste bara säga att det är så jävla fult, fattar inte hur folk kan gå runt så? det ser ju skabbigt ut.
Okej om man har vart och tränat och bara har några gympa dojjor på sig, men gå runt på stan så? nej det går fet bort.

I allafall, idag fick jag ett par vantar och ett par strumpor av mamma, behövde ett par nya vantar som är lite finare, för just nu så använder jag bara ett par stora tumvantar från cheep monday.
Strumporna som jag fick var jätte söta, fast det är mer sommar strumpor, men jag kommer säkert använda dom nu ändå.
som jag sa, jag ska lägga upp mer bilder och nu när jag har hämtat min kamra så ska jag hålla vad jag lovat, så här kommer två bilder på vantarna och strumporna och en på min katt och mig!


på fotot: mina fingervantar med ett spänne längst ner, och dom söta strumporna



Oh tänkte berätta en sak till, jag tycker så synd om min katt, han är jätte hängig som en deg klump bara, jag förstår inte vad som är felet, det kan knappast vara att han vilar för lite, för han gör inget annat än att vila, kanske är det dags att han också börjar ett nytt liv, och kanske t.ex börjar röra på sig mer?
nej glömm det, vill inte ha ett spink till katt, dom ska vara stora och mysiga.


på fotot: min stora och mysiga katt, och jag

27/1

Ush vad jag hatar mig och själv och min dåligt uppdatering, men mitt nya liv startar ju trots allt imorgon så jag får skylla på det!
 om sagt så startar jag nytt liv imorgon eftersom idag kändes inte som rätt dag.
Funderar på att försöka uppdatera varje morgon, och hinner jag inte så får jag försöka skriva ihop något under dagen på skolan.
Nog om det, ni vill kanske veta vad jag har gjot idag? och det ska jag berätta för er
Jag gick på skolan som vanligt, faktiskt en ganska bra dag, mådde bra idag och hade mycket överskotts energi.
Efter skolan så tog jag bussen till staden med min älskade vän Agnes.
Vi gick till min pappas jobb (innefickan, för er som int vet så är det ösd bästa resturang) och där hämtade jag hem nycklarna eftersom mina var hos mamma.
Efter det gick vi till Agnes mammas jobb och vi hämtade hennes hund morris, och påvägen hem så köpte jag godis (har ju som sagt inte startat mitt nya liv ännu så jag passar på med onyttigheter nu) och efter jag hade köpt godis så stod två personer och pratade med Agnes om hennes hund, dom tyckte han hade långa ben så sa dom till hennes hund att det var "janne långben", varför just janne frågade jag Agnes, och då fick jag reda på att långben i kalleanka heter janne långben på svenska (det visste jag inte innan, så idag har jag lärt mig något nytt)
Vi kom hem till Agnes där vi gjorde latte och åt bullar, och kollade på top model australien, sen gick jag hem till mig och där bytte jag om och hämtade min kamera, så nu kan jag lova er att det blir mer kort (det tråkiga är bara att jag har en dålig kamera, men den får duga så länge i allafall)
Föresten så såg jag att pappa hade köpt en bärbar data, den var dock inte lika liten som min.
Den är nog jättebra i allafall, och vägde mycket gjorde den också.

My new me

Hej allihopa, vet ni vad jag har kommit fram till nu när jag har suttit och tänk för mig själv?
JO, ATT JAG SKA FÖRÄNDRA MIG!
alltså då tänker jag både på utseende och personligheten, alltså sen om jag lyckas eller inte, det återstår ju att se.
Men jag är så less på mig just nu, specellt på mitt utseende och kanske lite på personligheten, jag har blivit så tråkig på sistonde.
Jag är en person som måste förändra mig lite då och då, för skulle jag gå runt och se likadan ut hela tiden så skulle jag ledsna på mig själv, och om det inte händer något i mitt liv så blir jag lätt deppig!
Så nu ska mitt liv bli kul, och det ser jag fram emot, och det hoppas jag ni också gör, för det kommer bli roligare att läsa min blogg då, hoppas jag i allafall.
SO WELCOME MY NEW LIFE!
Imorgon eller om det blir i övermorgon så startar jag mitt nya liv, jag är blondinen som ska födas om på nytt.
Sen får ni inte bli besvikna om ni inte märker någon skillnad på en gång, men jag hoppas att jag kommer lyckas, eller ja det kommer jag (tror jag?)


på fotot: min arm och mitt älskade rosa nagellack

26/1

im back!
Har tillbringat hela min dag på skolan, men har nästan inte gjort någonting.
Det har helt enkelt vart en slapp dag, men det har jag ingenting emot.
Just nu sitter jag återigen hemma hos älskling och vi ska göra mat nu, svensk husmans kost blir det, korv och potatismos, jag älskar potatismos.
När vi har ätit kanske vi går ut på en liten promenad för att hålla oss i form (eller jag i allafall), annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag skulle i allafall behöva plugga lite grann.
Tänkte berätta att vi hade badminton och basket på skolan idag, och självklart ska jag göra illa mig.
Det första jag gjorde var att sticka nageln rakt i lillfingret så jag började blöda och då fick jag ett litet plåster, sen efter det så fick jag basket bollen på nageln så den pajjade, och tillsist så började jag blöda under nageln, så då fick jag ett plåster till.
Stackars mig ....
nu ska vi äta!


på fotot: jag, jag, och jag

Plugg

åh jag fattar inte varför det alltid ska gå så dålig för mig att plugga, och så nu när jag skulle sätta mig och plugga så satt jag på tv:n bara för jag är ensam hemma och då vill jag gärna ha tv:n på.
I allafall, då när jag satt på tv så skulle det självklart vara top model på tv:n, och även om jag försöker plugga samtidigt som jag tittar på tv:n så går det inte.
Så nu har jag bara gjort lite matte, dumma mig.

Sen så fixade jag naglarna lite också, vet inte varför.
Föresten, så kolla vilken snygg klocka jag hittade hemma hos älskling, den ska jag låna nu.


på fotot: klockan, bilden är tagen med camen på laptopen så kvaliten är dålig
(klockan är grå silvrig och blå inuti, och där siffrorna ska stå, där är det diamanter istället)


på fotot: mina naglar

Okej nog om allt nu, nu måste jag sätta mig och försöka plugga igen så jag får något gjort, för läxorna gör sig inte av sig själv, tråkigt nog så gör dom inte det.

25/1

Har inte lagt upp något idag för jag har inte haft något speciellt att skriva om.
Men här sitter jag hemma hos älsking och vi ska snart ta en promenad hem till mig, sen ska jag laga mat och göra läxor.
Idag har jag bara vaknat ätit och suttit vid datan och myst med min älskade!
Kollade runt på en massa hemsidor idag, och hittade dom här snyggingarna. Funderar på att beställa hem ett armband, för dom jag har är så tråkiga.




på fotot: armband 1


på fotot: armband 2


på fotot: armband 3

Pictures



på fotot: jag, lite mindre seriös dock


på fotot: my blue eyes


på fotot: jag ser helt skräckslagen ut


på fotot: min mun och mina vita tänder

Min kväll

Är hemma hos älskling nu, han kom och mötte mig för ett litet tag sen.
Ikväll vart det bara en chill kväll, vi spelade spel och tog kort, korten på mig vart skitdåliga, håret såg sämst ut, smikningen såg sämst ut, kläderna var sämst, alltihop!
Men jag var inte så förberedd heller satt.
Tänker i allafall inte lägga ut några bilder ifrån ikväll när vi fotade eftersom jag vart så dålig på alla, jag tänker bara lägga ut bilder som jag har klippt ut från korten vi tog ikväll, bara för att ni ska ha något att titta på, så snällt av mig va.

Imorgon ska jag nog mest bara plugga, måste läsa ut en bok om idrott, plugga matte och plugga fysik.
Kanske inte det bästa man kan göra på en Söndag, men jag har liksom inget val, skolan är ju allt, och ska ta upp all tid i mitt liv också, that sucks.

Nu tänker jag inte skriva något mer för jag är trött och jag borde inte vara uppe den här tiden,
hola bolla!

Mot anna

Här står jag på toaletten och fixar i ordning mig, ska till Anna, vi får se vad  vi ska hitta på, men vi kommer säkert på något kul.
Min buss går om 10 minuter så måste skynda mig lite grann.
Pratar i telefonen med både Micke och Anna och medans tar jag lite kort med min kamra på min laptop, tänkte dela med mig lite så här har ni två bilder med superkvalite, enjoy.


på fotot: jag, glad


på fotot: jag, gladare

24/1

Hej, idag har det inte hänt så mycket intressant i mitt liv.
Jag vaknade klockan 2 av att telefonen ringde, och då var jag hur trött som helst.
Klockan var så mycket så jag kände att jag var tvungen att kliva upp, så jag väckte älskling som sov hos mig igår natt som tur var, för det hade vart lite läskigt om jag hade behövt sova själv i våran villa.
Efter det så gick jag och älskling ner och gjorde lite frukost som bestod av chai te och mörkt bröd, det var riktigt gott, till det så kollade jag på top model Canada.
Har inprincip bara legat och kollat på det programet hela dagen, förutom att jag och älskling tog en lite promenad efter jag hade duschat.
Och nu har han åkt hem, och jag sitter här och väntar på att min bror ska komma hem så vi kan börja göra middag, vi göra hemmagjord pizza, mums!

Kvällens planer ser ut såhär:
Agnes och Anna ska komma hit och vi får se vad vi ska göra, jag hoppas på att vi ska sjunga singstar, annars ska vi väl bara mysa och kolla på någon film. Och Anna ska nog ta med sin kamera också, så jag lägger kanske in något photo under kvällen, men det får ni se sen.
Hoppas ni har en bra Lördag kväll, vi hörs sen.

Avundsjuk

Fyfan vad avundsjuk jag är nu, Anna ringde mig alldeles nyss! Hon lovade att ringa mig, hon är ju som sagt och kollar på Chris brown i sthlm. Och gud, alla tjejer bara skrek så hörde man han sjunga, gud så avundsjuk jag är.
Det är så jävla häftigt att se någon artist live, det är så overkligt, fast då ska ju kändisen vara riktigt känd också, och det är ju Chris brown, åh jag kan bara tänka mig hur kul det ska vara att se han.
När hon ringde mig och jag fick höra han, så satt jag bara och flinade för mig själv.
Och jag kan bara tänka mig hur mycket jag skulle ha grinat om jag skulle ha sett han, alla tjejer står säkert och lipar just nu när dom ser han.
Jag började ju till och med grina när jag så Darin live för många, många år sen. Och jag menar Darin, han är väl känd i Sverige, men inte över hela jorden.
Jag hoppas verkligen att mina tjej kompisar har skitkul och alla andra som är där såklart, jag är jätteglad för deras skull som får se han och jag hoppas dom ger järnet, och lipar som fan!!!!

NU RINGER HON
jag hör han igen, han sjunger låten: with you
och nu är den slut, och fyfan vad alla tjejer skriker, fast det förstår jag.

OCH NU RINGER HON IGEN
nu hör jag han igen och nu sjunger han låten: no air
och nu börjar jag fundera lite, för jag hörde jordin sparks sjunga, men det kanske bara är med på låten, men tänk om hon också är där, då blir jag ännu mer avundsjuk, haha.

23/1

Hej gott folk, här sitter jag i min ensamhet eftersom mina föräldrar är i stugan, och min bror drog nyss ut på krogen, min pojkvän spelar, mina två bästa kompisar är på konsert, och dom andra vännerna har jag inte pratat med ännu.
Jag har i allfall köpt godis nu så jag ska sitta och mysa och kolla på let's dance som började för ett litet tag sen.
Ibland är det faktiskt ganska skönt att sitta för sig själv och mysa, men förutom att mysa så kanske jag ska plugga lite också, om jag orkar och hinner vill säga.
Föresten, jag kom på att jag jag är faktiskt inte helt själv ikväll, för jag har ju min älskade sixten (min katt) som gör mig sällskap, och sen har jag ju dig, min kära data.
Ibland får man ha sånna här kvällar och bara ta det lugnt, även om det kanske finns roligare saker att göra, men jag tycker det är skönt att vara själv med jämna mellanrum.
Anledningen till att jag inte har skrivit något idag är för att jag inte har haft min laptop med mig, för efter skolan så åkte jag direkt hem till älskling, och var där hela dagen, sen tog jag en promenad hem.

ddadwad
på fotot: här är mitt fredags mys, och tv:n som inte är med på bilden


japp
på fotot: lite av brosans fredags "mys"

Middag

Hejhej, har fortfarande inte gjort något annat än att pratat med älskling och kollat på tv, samt lagat middag även fast jag verkligen inte hade någon lust att laga någon mat.        
Jag lagade något som skulle gå ganska snabbt att göra så jag stekte köttfärs och kryddade på lite tacomix, sen när den var klar så gjorde jag två jättelätta dipper, en guacamole dipp som bestog av creme freish och avokado, och en som också betstog av creme freish och salsa sås.
Till det här så la jag upp nachos på en tallrik med riven ost på och sen in i micron i några sekunder, och till det här, ett glas vatten såklart.  
som sagt, väldigt lättlagad middag, men det fick det bli idag.


på fotot: min lättlagade middag

22/1

Godkväll, har tyvär inte hunnit lägga in något inlägg idag eftersom jag inte kom hem förän halv 4, och efter det gjorde jag fika och pratade med älskling. Sen var jag tvungen att sätta mig och dega vid tv:n, jag kollade på made, sweet 16 och nu kollar jag på the hills.
Har inte hänt något speciellt idag, bara skola skola skola.
Pratade med Anna för ett tag sen i allafall och det var kul att höra hur dom har det, dom satt i sthlm och fikade, jag vill också vara i sthlm, är lite småless på ösd faktiskt.
Nu har jag i allafall beställt väskan som jag har på bilden här nedanför, jag hoppas jag kommer gilla den.
Sen har jag börjat tveka lite på att beställa sminket från sheercover, eftersom det tar minst 14 dagar att få det hemskickat, och det känns lite för länge. Så vi får se! Jag lägger in något mer lite senare.


Outfit

Lägger upp en bild på min outfit, eller ja den som jag bytte till när jag kom hem.
Man ser inte så mycket på bilden av vad jag har på mig eftersom det vart en dålig bild och eftersom det inte är en helkroppsbild.
Vi försökte få igång en kamra som micke hade hemma, för att ta ett nytt kort på min outfit men den funkade inte så nu får ni nöja er med den här.


på fotot: min outfit som består av:
Jeans: är köpta i Indien
tröja under: ett tajt brunt linne som jag lånat av jennie som kommer från jc
kofta ovanpå: den svarta koftan som mamma köpte som är från åhlens
sjalen: är köpt i Bulgarien
väskan: är köpt i Milano
klocka: guldklockan tillhörde min mormor

Den här månadens inköp

Den här månaden hade jag tänkt köpa mig en väska och sminkpaketet från sheercover, som jag tror är jättebra.
Kollade runt på olika hemsidor idag och hittade den här underbart snygga väskan som är så mig!
om det inte blir några omständigheter så ska jag beställa den i veckan.
Har verkligen jättetaskigt med pengar den här månaden eftersom jag tog ett förskott i December på 500 kr för jag skulle handla julklappar, och då drogs förskottet från min månadspeng i Januari, but that's life.

dawdaw
på fotot: väskan som jag troligtvis ska köpa


på fotot: väskan igen



på fotot: sminkpaketet från sheercover som jag ska beställa

21/1

Hej på er allihopa, här sitter jag och diggar musik!
Ni vet redan vad jag har gjort idag på skolan, bara skrivit resultat till snickers cupen för 6:orna med Erica (på snickers cupen spelar man fotboll mot olika skolor)
Det gick i allfall riktigt bra och vi fick gott fika, så jag ska inte klaga.
Idag åkte Ages och Anna til sthlm, det kommer bli tomt. Men som tur är så kommer dom hem redan på Lördag, och då ska vi vara hemma hos mig och mysa tror jag, kanske fota också.

Tog en bild på mitt och Ericas fika, enjoy
(bilden är tagen med kamra mobil, så den är inte så bra men den får duga)


på fotot: mitt och Ericas fika, som bestod av 7 mackor (fast vi tog bara 2 var)
2 cola, 2 fanta, 4 cocosbollar.

Godmorning guys

Kom till skolan för ungefär en kvart sen, och nu sitter jag i datasalen med älskling för jag väntar på att Erica ska komma, sen ska vi gå ner till idrotten och få lära oss hur man trycker på knappar och skriver på poäng (typ?)
Hela dagen kommer jag sitta nere på idrotten och skriva resultat till matcher som 6:orna spelar, och efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. det får vi så då! jag lägger upp något senare när jag kommer hem

Kollade på filmen p.s i love you igår, såg inte riktigt klart på den eftersom jag somnade, jag fattar inte hur jag kunde sova hela natten med tanke på att jag sov först från 6 på kvällen till halv 10, sen somnade jag igen runt 3 på natten.
Jag är ju ganska utvilad nu i allfall, det känns bra.
Det jag tänkte säga var att p.s i love you verkar vara en jättebra film, tårarna rann flera gånger.

Salut


Brun utan sol

Här ska ni få ett till skönhetstips av mig.
Jag tänkte börja med att säga att jag tycker att det är jättebra att brun utan sol finns, för det är så lätt att använda, om man gör det på rätt sätt vill säga.
Det är ju bara som en body lotion fast med färg i, ungefär. Och jag tycker att ni som brukar sola, ska istället använda brun utan sol (självklart är det upp till er)
Jag brukade själv sola förut, på vinter då, eftersom jag tycker det är så fult att gå runt och vara vit som en krita.
Men jag solar inte länge för att jag tycker det kostar så mycket pengar, visst om man går och solar någon gång, men om jag ska sola solarium så vill ju såklart bli brun och då vill jag gärna sola lite oftare. Och om man solar ofta så blir det ganska dyrt i längden.
Jag solar inte heller längre för att det är inte bra överhuvudtaget, för det är väldigt lätt att få hudcancer, om du solar mycket som liten så kan du efter några år märka att du har hudcancer, och det är det som är det farliga, att du kan sola hur mycket som helst utan att veta om du har hudcancer eller inte, för det märker du sen.
Så därför rekommenderar jag för er som solar solarium att använda brun utan sol istället, för det är mycket bättre.
Och jag vet att det är jätteskönt att sola solarium, men i såfall kanske man bara ska sola någon gång.
Och jag vet att det kan bli helt fel och fläckigt oså när man använder brun utan sol, (jag har blivit fläckig flera gånger) men det du måste göra är att peela dig innan du ska på med brun utan sol, för du måste skrapa bort alla döda hudceller du har. Och då blir det en mycket jämnare yta. Sen är det ju inte alltid man orkar peela kroppen innan man ska på med brun utan sol, men det brukar bli ganska bra ändå. Men som sagt, det bästa är att peela, och få bort gamla hudceller innan du applicerar.


kom ihåg: att peela bort gamla hudceller innan du ska på med brun utan sol, det blir bäst resultat då.


på fotot: brunt utan sol från dove, den funkar jättebra och är billig också, och den goda doften är ju såklart också ett plus.


kom ihåg: hur farligt det egentligen är att sola solarium, är det värt att betala pengar för att kanske råka ut för hudcancer?

20/1

Hej allihopa, jag har inte skrivit så mycket idag pga att jag har inte hunnit, men jag tänkte skriva lite nu om hur min dag har sett ut.
Vaknade hemma hos min älskling imorse, tog lite sovmorgon och fick då stressa itsället, jag stressar alldeles för mycket, men i allafall sen skulle vi ta bussen till skolan, vi stod ute och frös i några minuter, sen kom bussen tillslut. Sen har jag bara vart på skolan, har vart allmänt trött och less hela dagen.
Efter skolan spelade jag och Agnes en biljard match, och vann såklart (ja, nästan i allafall) sen gick jag in på ica och köpte snarr (godis) till imorgon, det är nämligen så att jag och Erica ska sitta och skriva ner resultaten till en cup som heter snickers cupen, då det kommer vara 6:or som ska spela matcher.
Så imorgon missar jag en hel skoldag, gud så skönt.
I allafall, efter jag hade vart på ica så gick jag hem (till mamma) och bytte kläder, eller ja, jag ville ha på mig den svarta koftan som mamma hade köpt, men då hade hon på sig den. så då sprack min outfit! så nu har jag på mig ungefär vad jag hade på mig idag.
Föresten så skulle jag ju lägga upp en bild med min nya kofta på, men bilder kommer, men inte riktigt än.

Efter att jag hade vart hemma så åkte jag till min älskling, och det inprincip första vi gjorde var att lägga oss i hans säng och soma, vi sov hur länge som helst, men det var lika bra för jag var så trött. Men undra om jag kommer lyckas sova något inatt? Om jag inte kan sova inatt så lägger jag upp ett inlägg, men jag tror faktiskt att jag kommer kunna sova, för jag är verkligen är sovmänniska.

byebye, se ya!

Godkväll/natt

Här ligger jag med min älskade pojkvän och lyssnar på musik, vi ska snart sova. Det ska bli så jävla skönt för jag är så trött.
Gjorde föresten något oplanerat för någon timme sen, Agnes ringde runt åtta och sa att hon och några till skulle in på subway och fika latte och spelar kort, och så frågade hon om jag skulle med.
När hon ringde låg jag i myskläder och hade inte alls några planer på att åka någonstans, men jag slängde på mig kläder, jacka och skor och började springa till bussen.
Efter dom hade fikat så träffade vi Josefin nilsson, och hon hakade på oss och körde lite poker, sen tog vi bussen från stan och jag åkte hem till älskling, och nu sitter jag här.
Har inte mycket alls att berätta just nu faktiskt, men det här var lite av min kväll i allafall.

Hade planerat att åka till Åre imorgon för att träffa Jennie, men det blir inte av.
Jag var verkligen sugen på att träffa henne, men som sagt jag kommer upp någon helg framöver, det lovar jag!

GODNATT, HÖRS IMORGON

inköp

Idag har jag fått två nya saker, kanske inte så jätte intressanta saker men i allfall så när jag kom hem så hade mamma köpt en ny tandborste åt mig, som var rosa med en stor bomma längst ner, tandborsten är från Jordan.
Det är alltid lite roligare att borsta tänderna med en snygg tandborste.
Sen hade hon också köpt två kofter (som både jag och mamma ska använda)
jag vet inte riktigt om man kan kalla det koftor, det är som en kofta utan armar, hur som helst så gillar jag dom.


på fotot: min nya tandborste från Jordan


på fotot: dom två koftorna, det syns inte så bra på den här bilden hur dom ser ut, men lägger upp en annan bild lite senare så ni får se hur dom ser ut på

19/1

Klockan är kvart i sex, men jag är redan skittrött, verkligen skitrött. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag gick och la mig tre inratt.
Idag har jag gått i skolan som vanligt, hände inget speciellt idag förutom att det vart en massa prat stunder hit och dit, och det var väl bra, med tanke på att vi fick vissa saker utklarade. Jag undrar varför vi tjejer alltid ska snacka så mycket skit om varandra? jag säger verkligen inte att jag är oskyldig men jag tycker att om man ska gå runt och snacka om andra människor så ska man kunna stå för det man har sagt sen också

Just nu är jag på ett jävla piss humör eftersom små syskonen skriker så mycket att jag tappar öronen, jag måste bara säga att det värsta som finns, det är småbarn som skriker, det gör mig så jävla irriterad.
nog om det nu, jag var på stan med Agnes ett tag idag idag för hon skulle hämta ut biljetterna till chris brown, och sen träffade vi hedda.
Efter stan så åkte jag hem till Micke en snabbis, sen hem till mamma. Jag måste sova hemma inatt för jag ska till Åre med Agnes imorgon, och då ska jag få träffa mig käraste vän Jennie Lohman. det känns underbart!
Tänkte inte skriva så mycket mer just nu, lägger in något lite senare.

Ansikte

Jag tänkte slänga upp ett skönhets tips lite snabbt innan jag ska sova.

För att förbättra din hy så ska du komma ihåg tre saker, det första är att alltid tvätta bort sminket, att alltid smörja in sig (det är extra viktigt på vintern, och du som har fet hy tror säkert att din hy blir ännu fetare av att smörjas in, men det är fel, det ända du ska göra om du har väldigt fet hy, är att skaffa en ansiktskräm utan olja)
och det sista du ska komma ihåg är att dricka mycket vatten, många tror säkert att det inte är sant att man får bättre hy av det, men det får man faktiskt, man återfuktar huden och man känner sig mycket fräshare.

Innan jag gick och la mig så använde jag min mammas produkter som bestod av,
en genomskinlig kräm som tar bort sminket, efter det använde jag ett ansikts vatten och tillsist så smörjde jag in ansiktet.

Jag tänkte också berätta att jag har normal till fet hy och därför är min hud väldigt lättskött, visst att det kommer finnar lite här och där ibland, men så länge dom inte är super synliga så bryr jag mig inte så mycket.
I allafall, jag lägger nästan aldrig ut pengar på saker till ansiktet (förutom smink då), eftersom min hud sköter sig själv ganska bra, men en sak som jag alltid gör, oavsett om jag behöver eller inte, det är att jag alltid smörjer in ansiktet innan jag går och lägger mig, och det tycker jag alla ska göra, för huden behöver återfuktas, oavsett hudtyp.

Här är bilder på de produkter som jag använde innan jag gick och la mig, jag rekommenderar verkligen dom här produkterna för dom luktar fräsht och dom känns så tunna (det känns inte som man kletar på ett lager produkter på ansiktet) och man känner sig bara allmänt fräsh efter en användning av dessa.


på fotot: Garnier clean & fresh, tvätta ansiktet med vatten, sen kletar du på lite sånt här i ansiktet och gnugga lite med fingrarna, sen sköljer du av.


på fotot: Garnier clean & fresh, ansiktsvatten som du tar på en bomullstuss och sedan drar du med den i ansiktet, detta ska du göra på tort ansikte.

Hittade ingen bild på ansikts krämen, men i allafall så avsluta med en ansiktskräm.
En sak vill jag att ni ska komma ihåg också, låt ansiktet andas ibland.
Använd inte alltid massa produkter och krämer på ansiktet, för det måste få andas med jämna mellanrum.

Hej på er nattugglor

Här sitter jag klockan tolv på natten, egentligen borde jag sova, men jag och älskling har kommit överäns om att vi ska sitta upp till två, och då säger jag varför inte? nu när jag ändå har min laptop så kan jag ändå ligga i sängen hela natten, så jävla skönt.
Hela kvällen har jag pluggat, pluggat och återigen pluggat. Skrapade i allafall ihop fyra sidor om Hinduismen, känner mig inte så himla nöjd faktiskt, men tanke på att jag tog väldigt mycket fakta från böckerna. men whatever?
Tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av lite kvällsfika så jag gjorde chai te, och det var supergott. Måste bara säga att jag är skitglad och skitstolt över mig själv med tanke på att jag är frisk nu, men det jag är stolt över är att jag mådde dåligt som en gris hela förra veckan (eftersom halsen var uppsvälld, flera kilo snor i näsan, allmänt klen i kroppen, osv osv) men ändå så gick jag på skolan, var hemma en dag, men en dag liksom, vad gör det.
I allafall så hoppas jag kunna gå på gymmet imorgon, eftersom jag legat på latsidan nu i en vecka, och det känns inte bra, så jag hoppas kunna få med mig Agnes mfl på gymmet imorgon.
En dålig nyhet det är att mina kära kära kära kära vänner Agnes & Anna åker till sthlm på tisdag för att kolla på chris brown (fråga inte ens om jag är avundsjuk)


Ja det jag hade tänkt och berätta med det här inlägget egentligen är att jag rotade runt i mammas garderob, för att leta efter något att ha på mig imorgon. Då hittade jag tre väskor som hon bara har slängt ner i en låda (alltså är det väskor hon inte använder) och väskorna var ju ursnygga, tycker jag i allfall. Det är alltid så himla kul med nya saker, här slänger jag upp tre bilder på dom tre väskorna.


på fotot: väska 1, liten och snygg som man kan ha till finare tillfällen


på fotot: väska 2, den kanske inte ser så snygg ut, ser ut som någon sam'e väska, men jag tror det blir skitsnyggt till korta jeans shorts, svarta pumps, svarta tisha och så dendär hängandes till mitt blonda hår, mm perfekt!


på fotot: väska 3, en väldigt, vädligt stor väska, men den är bra att ha till vardags och ha sina gympa kläder i, laptopen, alla läxor, och allt annat skit man har med sig i väskan. Den är också väldigt bra att ha om man ska göra en mindre resa på några dagar och så ska man bara ha mig sig lite grann.

Lite av min dag i bilder, enjoy


på fotot: min katt


på fotot: lite hår från min katt efter jag kammat honom


på fotot: min smoothie som mamma gjorde åt mig


på fotot: jag och min älskling 11 månader


på fotot: min laptop + plugg

Hej allihopa!

Här sitter jag framför datan och dricker smoothie och pluggar, fast jag kommer inte så långt.
Var ju på ridskola för ett tag sen, och det gick jätte bra, vi fick en snäll häst :)
När vi kom hem så satte jag mig och mös med min katt sixten, och bortstade han med hans nyköpta kam, man måste kamma våran katt för annars får han stora tover, som bollar i håret.
Så jag satte mig och började kamma han, tycker så synd om han eftersom han mjauade jätte mycket, men det förstår jag, det är nog inte så skönt om någon sitter och ska försöka kamma ut stora tovor på en, huvva.
Men sen när jag var klar så vart han fin i allafall, ska man vara fin får man lida pin, men det tycker inte jag att man ska behöva för att vara fin!

Jag kom på att jag har en till rolig nyhet att berätta för er, jag och min pojkvän Micke har vart tillsammans i 11 månader idag, kan ni tänka er, 11 månader.
jag är så glad att det har hållt såhär länge, och jag hoppas att det håller ännu längre, du är den ända för mig.
Jag älskar dig!

Kanske åker till london

Innan jag stänger av datorn måste jag bara berätta en nyhet, att jag kanske åker till London på sportlovet, vilket jag tror blir skitkul.
Har ju aldrig vart i London förut, och när min kompis skulle till London så var jag självklart borta i Indien i 3 och en halv vecka, men den här gången så ska jag dit.
Självklart ska min kompis Agnes följa med också.
Om ni undrar vad vi ska göra där? så bra fråga, har ju aldrig vart där som sagt men shoppa har jag hört att man ska göra där, så nu gäller det att spara pengar.

Söndag morgon

Vaknade nyss och klockan är 13:10, skönt att sova länge, även fast jag hade tänkt mig att sova ännu längre.
Mamma ringde mig för ett tag sen och sa att jag måste följa med min lillasyster på ridskolan, så nu gäller det att kliva upp.
Det är faktiskt ganska kul att följa med på ridskola, eftersom jag älskar hästar, tro det eller ej! men jag har ridit i 6 år, men slutade dock med det för några år sen, eftersom jag och min kompis Agnes kom på en dum överkommelse om att hon skulle sluta dansa om jag slutade rida, för på så sätt så fick vi mer tid för varandra.
I allafall, efter jag har vart på ridskolan med min lillasyster så ska jag hem och sätta mig och plugga om en fördjupning i SO, som handlar om hinduismen.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, slänger in något inlägg lite senare också.





Min lördag

Hej allihopa, nu har jag startat en blogg.
Tänkte börja med att berätta lite om vad jag kommer skriva om i min blogg, jag har tänkt mig att jag ska skriva om inprincip allt som händer i mitt liv, vad jag gör på dagarna osv. Sen kommer jag även lägga in mycket andra saker också såsom skönhets tips, massa bilder, outfits, och sen ska jag även försöka skriva lite om några resor som jag gjort i mttt liv, och självklart kommer jag lägga upp bilder från det stället som jag besökt.
Kommer skriva om mycket mer men här är i alla fall ett litet smakprov.

Lördag dag/kväll
Vaknade upp imorse hemma hos min pojkvän Micke, vaknade någon gång runt halv ett på dagen, sen somnade jag om igen och efter mycket KLIV UPP NU! så vaknade jag till liv, fast inte Micke, han fortsatt sova.
Så jag satte mig vid min laptop ett tag,och sen hann klockan hann bli fyra och då tyckte jag att Micke skulle kliva upp, så jag väckte han, och han var sur som vanligt (han har ett jävla morgon humör måste jag säga), och efter det så låg vi och mös ett tag och kollade klart på filmen "american poop movie", faktiskt så var filmen bra, trots det omogna namnet,
men man ska aldrig dömma utsidan innan man vet något om insidan.
I alla fall, efter vi hade sett klart på filmen så åt vi en god middag och sen tog vi en promenix till statoil för att köpa snarr (slangord för godis, chips) och påvägen hem så kom två skitsöta hundar, som sprang omkring lösa, det syntes inte till någon ägare någonstans. Då vart vi lite oroliga tills vi märkte att hundarna var väldigt dresserade, eftersom hundar alltid vill gå fram och hälsa, men dom här hundarna kollade inte ens på oss.
Nog om det, vi gick hem till micke igen och satt på ännu en film som hette Weirdsville, jag tycker den var bra, hyfsat rolig faktiskt, dock inte lika rolig som pineapple express (en väldigt rekommenderad film), fast jag såg inte hela filmen eftersom jag somnade jag på min älskling, typiskt.
Jag vet inte hur många filmer jag har sätt nu, men jag har aldrig lyckats se slutet på någon av dom.
Aja, nu ska jag i alla fall snart gå och lägga mig, eftersom jag måste sätta mig och plugga imorgon.
jag ska i allafall sova riktigt gott, hoppas ni också gör det.
SWEET DREAMS