vad tycker ni?



att behöva känna att det är en självklarthet att man ska se bra ut om man är tjej? (annars duger man inte?)
att man ska ha snygga underkläder? (för annars är man intee sexig?)
att man ska ha stora bröst? (bara för att alla tjejer i porrtidningar har det?)
att behöva känna sig som ett objekt? (bara för att vissa killar tar oss på det sättet?)
att man alltid ska lukta gott? (bara för att vi tjejer ska lukta gott för att vi är tjejer?)
att man måste vara smal och inte äta när killar är i närheten? (för att dom inte ska tro att man äter för mycket och absolut inte mer än vad dom själva äter?)
att behöva äta fint och inte slafsa i sig maten? (vi är ju skit hungriga ibland också, varför skulle inte vi tjejer kunna det?)

Ni förstår vad jag menar tror jag ....
Jag tycker i allafall att det jobbigaste med att vara tjej är nog röda veckan, och det är mycket för att man får mensverk och annat, och jag tycker det är orättvist att vi fick det, men inte killar?
Vi ska behöva ha ont och behöva byta tampong flera gånger per dag, men dom behöver inte göra nått?
Hur tänkte gud då?

På tal om hur vi tjejer ska bete oss och om våra utseenden.
Allt det här med att se bra ut har jag lagt bakom mig, det är klart att jag ser bra ut, jag lägger ut pengar på mitt utseende och jag skulle helt klart kunna spendera flera tusen lappar på mitt ansikte om jag hade haft dom pengarna, men det jag menar att jag känner inte att jag gör det för någon annans skull, alltså det är mitt egna val om jag vill sminka mig, om jag vill fixa till håret, om jag vill spendera mycket pengar på mig själv?
jag skulle aldrig göra mig fin för någon annans skull, vissa personer tycker bara att det är kul att lägga ner mer tid på sitt utseende, man kanske mår bättre av att känna sig fin.
Jag tycker inte att man ska sminka sig och göra sig fin om man tycker att det är jobbigt och om man ständigt känner att man gör det för någon annas skull eller för att passa in .... det är inte nödvändigt!
Jag tycker i allafall att det är kul att sminka mig och exprimentera, och att piffa upp mig själv med finare kläder och göra mig fin i håret, det tycker jag är kul, och jag mår bra av det, det stärker mitt självförtroende, jag gör det bara för min egen skull!

Kom ihåg det brudar, det är väldigt mycket som säger till oss idag hur vi ska se ut och hur vi inte ska se ut idag, men kom ihåg att det bara är du som bestämmer hur du vill se ut, och gör det aldrig för någon annans skull, gör det du mår bra av!
Vill du inte sminka dig, so fine? och vill du operera dig, so fine? bara du känner att du mår bra av att göra det och att ingen annan påverkar att du har valt det.

Och kom ihåg, bara för att du sminkar dig och fixar håret så är du inte fjortis som många tror ....
Det är en skillnad på att använda mycket smink och på att inte kunna sminka sig, men enligt mig när jag kallar någon för fjortis så går jag på hur personen beter sig, det har egentligen ingenting att göra med hur mycket smink man använder, dom flesta have been there, ni har säkert använt exakt lika mycket smink en gång i tiden, tror ni att man kan sminka sig så fort man har börjat? nej ....
Det kanske ser förjävligt ut i början, men sen lär man sig.
Självklart det är en annan sak om man lägger ut bilder på sig själv med brösten uppe vid hakan osv, men det är en helt annan sak.
för allt är om personligheten, fjortis för mig är någon som ständigt ska ha uppmärksamhet, som ständigt måste synas och höras överallt, som måste vara överdriven och gör allt för att killarna ska tycka om en.
Och som är en helt annan person med andra människor, en som inte vågar vara sig själv!
Alltså någon som är f.a.k.e inuti.

Det var allt för mig! Kram Josefin

28/4

Nu är jag tillbaka från fjällvandringen, vi övernattade i ett militärtält med havla klassen och igår åkte vi längd skidor i 5 timmar, vi åkte runt ett berg, och vi åkte ca: 16-17 kilometer sammanlagt, det var riktigt härligt, och jobbigt, men jag är stolt över mig själv att jag gjorde det.
Och jag orkar inte skriva så mycket just nu för jag är trött och har ingen ork ....
Men jag lovar att jag ska skriva snart igen, jag försöker slänga in ett till inlägg ikväll, för klockan fem ska jag på middag i min brors nya lägenhet, han är nämligen flyttat hemifrån nyligen och nu är vi bjudna på middag där.

Vi hörs ♥

allt-och-inget


på fotot: en smart liten väska.
Imorgon ska vi ju på fjällvandring med skolan så hittar jag världens perfektaste väska som jag kan ha, alltså i den här väskan så ligger en påse i hård plast, i den får det plats vätska (ungefär 2 liter) och från själva påsen så går en lång slang, och om man biter till samtidigt som man suger i den så kommer vätskan från påsen in i slangen.
Så perfekt, för då behöver jag inte stanna hela tiden och ta upp min vatten flaska, utan då kan jag åka längd skidor och dricka samtidigt, yeah!


på fotot: jag, och mitt keps problem är löst ....
Jag ska inte ha någon av kepsarna på bilden, utan jag tar den här istället, den har min moster skickat till oss och det var mamma som plockade fram den som förslag, och den passade perfekt.


på fotot: min tötis dator, nu ska jag sitta framför den ett tag sen ska jag gå och lägga mig i guess, för imorgon ska jag gå upp runt sex på morgon för jag vill hinna duscha och packa i allt innan vi åker iväg på fjällvandringen.

När jag kommer tillbaka

.... Så blir det en hissa och dissa lista i guess ♥

Keps

Nu har jag ätit middag med älskling och vart och solat.
Och nu snart ska jag på affären och handla till fjällresan imorgon, jag ser fram emot den resan mycket och jag hoppas verkligen att det blir fint väder, annars kommer det nog inte vara så roligt.
Sen blir det till att packa och plugga matte framförallt!

Jag kom på en smart sak som jag ska ha med imorgon på fjällvandringen, och det är keps!
hur ofta kommer man på en sånn ide?
Jag brukar aldrig använda keps, men imorgon blir det perfekt att ha det, eftersom jag helst inte vill gå runt med solglasögon, då kan jag ha keps istället, för det skyddar bra.
Självklart så ska jag smörja in mig med solskyddsfaktor också om det blir så fint väder som jag har hoppats på!
Den svåra frågan är bara, vilken keps ska jag, den svarta eller den camoulage färgade?


på fotot: den svarta kepsen


på fotot: eller den camouflage färgade kepsen

Klädsel: Söndag


kläder:
blus upptill
jeans kjol
svarta leggings
svart klocka


väska:
en stor skinn väska som tillhörde min mormor (tror jag)


jacka:
jeansjacka som jag köpte i London


skor:
mina älsklingar



26 April

Godmorning!

Jag vaknade för ett litet tag sen och nu ska jag byta om och sen ska jag åka och sola, resten av dagen består av att plugga matte, packa kläder inför fjällresan imorgon och gå och handla med Erica och Agnes.

Igår så gjorde vi inte så speciellt mycket, vi åkte till Valla för jag skulle hämta kläder hemma hos mig, och sen så åkte vi ner till Ica och där var det hur mycket folk som helst, jag räknade att vi sammanlagt var minst 25 personer, vad alla gjorde där nere undrar jag också ....
Vi stannade där ett litet tag och pratade med alla, sen så åkte vi på grill-fest, det var någon kille som fyllde år, och där grillade dom korv, majskolvar och annat.
Vi var där ett tag med eftersom det vart så kallt så åkte vi hem sen istället.

Jag har inte så mycket mer att säga, förutom att vi hörs sen ♥

Pictures

Nu ska jag hem till mig och byta kläder, och där sitter min lotsas pappa och har fest med elva stycken till grabbar, så jag skyndar mig nog ganska mycket, sen ska jag prata med Agnes och se om det blir någon grillning, jag kommer i allafall inte sitta inne.
Här kommer ett par bilder på mig som jag tog nyss.
Vi hörs senare ♥



idag är jag snygg!

i-love-this-song-!



Finns det någon skönare låt? Nej den här låten är så härlig, den får mig och tänka på sommaren, härliga stunder nere vid vattnet, sitta och grilla med vänner.
Åka ut och cykla sena sommar kvällar!
Må bäst i hela världen, det är det man gör när solen skiner och när värmen når huden.
Jag älskar sommaren! ♥

Det är ni som bestämmer

Vet ni en sak mina söta läsare?
att jag måste få lite tips av er, vad ska jag skriva om?
Eftersom jag inte har någon kamera och kan knäppa fina kort som ni kan få kolla på så vill jag åtminstonde ha något att skriva om, jag vill inte bara sitta och berätta om mina dagar, och att ni bara ska få läsa ett inlägg på min blogg varje dag, ni måste få läsa mer, jag vet att ni vill läsa mer, ni vill att jag ska skriva mer ....
Och det vill jag också, jag klickar upp att jag ska skriva ett nytt inlägg hela tiden, men sen så stannar jag till och börjar tänka, vad ska jag skriva om då? och då slutar det med att jag klickar ner sidan.
Så ska det inte vara, vart har min fantasi tagit vägen, har någon tagit den ifån mig? jag börjar i allafall undra ....
Och därför tänkte jag att ni kan skriva vad ni vill att jag ska skriva om, för det är ju trots allt för er jag skriver, och ni måste få som ni vill!

Så ge mig tips för fulla muggar, jag ska följa allas ider och försöka skriva om vad ni vill för att ni ska bli nöjda.
Nu är det ni som bestämmer, inte jag!
Puss på er ♥


24 April

Hej på er blogg-lovers!

Idag har min dag sett ut såhär ....
Började med att åka på skolan, där hände inget speciellt, fick bara reda på att det inte gick så bra på nationella i matte för mig, var det oväntat? nej, men väldigt tråkigt.
Men jag ska få gå igenom provet tidigast nästa vecka så ska jag få en ny chans, ja något liknande i allafall!
Så vi får hoppas på att det går bättre då i allafall, för det känns riktigt tråkigt att behöva gå IV bara på grund av matten, för jag har bra betyg annars tycker jag, så det är absolut inte värt det.
Och skulle jag hamna på IV då skulle jag hoppa av skolan, flytta någonstans och sen försöka få jobb som modell, det har jag kommit fram till i allafall, för om man vill bli modell så behöver man ingen utbildning så det skulle inte sitta fel, plus att jag vill gärna bli modell. Maby a new Victoria Silverstedt?
nej kanske inte riktigt!

I allafall, efter skolan så hade jag tänkt att åka in till stan men det blev inte riktigt så eftersom jag kände att jag inte har några pengar på mitt konto för mitt barnbidrag är slut och jag väntar på att mina pengar ska komma som min kära morfar skulle sätta in, men eftersom han inte bor i Sverige så kan det ta ett par dagar .... Och då kände jag att vad skulle jag på stan och göra? jag behövde ändå inte kolla på något speciellt, så jag och älskling åkte hem till honom och sen satt jag och solade på hans baksida och han spelade lite gitarr, jag somnade också, det var så himla skönt!
Senare så skulle vi till laserhallen, våran skola hade två lag, och vi skulle möta andra skolor.
Det var hur kul som helst och det är helt klart något som jag måste göra om, vi hade en kille i vårat lag, resten var tjejer, och det andra laget hade en tjej och resten killar.
VI förlorade faktiskt, men vi ledde ända till dom 10 sista sekunderna, för då tog dom 300 poäng så dom vann, otur för oss!
Det var faktiskt ganska svårt att springa runt där med pistol och akta sig för att inte bli skjuten samtidigt som man skulle ta poäng, men det var riktigt kul.
Självklart var jag sämst på att skjuta och fick sämst poäng, men det var väl inte särskilt oväntat ....
Det var faktiskt första gången jag var på laser hallen!

Nu är jag hemma hos älskling och vi har haft det riktigt mysigt ikväll, för efter vi hade vart på laser hallen så tog vi bussen till Valla, sen så satt vi utanför gårn, vi hade dragit dit bänkar så vi satt där hela kvällen, pratade, var med skönt folk och hade roligt!
Och lite senare när det började bli kallt så gick vi ner mot 4H och tände en brasa och satt där och hade det mysigt, en lyckad kväll.
Tack för den: Micke (älskling), Agnes, Erica, Josefin, Björn, Jesper, Robert, Alexander, Krillä, Krille, Pontus, Calle, Josefin's kompis, sen tror jag inte att det var någon fler.

(sorry för dåligt uppdatering, samt dåligt med kort, men som jag sa, min digetal kamera är sönder och jag ska lämna in den på lagning så fort som möjligt när jag kommer ihåg det, och sen har jag inte haft tillgång till dator så mycket heller)



på fotot: jag, lite älskling i hörnet och hans fina? hand


på fotot: jag och älskling som gör fina horn på mig, fint va?

23 April

Hej!

Idag har vi haft nationella prov i matte, och det gick väl sådär ....
Jag vill inte säga så mycket, jag vet inte om det gick bra eller dåligt, men det lutar nog mest åt dåligt!
Jag fattar inte varför jag har så himla svårt med matte, det är verkligen hur svårt som helst.
I allafall, efter vi hade gjort nationella så åkte jag och Agnes in på stan, vi tog en fika på tehuset, jag tog en chailatte (som vanligt) och Agnes tog en jätte god kaffe milkshake.
Vi satt och pratade en massa och skattade! Sen gick vi på stan och lite senare träffade vi Hedda och Markus på stan.
Det var super fint väder idag måste jag säga, riktigt behagligt! Man känner i allafall att sommaren snart är påväg, bara det fortsätter vara sånt här väder så ska snön snart ha smält bort tror jag.

På stan idag så letade jag efter något nyttt klädesplagg, men det slutade med att jag inte hittade något, jag tycker dom har så tråkiga kläder här i stan, visst att man kan hitta något snyggt ibland, men annars är alla kläder så tråkiga!
Jag vill åka till London igen och köpa kläder som ingen annan i Östersund har, det är mycket roligare att gå i nya affärer och ha på sig saker som ingen annan har, det gillar jag!
Fast snart öppnar Monki, Gina och Zara här i Östersund, det är ju såklart bra .... Men jag vill ha mer affärer!
Äsh, det är nog lika bra att jag flyttar till något annat stället istället, tillexempel London.

Jag köpte i allafall ett läggglans idag på stan, för jag har tappat bort mitt som jag hade förut.
Och då blev det ett från Dior som gick på lite över 300 kronor, det är inte bara ett läggglans utan det ska göra läpparna "fylligare" också.
Läppglanset har en jätte fin färg, och jag är super nöjd!
Jag tänkte köpa det förut med det kändes för dyrt men nu kände jag att det är lika bra att köpa det så blir jag nöjd sen.

Nu ska jag ut i fin vädret, hejs! ♥


på fotot: det nya läppglanset

Godnatt

Nu går jag och lägger mig med min älskling, och hoppas på att det blir en bättre dag imorgon!
Och förhoppningsvis så blir det stan imorgon, vi får se helt enkelt.
Natti, Natti ♥

22 April

Hallå!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något, men jag känner mig så himla stressad, men ändå inte!
Vi har matte prov imorgon, och jag gruvar mig så himla mycket över det eftersom mitt sämsta ämne är matte, så jag har absolut ingen aning hur det kommer gå, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.
Sen är jag stressad också för det är så mycket jag vill göra, men jag känner mig så himla slö och just nu är jag på dåligt humör också, vilket inte gör saken bättre ....
Men alla dagar kan inte vara underbara, så jag får väl försöka klara mig igenom den här dagen.

I allafall, idag har jag inte gjort något speciellt, jag skulle in på stan med Agnes och Erica, men det blev aldrig av!
Istället så satt jag ute på min altan och väntade i en och en halv timme på att min lotsas pappa skulle komma hem eftersom jag har glömt mina nycklar hos pappa, det var inte lika roligt, och det gjorde inte min dag bättre heller!
Nej förlåt, nu måste jag sluta vara på dåligt humör ....
Jag ska nog snart åka iväg och sola, så jag får slappna av lite och komma ifrån mina små syskon's skrik och bråk, jag blir så stressad när jag är hemma och får höra dom skrika och bråka.
Sen vill jag försöka plugga till matte provet, men hur?

Igår hade jag och älskling jätte mysigt i allafall, igår var en bra dag!
Han tyckte att vi skulle åka och hyra en film, så vi gjorde det, också köpte vi chips dricka och dip.
Det kanske inte är okej för att vara en Tisdag, men det var riktigt mysigt.

VI hörs senare ♥


såhär glad är jag verkligen inte idag!

21 April

Hej allesammans!

Nu är jag hemma efter att ha vart på stan med Agnes, Anna och Hedda.
Vi började med att gå till kebab baren efter skolan, och där åt vi en varsin stips tallrick (och det var riktigt gott, jag brukar nästan aldrig äta på kebab baren, för jag är inte så jätte förtjust i just stips, men det var verkligen gott)
Sen så gick vi vidare på stan och kollade lite grann, för jag ska som sagt få ett par nya skor av pappa nästa vecka så jag passade på att kolla runt, men det finns så mycket att välja mellan, men jag tror det blir ett par från DNA, för dom har snyggast skor, jag tror det blir ett par organe, röda pumps (skit svårt att förklara färgen) och sen har jag hittat ett par svarta med riktigt hög klack.
Jag kan bara tänka mig hur extremt mycket uppmärksamhet mina skor kommer få om jag köper dom med hög klack,eftersom i den här stan verkar det vara förbjudet med hög klack, okej att ha lite klack, men går man över den grensen för mycket, så är det helt förbjudet, i allafall om man vill slippa blickar från folk.
Men det bry jag mig ingenting om, för jag får ha precis vad jag vill på mig och jag får dessutom ha hur höga klackar jag vill, för det är mina fötter, huvudsaken är att man kan gå i det man har på sig.

nog om det, efter stan så tog jag bussen hem till min älskade prins, vi gjorde mat tillsammans och nu ska vi gå ut i det fina vädret, sen när jag kommer hem så blir det nog att ta fram matte boken.
Vi hörs senare ♥



på fotot: jag tog lite ego bilder efter jag kom hem från stan

Ny-färgad

Tillbaka, nu har jag färgat mitt hår.
Jag tog inga före och efter bilder, sorry, men färgen vart i allafall bra!
Först vart jag skit rädd, för den här färgen skulle bara sitta i håret i max 25 minuter, och jag hade i det längre för att jag ville ha det lite ljusare än så, och sen när jag kollade mig i spegeln så hade håret börjat blivit grå lila, jag vart livrädd och hoppade i duschen på en gång.
Sen satte jag mig och fönade håret, och då märkte jag håret var fullt normalt, det var riktigt blont med andra ord, fast utväxten hann inte bli så ljus som jag hade hoppats på, men den är ljusbrun och den syns mycket mindre nu i allafall, för den smälter in i håret.
Det ända dåliga är att håret ser fortfarande lite smått lila ut i ljus, men det kan vara så att det bara ser ut så ljust nu, det kanske blir bättre sen, det dåliga är också att håret är nu lite ljusare än mitt löshår, men shit the same! jag tror inte man tänker på det för mycket, och om jag stör mig på det så får jag ta och göra en sak som ska ta bort lila nyanser om man tillexempel har använt för mycket silver shampoo (som också är lila)

Men det här blir nog mitt sista inlägg, imorgon ska jag i allafall på skolan, jag uppdaterar nog där för jag tar med mig min laptop på skolan!
Sweet Dreams ♥



på fotot: några dåliga bilder på mitt hår, jag kanske tar några bättre
imorgon.


på fotot: en godnatt puss till min älskling som är uppe i fjällen just nu

Målat naglarna

Nu har jag målat mina naglar, det vart väl lite sisådär, jag orkade inte lägga ner så mycket arbete på naglarna när man måste måla dom själv, för det blir ändå nästan aldrig bra, i allafall när man inte har något mall.
Nu ska jag i allafall färga håret, eller ja mamma ska färga mitt hår, sen blir det mer plugg, för jag har satt upp ett mål på hur många uppgifter jag ska ha gjort i matteboken, så nu ska jag hålla det jag har sagt också, annars kommer jag får otur (jag tänker så, för då blir det lättare att hålla vad jag har sagt)




på fotot: nagellack som jag köpte jätte billigt i London


på fotot: resultatet, inte så speciellt bra, men snyggare än att ha vanliga
tråkiga naglar, det var jätte länge sen jag gick utan nagellack, det är som
en vana för mig att ha målade naglar, varför? ja det undrar jag också ....


på fotot: hårfärgen som jag färga min utväxt med, jag har aldrig testat
färgen förut, men den var så billig så jag köpte den, och jag tror att reultatet
kommer bli bra eftersom den här färgen ska bli mer naturlig, och inte sådär
ultra blond, jag har ganska ultra blont hår, men jag vill inte att utväxten ska bli
ultra blond, men vi får se hur det blir, jag visar nog bilder sen, kanske för och efter bilder!

20 April

Hola!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det ganska bra, förutom att jag har världens mensverk, som sagt jag stannade hemma från skolan idag och det var nog lika bra med tanke på att jag har så himla ont och att jag har vänt på dygnet helt och hållet, jag hade jätte svårt att somna inatt.

Idag har jag i allafall tagit ett riktigt skönt bad, sen gjorde jag frukost och gick ut och satte mig på baksidan och solade, sen så gick jag in igen och hämtade lite glass med varma hallon, sen har jag bara legat och solat ända sen jag vaknade, och jag har även pluggat lite matte och pratat med älskling, han går ju i samma klass som mig och just nu är han på fjällvandring, alltså klassen är uppdelade i två grupper, så nästa vecka åker jag på fjällvandring med några i min klass, det ska bli jätte roligt faktiskt.
 
förlåt att jag inte uppdaterade tidigare men vårat internet har vart hur segt som helst idag!
vi hörs senare .... ♥


på fotot: min frukost som inte var så speciell, den bestod av te och macka



på fotot: hallon sorbet med varma hallon, det var riktigt gott


på fotot: mys på baksidan


på fotot: självklart var min kisse med och myste i solen


på fotot: jag

Godnight-everybody

Nej nu blir det nog läggdags för min del, men jag ska inte på skolan imorgon.
Men på Tisdag kommer jag troligtvis, men jag vill ändå inte gå och lägga mig för sent, för imorgon blir det ingen slappdag, för jag ska plugga och städa tror jag, och duscha, sen kanske jag sätter på bastun också, det var ett tag sen jag bastade, man glömmer liksom bort att den finns!

Men ni får höra mer av mig imorgon, ha det bra så länge!
Och sov gott ♥


på fotot: när jag satt vid tv:n så ritade jag lite.
Och så kom jag på att älskling påminde mig om att vi har vart tillsammans
i 14 månader, så grattis till oss.

Gotte-Grisen-Jag

Nu är jag hemma hos mamma, jag åkte som sagt och solade och sen var jag med älskling ett tag, sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem till pappa och packade ihop mina saker och sen åkte vi till mammsen!
Det var tyvär ingen färgning eftersom klockan vart så mycket, och mamma skulle upp tidigt, så hon ska hjälpa mig imorgon istället ....

I allafall när jag kom hem så vart jag ganska glad, för i bilen frågade jag mamma och vi kunde åka förbi affären och köpa något gott, men då sa mamma att hon hade kortet hemma och plånboken också, men sen så berättade hon att min lillebror hade haft födelsedagskalas idag, så det fanns en massa gott hemma, och det fanns det verkligen, i were in heaven!


på fotot: min lillebrors coola ballonger


på fotot: en trasig tårta


på fotot: två påsar med bullar


på fotot: chocklad bollar


på fotot: godis påsar

Plus att vi hade två flaskor med påskmust och en låda med chocklad rutor också, huvva!
Det är farligt när det är finns för mycket godsaker hemma ....

Solarium

Nu ska jag åka till ett solarium och sola min kropp lite brunare, sen åker jag troligtvis hem till pappa och packar ihop mina saker och åker hem till mammsen, sen blir det nog hårfärgning och fixa naglarna om jag har någon ork.
Sen var det ju plugg också ....
See you later! ♥



Hissa och Dissa



påsklovet:
Jag har haft ett jätte bra påsklov, och för en gångs skull så har påsklovet kännt's långt.
För jag brukar alltid känna sista dagen på lovet att hela veckan bara har runnit iväg, men det
här påsklovet har vart riktigt långt och jag har utnyttjat det bra!

vänner:
Vänner kan påverka en så himla mycket ....
Och jag är riktigt glad att jag har mina vänner, dom får mig att skratta och att må bra!
Jag känner alltid att jag har någon att vända mig till om jag mår dåligt eller om allt inte står rätt till .... och det är viktigt!

fetaost:
Finns det något godare? svar nej.
Det är så himla gott att ha i sallader, smaken är så otroligt underbar så det går inte att beskriva.

cash:
konstigt nog så kan pengar påverka vårat humör och vårat liv överhuvdtaget ....
Men jag hissar pengar för att jag känner att den här månaden kommer inte pengar vara mitt största problem!
För jag får barnbidraget och jag ska få pengar av min morfar i födelsedags present, och så ska jag få ett par nya skor
och så kanske jag kommer få beställa nått enstaka klädesplagg från gina.

ny design:
jag ska troligtvis göra om min design i veckan, och det är bra tycker jag eftersom jag har haft samma
design ganska länge nu.




min kamera:
jag vill dissa min kamera, att den är sönder såklart.
Men jag ska ta och lämna in den om jag inte köper en ny, vilket jag tror att jag inte
tänker göra om jag ändå kan lämna in den!

vädret:
här i östersund så har vädret vart fram och tillbaka hela tiden, ena dagen är det
strålande sol, sen andra dagen är det snö blandat regn och hur kallt som helst.
I sthlm kan man nästan gå i sommar kläder, och här är det fortfarande snö?
Nej nu får det ta och bli sommar tycker jag ....

vattenfast mascara:
jag är så less på min mascara, pga av den har jag inte orkar tvätta bort mitt
smink ibland nu på påsklovet ....
Även om man gnuggar med schampo tre gånger så sitter den fortfarande kvar,
visst att det kan vara bra ibland men vem orkar ställa sig tre på natten och börja
gnugga bort sminket?
och även om jag änvänder smink borttagning för vattenfast så är den svår att få bort!

19 April

Godmorning sunshine's!

Nu är klockan fyra och jag vaknade för kanske en timme sen. Det var riktigt skönt att få sova ut nu när det är sista dagen på lovet, det behövdes verkligen med tanke på hur länge jag var uppe igår.
Jag och älskling har nyss gjort luch och nu sitter jag framför min laptop och degar ....
Idag har jag inte alltför mycket planer, jag ska nog färga mitt hår så jag blir ännu blondare, eller i allafall färga utväxten lite grann!
Sen så kanske jag ska fixa min naglar ikväll också, men vi får se hur det blir med det, jag har i allafall lust att unna mig själv lite lyx ikväll, men jag måste plugga .... men jag ska försöka hinna med och göra lite girl stuff's också!

Men just nu har jag inte så mycket mer att säga, så vi hörs senare!
Kom ihåg att kommentera saker som ni vill veta, för jag försöker svara på allt.



på fotot: jag

18 April

Hej!

Nu har jag och älskling precis klivit ur duschen, vi hade faktiskt ganska roligt i duschen, vi hade inte sex!
Men vi snackade och skrattade en hel del, jag har kommit på att vi har faktiskt ganska dålig humor båda två, men det är det som är det roliga med oss, han är verkligen min pojkvän och min bästa vän, jag tror ingen människa vet så mycket om mig som han gör, han vet allt om mig, förutom Agnes då, hon vet också en hel del om mig.

Nog om det, igår kväll så var det riktigt pissigt väder, vilket är riktigt tråkigt eftersom det har vart sol i flera dagar nu, och man börjar känna hoppet om att sommaren ska komma i år, så börjar det snöa slash regna, då försvann hoppet!
Men vi hade roligt ändå, vi fick något ryck och gjorde något inpulsivt (stavningen?) men det var riktigt roligt, jag var med Agnes, Anna, Hedda och Marcus, vi åkte hem till Marcus och satt där och hade det trevligt, sen fick jag något ryck och bestämde mig för att betala taxi åt hela folket, så då beställde vi en stor taxi buss, den var riktigt fin, det var blåa neon ljus i taket, det har dom inte haft förut.
I allafall så åkte vi taxi, och jag satt längst fram i taxin och lyssnade på dom andra som satt och sjung med till musiken i baksätet, sen så raggade man till sig billigare taxi också, eller ja vi fick åka längre än vad vi hade betalat för.
Jag måste helt ärligt vara proffs på att smöra, jag pratade om att man lever bara en gång och därför tyckte jag att taxi chauffören kunde vara lite bad mot sin chef och skjutsa oss längre, and she did.
Det vart en riktigt rolig kväll i allafall ....

Nu ska jag i allafall ligga och söla ett tag till framför min älskade laptop, sen så har jag blivit bjuden på middag hemma hos Agnes, det gillar jag starkt! Så det blir väl någon god mat och lite prat hos Agnes, och sen får vi se vad vi ska göra, antingen blir det mys hos Agnes, det är jag verkligen med på! Eller så blir det annat ....
Men jag tror faktiskt att jag tar med mig datorn, och för en gångs skull kanske jag kommer uppdatera igen, det tror jag. Jag har faktiskt bestämt att jag ska bli blogg drottning och tjäna en massa pengar, frågan är bara hur?
äsh, jag tror inte jag kommer lyckas, jag får ta och bli slitz modell istället, det är säkert mycket lättare!
Vi hörs! ♥


på fotot: jag, absolut inte snygg på det här kortet även om jag vet att jag har en förmåga att vara jävligt snygg.

video



Jag måste bara bjuda på den här video'n, hon är så himla söt och cool, jag sitter och kollar på den om och om igen!
WHATEVAH, handen och blicken, hon är så klockren.

Dagens fråga



Ja det är klart att det är farligt, allt som har med solarium att göra är farligt!
Och jag skulle absolut inte sola två dagar på raken eftersom jag tycker huden måste få vila, plus att man bränner sig oftast lite i solarium och då är det bättre att låta brännan vila.
Och på ett år ska man inte sola mer än tio gånger egentligen, och gör man det så är risken större att få hudcancer, jag tycker helt klart att man inte ska sola två dagar på raken, för huden måste få vila.
Vänta istället, och sola med måtta, använd gärna brun utan sol om du vill ha en brun färg på kort tid istället för att sola oftare.
Och kom ihåg att alltid använda något skydd för ögonen, dom flesta ställena brukar ha skydds saker för ögonen som man får låna gratis, men kom ihåg det för att UV ljuset är så starkt att det absolut inte räcker med att blunda.

17 April

Godmorgon!

Nu sitter jag och dricker ett glas cola (bra frukost aight?) och jag ska snart åka in på stan och träffa mina vänner ....
Vi kanske tar en fika och sen kanske jag köper något på stan också!

Igår så undrar ni säkert vad jag gjorde?
Jo jag var på stan med min kompis Jennie, det var roligt, vi åkte lite hit och dit och hade stressigt nästan hela dagen!
Vi åt middag på Frasses, det var hur gott som helst.
Det var jag, Nikolaj och Jennie som åt där, för er som inte vet vad Frasses är så är det som en Kebab bar, fast där dom säljer bara strips, så får man en dipp till och sen kryddor på stripsen.
Efter vi hade ätit middag så gick jag och Jennie hem till henne och gjorde oss i ordning och lyssnade på musik, sen gick vi ner till Marcus där resten var, där kollade vi på film och senare så drog jag och Jennie ut, och då fick vi sällskap av Simone, det slutade med att vi gick ner på Subway och köpte tre kackor var, sen åkte vi hem, en faktiskt ganska mysig kväll ....

NEJ! nu kollar jag ut och ser att det är snö ute, damn, det måste sluta snöa nu!
Vi hörs snart ♥


puss så länge!

Boys Boys Boys?

Man mår bra och är glad ena sekunden, sen blir allt bara skit ....
Om båda ändå mår skit, vad är då meningen med det?

16 April

Nu åker jag och snyggingen Jennie in till stan, där ska vi kolla runt lite, det kanske blir något inköp också, som jag visar bild på senare ....
Vi hörs sen! ♥
Och jag fick en kommentar tidigare idag där någon hade kommenterat, tror du att du är snygg eller?
Och såhär är det, jag tror inte att jag är snygg, jag vet det!
Fortsätt vara avundsjuk.

15 April

HEJ!

Idag är det Onsdag, och meningen idag var att jag och Jennie skulle åka in till stan men Jennie hade råkat stänga av sitt larm imorse, och sen hade hennes mobil inget batteri så jag kunde inte få tag på henne förän hon svarade på hemtelefonen.
Så det blev inget stan för oss idag eftersom vi hade åkt in så sent i så fall, plus att man blir inte sådär jätte sugen på att gå ut när vädret inte är så fint heller, det är ingen sol, bara molnigt och kallt, burr!

Så eftersom det inte blev stan så åkte jag iväg och solade eftersom det var ungefär tre dagar sen jag solade, och jag vill få en riktigt fin bränna, sen behöver jag inte sola på ett tag!
Och nu börjar jag verkligen bli brun, alltså speciellt om magen, men jag vill bli brunare på bröstet och i ansiktet.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag och älskling ska väl ta och laga mat snart i allafall, och sen ikväll har jag inte så mycket planer än så länge! men man kanske hittar på något kul, vi får se.

Och jag är så himla arg att min digital kamera inte funkar, och jag skulle köpa en ny kamera för någon dag sen, men icke!
Men så fort jag får tid ska jag lämna in min digital kamera på lagning, så får vi hoppas på att dom kan laga än, annars får jag köpa en ny, för jag vill inte att min blogg ska vara såhär tråkig i all evighet? inga kamera bilder, dåliga uppdateringar ....
Här kommer i allafall två bilder som är tagna med min dåliga webbkamera!


på fotot: min bruna mage, jag måste ju faktiskt få skryta lite nu när
den har blivit såhär brun, fast som sagt, riktigt såhär brun är den inte, den
ser brunare ut på bilden med tanke på att bilden är tagen med min webbkamera och
den är riktigt dålig!


på fotot: mina nya skor! Ni anar inte hur glad jag är att jag köpte dom här,
dom är så grymt sköna och dom är hur snygga som helst!
Så är dom små och smala, mmm i love them.
Det ända dåliga är att dom är vita, och blir lätt smutsiga ....

Sugen på något nytt plagg?

Gå in på den här sidan, den är hur bra som helst!
ni kan både sälja och köpa saker ....
kolla in:

www.brukt.se


Min bror Jesper Hamrin och Daniel Knutsson

14 April

Förlåt för kass uppdatering!

Men jag har inte haft tillgång till en data, eller jo igår kanske men då orkade jag tyvär inte skriva något ....
Och det orkar jag inte nu heller eftersom jag inte sitter vid min egna data, men så fort jag gör det så ska jag uppdatera igen, i promise!
I allafall, så jag sov hos Jennie natten mot idag, och vi hade skit mysigt igår, vi åkte skoter, grillade, sen sov vi i hennes så kallad "lek stuga" på gården, alltså det är som en lekstuga men mycket större!
Vi kollade på film där ute och snackade en hel det och myste.
Sen idag åkte vi in på stan, och jag satt på DNA och provade skor i en timme, jag kunde verkligen inte bestämma mig, men nu har jag fått med mig ett par vita tygskor med kilklack! i love them, jag ska även köpa ett par andra därifrån om några dagar (tror jag)  dom är svarta med ca 1dm klack, dom är såååå snygga!

Men vi hörs så fort jag sätter mig vid min data, ha det bra så länge! ♥
Bilder på mina skor kommer ....

13 April

HejHej!

Nu har jag vart vaken ett litet tag och jag har nyss pratat med Jennie Pennie ....
Jag ska nämligen följa med henne till Böle där hennes pappa bor i ett hus, vi ska sova där inatt och imorgon åker vi in till stan tillsammans.
Det ska bli jätte kul att umgås med Jennie, eftersom vi inte träffas så jätte ofta, men vi träffas så ofta vi kan i allafall!
Men nu ska jag i allafall följa med dit, vad vi ska göra vet jag inte riktigt, vi ska umgås, sen skulle det inte vara så fel att bada i hennes jacuzzi och kolla på tv! Fast problemet är att jag har inga badkläder, äsh vi får se hur det blir med det.

Jag har i allafall med mig min laptop dit, det är inte säkert att jag kommer kunna koppla upp mig på internet där, men kanske! Så ni märker väl om det dyker upp något mer inlägg ....
Jag tror Jennie kanske har sin kamera med sig, så jag ska försöka ta någr kort.
Ha det bra så länge ♥

En helt okej Söndag

Ja föresten så är jag ju hemma igen, eller ja som vanlig så är jag hemma hos älskling!
I allafall så fick vi skjuts av Julias mamma till stan, där gick vi och sola och jag solade i 23 minuter, nu börjar jag faktiskt bli riktigt brun, i allafall på magen, det syns nog minst i ansiktet, men jag har fått jätte mycket fräknar, bra eller dåligt?
ja det är frågan, jag gillar inte mina fräknar, bara ibland.
Men jag är väldigt glad att jag inte har överflödigt med fräknar faktiskt, men lite gör inte så mycket, fast på sommaren så får jag ganska mycket ändå, på näsan får jag mest, och sen lite mot kinderna och pannan, men jag kan inte göra så mycket för att dölja dom, så det är väl bara att acceptera dom, right?

I allafall, efter att vi hade solat så kom min Jennie Pennie, som jag alltid blir lika glad av att träffa och jag är så glad för nu ska hon stanna i ösd i flera dagar!
Och eftersom det var så dåligt väder ute så gick Jennie, Julia, Agnes och jag ner på subway, beställde en varsin latte och drog fram kortleken och spelade kort, och senare så tog vi bussen hem, en helt okej dag, först var jag som sagt ute och power walkade med Agnes, sen firade vi min lillebror, sen middag med älskling, sola och träffa vännerna, skratta och spela kort!
För att vara Söndag så har jag verkligen utnyttjat dagen, vad duktig jag är, förutom att jag borde ha pluggat, men det är ju lov, right? okej jag får sluta tänka sådär, jag måste faktiskt plugga, men det får bli en annan dag.

Nu ligger jag här och läser mitt nya nummer av Cosmopolitan och lyssnar på musik, snart ska jag gå och sova med min kärlek, är det inte det bästa som finns, att avsluta kvällen med att ligga brevid den man älskar mest?
Godnatt på er! ♥


på fotot: Cosmo

Svar på kommentar

Hej Josefin! :)
undrar lite snabbt bara, det där mineralsminket, täcker det bra? Är ute och letar efter något som täcker bra men ser både naturligt och snyggt ut. Sedan, hur mycket kostar det? Och vart kan man hitta det?

Ja, då tänkte jag ta och berätta lite grann om mineral smink, och jag skriver utifrån vad jag tycker och vad jag vet ....
Mineralsminket I.D tycker jag är hur bra som helst, det är det bästa jag har testat någonsin, och varför jag tycker just ID's mineralsmink är så bra för att jag har lite fet hy, alltså jag har ganska normal men lite åt det feta hållet och just därför är det så himla bra med mineralsmink eftersom det inte lägger sig som en mask på ansiktet utan ansiktet får fortfarande luft och kan andas med sminket på!
Och jag älskar också att den smälter in i huden, man kan nästan säga så, alltså den smälter ju såklart inte in, men den passar in på huden hur bra som helst, man blir super jämn i ansiktet, och man känner sig riktigt fräsh eftersom den är så himla tunn.
Det är också bra att mineral smink räcker så länge, det må vara dyrt men det håller länge och det är helt klart värt pengarna, en stor burk kan räcka upp till nio månader och en lite mindre burk kan räcka upp till sex månader, jag tror inte min kommer hålla så länge, men det kommer helt klart räcka längre än vad en vanlig flytande foundation gör ....
Man behöver ytterst lite av pudret, man tar lite ur burken, och sen krossar man pudret försiktigt med borsten i locket, för man behöver ytterst lite.
En sak som är bra att köpa till om du ska köpa I.D's mineral foundation är att avsluta med ett annat puder som också är från I.D som tar bort överflödig glans och gör så huden ser mattare ut!
Ni vet väl även att I.D's mineral foundation är så rent och bra att du till och med kan sova med det?
det är nog inget man ska göra för det är viktigt att ta bort sminket och rengöra ansiktet, samt smörja in det.
Jag rekommenderar helt klart ID's mineral foundation, man behöver inte pudra på det flera gånger om dagen, utan det räcker med att pudra på hela ansiktet innan du ska ut, sen sitter det på plats hela dagen, utan att bli fläckigt eller glansigt!
En stor burk med mineralfoundation från I.D kostar ungefär 440 kronor, och som sagt, den beräknas räcka upptill nio månader, men tänk på att välja rätt färg, fråga gärna om hjälp, men tänk på att välja en som är lite mörkare men som ändå smälter in och inte ger den här kaka looken, men eftersom det är sommar och man börjar bli lite brunare så är det bättre att välja en som är lite mörkare, det gjorde jag med tanke på att jag solar och blir brunare!
I allafall, du kan som sagt köpa en stor burk med I.D's mineral foundation och det går på cirka 440 kronor, plus ID's borste som går på lite över 300, kom ihåg att det är viktigt att ha en bra borste som är till för mineral puder.
Och om du inte vill köpa det, så kan du göra som jag gjorde, jag köpte ett start paket för cirka 455 kronor, och då fick man med en lite mindre burk med ID's mineral foundation som håller upptill sex månader, plus ID's borste som går på mer än 300 kronor, plus en mindre burk med ljust puder som ska ta bort överflödigt glans och ge en mattare look i ansiktet.

Men tänk på en sak, det är inte säkert att ID fungerar lika bra på eran hud som på min, för vissa har fått utslag i ansiktet och på vissa börjar det klia, så det beror helt på vad du har för hy.
ID's mineral foundation är hur bra som helst, och det är betydligt mycket bättre ingridienser i ett mineral puder än i en vanlig flytande fountaion, men det finns ju andra saker i ID make up som kan påverka din hy och göra så det börjar klia eller annat ....
Därför är det bästa du kan göra om du är tveksam på att börja ID är att fråga om hjälp på en affär, be om att få hem ett litet prov med pudret och testa hemma, är det bra på dig, eller inte?
Lycka till!

Sola

Nu åker jag in till stan med Julia och Agnes, och sen beger vi oss till solariumet där vi ska ligga i fejk solen i några minuter eftersom det är så dåligt väder ute!
Sen kanske jag ska träffa Jennie, annars vet jag inte riktigt vad vi hittar på, det återstår att se.
Men vi hörs! ♥

Bilder från igår!

Här kommer några få bilder från igår när vi fick gå och leta efter våra påskägg och från påskmiddagen ....


på fotot: påskmiddag


på fotot: jag gjorde min lillasyster fin i håret


på fotot: vi fick först en lapp där mamma hade ritat en tvättmaskin och där
låg det en ny lapp, så fick vi hitta tio lappar innan vi hittade påskäggen


på fotot: mitt påskägg som ligger gömt, vi hittade mitt påskägg sist

Firat Lillebror

Hej på er!

Just nu är jag hemma hos mamma och vi har precis fikat tårta och andra godsaker eftersom min lillebror fyller år imorgon så firar vi han nu eftersom min familj ska upp till Bydalen ....
Det gick jätte bra att gå ut och jogga med Agnes, fast vi joggade inte utan vi tog en power walk tur runt berget på mer än en timme, det var otroligt skönt och nu känner jag mig riktigt fräsh!
Här kommer lite bilder ....






Jogga

Godmorgon!

Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu än att jag ska ut och jogga med Agnes nu, och sen ska jag hem till mamma och fika för vi ska fira min lillebror, och sen kanske jag åker iväg och solar ....
Jag försöker skriva hemma hos mamma!

11 April

Hej!

I'm sorry for the bad uppdatering .... men jag har bara vart ute och har inte vart hem något så jag har kunnat skrivit, eller jo jag har vart hemma, men bara för att äta middag och då har jag inte hunnit.
I allafall, idag så började jag med att åka in till stan med Erica, Agnes och Anna, sen träffade vi Hedda och Markus också, vi gick på stan och jag skulle köpa ett par nya skor på DNA, men självklart så kommer vi dit och då stänger det precis, så nu måste jag vänta till på Tisdag innan jag kan köpa nya skor .... suck!
I allafall, efter det så gick vi till hemköp och köpte glass och stekte lite, och sen gick vi på kebab baren för Anna skulle äta, sen vandrade vi ner mot badhusparken, där satt vi och stekte ett tag tils min älskling kom, och då gick vi upp på WE taket för där blåste det inte lika mycket, och där satt vi och stekte i solen, det var hur skönt som helst!

Sen när klockan började närma sig middag så tog jag bussen hem till min mamma i Valla, och där åt jag en riktigt god påskmiddag med familjen och sen efter maten så fick jag och mina småsyskon leta påskägg!
Efter jag hade ätit så fick vi iden att vi skulle åka in till badhusparken igen eftersom det var så fint väder, så då åkte jag, Julia och Agnes in till badhusparken, men först gick vi på hemköp och där lyxade vi till det genom att köpa, spray grädde, jordgubbar, chocklad och cola, sen gick vi ner till badhusparken och satte oss, vi hade med oss en stor filt och Agnes ipod + hennes högtalare, så satt vi där och myste, sen kom även Hedda och Markus och gjorde oss sällskap!
Sen efter att ha suttit och ätit en hel del jordgubbar så kom Dennis, älskling och Nikolaj och gjorde oss sällskap och sen blev det så kallt så vi gick upp på MC donalds för vi var tvungna att låna toaletten ....
Sen efter ett tag så gick vi hem, och nu är jag hemma hos älskling efter en jätte mysig och trevlig kväll!

Och förlåt för att jag inte lägger in några bilder från dagen, men jag lägger in bilder imorgon tror jag, för jag lånade Agnes kamera så hon ska skicka bilderna till mig, eftersom min kamera är pajj!
Men jag kanske kommer få en ny kamera nu om någon dag, så då kan jag ta kort igen, men ni får nöja er med bilder från webbkameran nu.
Vi hörs mer imorgon, och då har jag inga planer, vi ska fira min lillebror, så kanske åker förbi där en sväng, och sen ska jag i allafall sola solarium!





Movie time

Nu beger jag mig hem till mamma för att hämta pengar, sen blir det kankske bio med lite trevligt folk!
vi ska nog se 2 fast and 2 furious, vi hörs sen ♥

Grr, i'm hot!

En sak är säkert idag i allafall, självförtroendet är på topp, än så länge i allafall!
Idag ser jag inget fel med mig själv, varken på utseendet eller personligheten .... det känns riktigt bra.
Och bara därför så ska jag bjuda på lite bilder på mig själv, enjoy ♥








10 April

Godmorgon på er!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något, men jag har inte haft något speciellt att säga er, vilket jag kanske inte har nu heller men jag känner att jag måste skriva ett inlägg i allafall.
Jag vaknade som sagt ganska sent sen har jag klivit upp, gjort mig i ordning, sytt på mina clips så nu har jag i löshåret, och det ser hur verkligt ut som helst, jag är dock bara lite besviken på längden, för jag har gärna haft det längre, men jag får nöja mig med det här nu ett tag!

Idag har det vart riktigt fint väder, jag har faktiskt inte vart ute i det fina vädret än, typsikt mig!
Men jag suttit med fönstret helt öppet och kännt den sköna och varma luften, men senare ikväll så ska jag gå ut i allafall, det är så skönt att det börjar bli sommar, eller ja sommar och sommar, det är hur mycket snö som helst här, men det smälter väl så småning om!


Myspys

Nu har jag och min pojkvän vart ute ett tag och träffat hans killkompisar!
Och nu blir det myspys, vilket det har vart gott om idag, jag kollar på mina inlägg som jag har skrivit idag och märker att inprincip alla handlar om godis? jaja, det är påsk, och då ska man äta!
Och nu blir det ännu mer av det goda, Pringles chips ....

I guess that this is my last inlägg for tonight, så vi hörs imorgon och då kanske jag har något roligare att skriva än om en massa godis, ja vi får hoppas på det!
sweet drems and godnight ♥


på fotot: en massa gott, hur ska det här sluta?
jo att jag kommer gå upp en massa i vikt och få ångest ....
Nej, absolut inte!

Who doesn't love candy?

Min pojkvän fick nyss ett stort påskägg fyllt med godis och chips!
Och dom som känner mig vet ju att jag aldrig får nog av godis, så det är bäst att älskling gömmer det här påskägget innan det är försent, åh jag är helt galen i godis alltså ....

Jag har fortfarande inte kommit på något att göra, men det blir nog mys kväll bara, kolla på film, äta godis och kanske dra ut en liten stund senare .... juste, sen var det ju dom här clipsen som jag skulle sy på också ... suck!

Vi hörs sen ♥


på fotot: påskgodis, och gud vad jag känner mig naken utan min kamera.
Den här webbkameran suck's! okej så kanske man inte säger, men den
är långt ifrån bra i allafall ....

Vad ska man göra?

Det är frågan ....
Vad ska man göra en kväll som denna?
det finns så mycket man kan göra, det är väl det att man har så dålig fantasi!
Nej nu får jag och vännerna ta och komma på något innan jag blir riktigt rastlös, även fast jag fortfarande sitter och syr på mina clips på löshåret!
Herregud, det är ju lov, nu måste man utnyttja det ....


Hair

Har ni tänk på hur annorlunda man kan bli bara beroende på håret?
Om man tillexempel har blont hår och färgar det svart istället så ser man helt annorlunda ut, eller om man gör som min pojkvän gjorde, han hade vanlig längd på sitt hår, det var superfint tycker jag, sen snaggade han av allt förra veckan, och han såg helt annorlunda ut jämnfört med innan, det är klart att man vänjer sig men det är så mycket som beror på håret!
Sen ser man alltid likadan ut ansiktet men hur håret ser ut/hårfärgen påverkar faktiskt mer än vad man tror!

För mig är det ganska viktigt hur håret ser ut, alltså tillexempel jag vill ha mitt hår blont, långt (inte överdrivet långt) och framförallt så ska det vara tjockt och ha volym!
En person som jag tycker har hur fint hår som helst, det är Kissie.
Nu får ni hata mig hur mycket ni vill, eftersom jag vet att det är väldigt många som hatar henne och tycker hon är ful och puckad, maby she is?
Men jag tycker att hon har jätte fint hår, även fast hon har löshår, jag tycker inte att det syns alls att hon har löshår, i allafall inte på bilder, men vem vet hur det ser ut in real life ....
Dock så tycker jag inte att hon är så jätte fin övrigt, i allafall inte ansiktet, men håret gör allt!


på fotot: visst har hon fint hår? jag vet att det är folk som håller med mig.
Men dom kanske bara är för fega för att stå på sig och säga det bara för att
hon klassas som fjortis, och för att hon har ganska många "haters".

Sy på clips

Nu är jag nyduschad och osminkad, känner mig faktiskt fräsh, men snart ska sminket på!
Jag har fortfarande inga planer för idag, jag tror inte jag kommer hinna göra så mycket idag faktiskt, men ikväll så ska jag i allafall hitta på något, antingen med mina vänner eller med min pojkvän som jag är med nu.

Men nu ska jag sy på clipsen på mitt löshår, även fast jag har väldigt liten lust med det!
Ska även sitta och deppa över att min kamera är sönder så jag måstet använda webbkameran och att stan inte är öppet imorgon, så jag inte kan köpa skor, och för att jag måste vara barnvakt från klockan åtta på morgonen till kanske tio tiden på Lördag, ibland är livet långt ifrån gött ....
Fast nu har i allafall älskling kommit hem från affären och då köpte han med sig lite godis, det blir man alltid glad av!
Han är världens bästa, vad skulle jag göra utan honom?




9 April

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade för ett litet tag sen och fick lite ångest att jag hade sovt så länge, fast det är ju påskllov så jag borde ju få sova länge utan att känna mig dum ....
Men jag hade så stor lust att åka in på stan idag med mina vänner, men som vanligt så har jag inga pengar på telefonen så jag kan inte sms:a något av dom, och nu är klockan redan halv tre så jag tror helt ärligt inte att det blir stan idag, eftersom jag måste duscha och sen ska jag sy fast mina clips på mitt nya löshår, suck!
Jag försökte sy på dom igår, men då sydde jag fast clipsen åt fel håll två gånger, hur lyckas man? jag får väl skylla på att jag är blond, och jag är inte smart heller för den delen ....

Så idag har jag inga planer alls, men jag hade gärna åkt in på stan!
Men nu blir det frukost, duschen och sen ska jag göra ett nytt försök med att sy på clipsen på löshåret, får se hur det går ....
Vi hörs snart igen! ♥

Jag fick ....

Ja nu kommer vi till det alla vill veta, vad man fick i födelsedagpressent!
Som sagt, enligt mig fick jag inte så jätte mycket pressenter, men det spelar ingen roll, för jag är hel nöjd ändå över det jag fick, och man ska vara glad för att man får pressenter överhuvudtaget.
Jag fick i allafall:

500 kronor av min älskling på DNA (är verkligen i stort behov av skor)
Jag får välja vilka skor jag vill, sen betalar pappa dom dom
En tröja
En till tröja som passar till leggings
Ett midjeskärp i brunt skinn
En smyckes hållare i rosa
Cash
Löshår (äkta den här gången, så jag får slänga mitt barbie hår, äntligen)
Ett jätte fint halsband av älskling's familj
Två jätte fina rosa skålar eller vad man ska säga som jag fick av älskling's familj
Ett par leggings som jag ville ha från Gina
Ett par örhängen från snö

Sen tror jag faktiskt inte att det var något mer, men nu väntar jag bara på lite pressenter från övriga släkten, det är alltid lika kul att se vad man får av dom ....


på fotot: min påsktårta


På fotot: mina påsk kort som jag fick av småbarnen


på fotot: paket


på fotot: stor familjen, mamma, lossas far Anders, Snobben själv (bror)
Älskling, lillasyster Maja, brors flickvän Hanna, lillebror Nils + sixten (katten)
Han syns dock inte på bilden


på fotot: på stan så köpte jag i.d smink, det är det bästa som finns!

Jag tog dock inte kort på allt jag köpte för det orkar jag inte och just nu lånar jag mamma's kamera också så jag orkar inte ta kort på allt, jag kanske gör det en annan dag!

My birthday, today!

Hej alla glada människor!

Idag fyller jag år, vilket alltid är roligt.
Imorse så väcktes jag av min mamma och mina småsyskon, jag fick frukost på sängen och lite pressenter!
Sen gick jag till skolan, och där firades jag för fullt, i allafall i matsalen, ganska många killar i min klass och i min paralell klass + Agnes och Erica ställde sig upp mitt i matsalen när alla satt och åt och började sjunga för mig hur högt som helst, det var riktigt roligt, sen vart jag firad på morgon när jag kom till skolan också, för då hade vi påskpyssel med småbarnen och då fick jag en massa fina påsk kort av några småbarn!

Efter skolan så åkte jag och Agnes in till stan och tog en fika på tehuset tillsammans med Erica och Jesper, det var super mysigt och gott!
Jag fick en liten extra fin sak idag på tehuset också, jag beställde nämligen in en chai latte (som vanligt) och då stod jag och väntade på att få den, men då sa han äh gå och sätt dig du, jag kommer med din chai latte snart.
Okej tänkte jag ....
Sen när han kom med min chai latte så hade han deckorerat den super uppe på, och varför vet jag inte?
Jag har beställt in chai latte massvis med gånger, men jag har aldrig fått den så fin, det var nästan så att han visste att jag fyllde år!
Sen en annan lite sak var också att busschauffören var snäll mot mig, innan jag klev av bussen så vände han sig om snällt mot mig och sa hejdå och log, och jag sa hejdå tillbaka, sen när jag hade klivit av så vinkade han glatt i fönstret till mig!
Ibland är livet gött ....
Det ända tråkiga med idag är såklart vädret! Det snöar nu igen, och jag som trodde att den tiden var över för länge sen, och dom sa att det skulle bli varmare för varje år? tvärtom tror jag ....

Efter en dag på stan så mötte jag upp Julia och vi gick tillsammans upp till solariumet och solade i 20 minuter, mycket skönt!
Sen tog jag bussen hem till älskling där jag vart firad av hans familj, jag fick jätte fina saker, berättar sen vad jag fick ....
Och nu är jag hemma hos mamma och har precis fått en present av bror och hans flickvän och fikat tårta och andra godsaker!

Föresten, min kamera tror jag har gjort sitt nu, typiskt när man bloggar att den ska gå sönder!
Ska försöka tigga till mig en ny, eftersom jag är beroende av att ha kameran med mig överallt.


på fotot: min fina chai latte som jag fick idag, varför han gjorde den så fin
vet jag inte, kanske för att jag var söt?


på fotot: jag tog en kladdkaka också med glass och grädde, det finns inget godare ....


på fotot: jag

My birthday tomorrow

Nu snart ska jag gå och lägga mig, jag kanske tar ett bad först
Men sen vill jag sova, eftersom det är min födelsedag imorgon, woho!
Jag uppdaterar så fort jag har tid och tillgång till data!

Vi hörs imorgon! ♥

7 April

En riktigt dålig uppdatering av mig idag för jag har haft fullt upp hela dagen, men självklart ska ni få reda på vad jag har gjort!
Jag började min dag på ungdomsmottagningen med tjejerna i klassen, vi fick prata lite med två tjejer som jobbade där, inte om något speciellt, bara en massa girl stuff, om ni förstår .... sen fick vi ta kondom körtkort också.
Sen åkte vi tillbaka till skolan och då kollade vi på film till lunch, sen så hade vi hjärt och lung räddning med tjejerna i klassen och en ledare, det var väl helt okej, ganska kul att pumpa dockan ....
Men det var lite drygt ibland när man skulle sitta och lyssna på när hon pratade, jag somnade dock flera gånger på slutet, men annars var lektionen helt okej, verkligen!

Efter skolan så gick jag, Agnes och Erica på Ica och köpte fläskfile, klyftpotatis, bea och feta ost med oliver!
Det var skolan som betalade våran middag/lunch eftersom jag, Agnes och Micke skulle på möte sen i Brunflo och snacka med några politiker om att vi skulle få pengar till att göra om saker på våran fritidsgård, det gick riktigt bra faktiskt, våran skola fick mest pengar, vi var alltså bäst på att presentera, nej men det gick riktigt bra, vi var trevliga och fick fram det vi ville säga, jag tror våran skolan fick hela 80.000 eller 90.000 kronor!

Och tror ni jag inte lägger in några bilder? jag sviker er aldrig, klart kameran fick följa med, men det ända tråkiga är att min kamera snart har gjort sitt, för ibland funkar den inte ....
håll ut!


på fotot: Erica, dockan som vi fick trycka på och blåsa i, och Agnes


på fotot: Erica, dockan och jag


på fotot: dockan i egen hög person


på fotot: fläskfile, sourcreme and onion (stavningen är säkert inte rätt)
bea och fetaost med oliver


på fotot: klart!

A long time ago

Ja ibland är det ju trevligt att man går in på msn och så addar någon kille mig, och sen får man reda på att killen som addat mig är en kille som jag tydligen träffade i Alanya för två år sen när jag var där?
Jag minns att jag träffade en kille som jobbade i en klädbutik, och han var som ett klister på mig, och jag minns att jag gav min msn till han, varför vet jag inte? för att han skulle hålla käften kanske ....
Men varför addar han mig nu?

Vissa killar är ju bara konstiga, han frågar om jag ska komma till Alanya i år, och jag skriver att jag tror inte det, och då säger han att isåfall ska vi träffas, och då frågar jag varför .... because i like you so much?
ja, som sagt .... vissa killar är mycket konstiga ....

Godnight people

Nu har jag duschat och pratat med pappa och snart blir det till att lägga sig i älskling's säng och sova min skönhets sömn!
För imorgon ska jag ta bussen med Agnes och Erica som går tjugo i åtta, vi ska till ungdomsmottagningen med tjejerna i klassen, och vad vi ska göra .... det undrar jag också?

Imorgon har vi temadag igen, så skönt att inte behöva tänka på plugg!
I allafall, efter skolan så ska jag, älskling och Agnes till Brunflo och sitta i ett "möte", jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men i allafall så börjar det kvart över fem, och innan det så ska vi få köpa mat på ICA som gårn betalar och så ska vi gå till hemkunskapen och laga mat innan vi åker till Brunflo, så jag vet inte om det blir alltför mycket uppdatering på dagen imorgon, men jag ska försöka ta med mig datan så jag kan uppdatera.

Men nu, läggdags! ♥
PUSS



At Anna's plaze

Hallå!

Nu är jag hemma igen efter att ha vart med tjejorna!
Jag och Agnes mötte upp varandra sen tog vi bussen tillsammans till Anna och där satt vi och pratade lite och vi fick oss ett gott skratt också när jag tog upp Annas spets trosor och så trodde jag att det var ett spets hårband, så satt jag och vred och vände på hennes trosor medans Agnes satt brevid mig och undrade vadfan jag höll på mig, sen så märkte jag att det var henne's trosor, jag är rolig jag! Och för en som undrar, så var trosorna tvättade.

Sen kom Hedda hem till Anna, mycket trevligt!
Och då satt vi oss vid tv:n och målade naglarna, sen tog vi bussen in till stan och då gick jag och Anna hem till min pappa så hon fick låna lite kläder av mig eftersom vi lånar ut kläder hit och dit hela tiden, och sen gick vi upp på Subway för att träffa Agnes och Hedda som väntade där på oss, sen följde jag med en sväng till Agnes dans, fast Agnes var inte med och dansade eftersom hon är sjuk, men det var kul att kolla på när Maja och Elin kämpade, så satt man själv och inte gjorde ett skit, skadeglädje .... i'm so evil!


på fotot: redo för att måla naglarna

Ut

Nej nu människor så ska jag ut med käraste vän Agnes!
Sen ska vi hem till Anna skulle jag tro, det är så himla skönt att kan känna att man inte behöver sitta hemma för att göra läxor, utan att man faktiskt får gå ut.

Hörs sen, bloggar kanske hos anna!

Love sexy magic


6 April

Hej!

Nu är jag hemma hos Micke efter en temadag på skolan, det har vart riktigt slappt idag!
Vi började klockan åtta, och då hade jag försovt mig, fast jag kom till skolan i tid ändå, jag hade nämligen glömt bort att ställa min klocka på sommartid, så jag trodde att jag klev upp tjugo i sju, men då var klockan tjugo i åtta, så då fick jag panik eftersom vårat fyspass startade klockan åtta!
I allafall, efter att vi hade haft ett fyspass så kollade vi på en film som heter Hata Göteborg, och den såg vi på ända tills det var luch, sen efter luch så hade vi dans och sen slutade vi, vi skulle egentligen ha yoga men personen som skulle ha oss i det var inte där, så fick vi sluta tidigare.

Och nu har jag inga planer för dagen, jag är med älskling just nu i allafall, och jag ska nog vara med han idag!
Men nu ska jag fortsätta mysa med honom framför tv:n
Vi hörs sen! ♥


på fotot: min söta laptop, vatten och fil med flingor

I love my cat

Innan jag verkligen går och lägger mig nu så måste jag erkänna att jag har världens sötaste och snällaste och sällskaps sjukaste katt i hela världen, och gud så mycket jag älskar honom, han är min alldeles egna bäbis!


på fotot: min söta bäbis som sover, han snarkar när han sover också
den lilla rackaren ....


på fotot: bäbisen

Svar på kommentar

1. Tycker du ska skriva om hur många gånger du har solat i något inlägg och visa bilder på resultatet.

2. hur mycket kostar det att sola & vart kan man göra de?
jag vill sluta med brun utan sol. :)

3. vart köper du alla saker som du använder när du solar?

1. Jag vet absolut inte hur många gånger jag har solat, och om du menar nu eller i hela mitt liv.
Men nu på sistonde har jag solat ganska mycket, jag har nog väntat kanske tre dagar mellan varje gång jag har solat, och det är för att jag har bränt mig, och sen har jag inte råd att sola oftare, och det är inte bra att göra det heller!

2. Jag tycker verkligen inte att du ska börja sola solarium och sluta med brun utan sol, men det är vad jag tycker!
Men alla har ett eget liv, och en egen kropp.
Det kostar ganska mycket att sola solarium, och priserna varierar beroende på vart du solar, på vissa ställen är det mycket dyrare att sola än andra, och att sola i ett så kallat "stå solarium" är mycket dyrare än att sola i ett ligg solarium, men då blir självklart bättre resultat i "stå solariumet"
I allafall, jag brukar sola 20 minuter och där jag solar kostar det 50 kronor, och på dom flesta ställen så kostar det 50 kronor för 20 minuter, sen varierar priserna beronede på hur länge du solar, men längre än 20 minuter tycker jag inte att man borde sola om man inte är van ....
Och drop in solarium kan du hitta nästan vart som helst, det är bara att leta!

3. Dom sakerna som jag använder när jag solar köper jag där jag solar, dom har en automat med olika smörj in saker, som självklart kostar pengar!
Dom sakerna jag har köpt är en kräm för ansiktet som skyddar, eftersom det är väldigt lätt att bränna sig i ansiktet, och sen har jag köpt en, en gångs kräm som ska göra att brun färgen håller sig bättre.

Solarium och Brun utan sol



Som ni kanske vet så har jag börjat sola solarium ganska ofta nu istället för att smörja in mig med brun utan sol, även fast jag har en åsikt om att sola solarium, jag tycker absolut att det är farligt och att man inte borde sola solarium!
Och jag håller mig fortfarande kvar vid den åsikten, jag vet att det låter konstigt att man kan tycka dåligt om en sak och sen göra det ändå, men så är det faktiskt ....
Jag skulle nog aldrig peppa andra till att sola solarium, eftersom jag vet hur farligt det egentligen är eftersom det är väldigt lätt att få hudcancer.

Och därför tycker jag att man BORDE smörja in sig med brun utan sol istället för att sola solarium, eftersom man är ute efter att bli brun, och man blir i stort sätt brun av båda alternativen, bara det att brun utan sol åker bort, och om man solar så sitter färgen kvar, men det tar längre tid att bli brun av att sola solarium än att smörja in sig med brun utan sol en kväll.
Det är vad jag tycker, även fast jag väljer att sola solarium istället ....
Men det är mest för att jag tycker att det är jobbigt att smörja in sig med brun utan sol, och det blir kladdigt och sen när man duschar eller badar så har det nästan försvunnit när man är torr igen.
Plus att jag tycker att det är skönt och avslappnande att sola solarium ....

Men det finns mycket för och nackdelar med båda två, men det är helt klart sämre att sola solarium.
Det kostar mycket pengar att sola solarium om man solar på fräsha ställen!
Man kan få hudcancer
Det tar lång tid att bli brun om man är ganska blek och har dåligt pigment
Man blir nästan "beroende" av att göra det, för man vill bli brunare
Man kan bränna sig om man solar för länge eller om man har känslig hud

Och fördelar med att smörja in sig med brun utan sol är tillexempel ....
Det är oftast billigt att köpa
Du behöver bara smörja på den som en vanlig bodylotion
Du behöver inte vara brun varje dag, utan du kan kladda på den dagen innan en fest för att bli lite brunare dagen efter
Den skadar inte huden på något sätt
Du kan inte få någon sjukdom av den, vad jag vet!

Det är ju uppenbart att det är bättre att smörja in sig med brun utan sol, men jag kommer ändå fortsätta att sola solarium, inte hela livet, utan jag solar då jag har pengar, och sen ska man inte sola för ofta heller för eftersom jag är ganska ljus i hyn så bränner jag mig, och då är det bättre att vänta i någon dag med att sola igen så huden får lugna ner sig ....

Gjort idag!

Jag har knappt skrivit något inlägg idag, endast ett, så jag tänkte att ni kan få veta vad jag har gjort idag!

Jo jag var först hemma hos Micke, och sen gick jag därifrån till ett solarium på Frösön och la mig ett solarium och solade i 25 minuter, vilket var mycket skönt och jag somnade flera gånger!
Sen efter det så satte jag mig och väntade på bussen i busshållsplatsen nära solariumet och väntade på att det skulle komma någon buss, för jag visste nämligen inte när bussen gick eftersom det inte fanns några tidtabeller i busshållsplatsen, så då satt jag där och väntade i några minuter tills det började kännas meningslöst, så jag började gå in mot stan (eftersom jag skulle hem till pappa)
Det var både segt och skönt att få en lång promenad, men det var bra gjort av mig!

Sen när jag kom hem till pappa så åt jag middag och gjorde lite andra saker, sen bestämde jag mig för att ta bussen till mamma och sova på Frösön för då är det närmare till skolan imorgon, så då gjorde jag det.
Så nu har jag suttit och kollat på tv och fikat med min kära mamma, och nu ska jag nog sova eftersom jag börjar klockan åtta imorgon med ett fyspass, mindre kul ....
puss godnatt ♥


Bilder från Åre

Här kommer bilder från Åre, jag tog inte så mycket bilder därifrån eftersom det regnade ute och det är inte så smidigt att ha kameran uppe då, men jag tog några i allafall.
Och för er som undrar så sov jag inte över hos Jennie den kvällen, utan det fick bli en annan helg istället, men självklart så träffade jag hon och hennes kompisar från Järpen, sen träffade vi även Julia och Linda, trevligt sällskap!


på fotot: folk


på fotot: mer folk


på fotot: någon av grabbarna som hoppar, fick inga bra bilder alls på
när dom hoppade, för min kamera hade inge batteri så jag hann inte
zooma in


på fotot: någon annan grabb som hoppar


på fotot: killarna som pratade under hela kvällen


på fotot: priser (pengar samt skumpa) överlämnades


på fotot: grabbarna


på fotot: sen blev det skumpa krig, yeah


på fotot: sen blev det kaos, skumpa krig, och dom på började kasta
ut sina googlar, skidhandskar och lämna över sina skidor i publiken


Middag hos pappa (Lördags)

Som jag sa så skulle jag lägga upp bilder på den supergoda middagen som pappa och jag åt igår, så jag lägger upp tre bilder!


på fotot: bröd som är bakat på Innefickan, och sen en sorts lätt ost till


på fotot: pappa lagade en supergod förrätt som bestod av pilgrims musslor
och sparris och någon sås, riktigt lyx.
Det var första gången jag åt musslor också, och det var hur gott som helst!


på fotot: varmrätt, blodigt kött, klyfpotatis och rödvinsås

5 April

Godmorgon!

Inatt har jag sovt riktigt gott måste jag säga, och nu känner jag mig otroligt utvilad, skönt.
Idag har jag som sagt inte så mycket planer .... och egentligen så kanske jag borde sätta mig och plugga eftersom jag alltid pluggar lite på Söndagar, men jag behöver ju faktiskt inte plugga idag eftersom vi inte har några fler riktiga lektioner innan lovet, utan vi kommer bara ha tema dagar, så idag kan jag nästan göra precis vad jag vill!
Fast jag vet inte vad jag vill göra?

Och tänk idag är det bara tre dagar kvar till jag fyller år, det känns riktigt bra faktiskt.
Jag längtar som ett litet barn, jag trodde jag hade slutat längta så mycket efter min födelsedag, och det där med att räkna dagarna trodde jag hade slutat med för länge sen, men icke!

Vi hörs sen, när jag har något mer att skriva om ....
Och när jag har hämtat min kamera hos pappa!
Ha det bra så länge ♥

Fan!

Jag är världens sämsta bloggare .... suck!

Jag skrev inte ett ända inlägg igår, och varför ja, för att efter skolan åkte jag och Agnes hem till henne direkt och där försökte jag komma in på hennes internet, vilket inte funkade, och sen hade vi brottom för vi skulle till åre, that's why ....
Och idag har jag inte skrivit något på grund av att jag har haft min laptop hos pappa, och nu tänkte jag blogga och lägga in lite bilder från igår, men då märkte jag att jag tydligen hade glömt min kamera också, jippie!
Förlåt, jag är sämst ibland, men jag får väl vara duktigare imorgon, right?

I allafall, idag och ikväll så har jag inte gjort så mycket.
Jag vaknade upp hos älskling, tog en dusch med honom, och sen skjutsade han mig hem till pappa, och där åt vi fin middag, till förrätt så åt vi pilgrims musslor med sparris och dill, och till varmrätt vart det blodigt kött med klyftpotatis och rödvin sås, mycket gott måste jag säga, men det är ju pappa som har lagat och då är alltid maten god!
I allafall sen så åkte jag hem till Caroline, och där var jag med Anna, Agnes och Hedda, senare på kvällen så kom det ganska mycket folk dit, det var hyfsat trevligt.
Och nu är jag hemma hos älskling medd honom, och snart ska blir det kanske läggdags och imorgon blir det nog att sola solarium, mer vet jag inte än!

Sov gott, bilder från Åre och bilder på middagen som jag åt igår kommer!
Hörs sen, sov gott ♥


mongo bongo!

Godnatt

Nu har jag vart i Åre och det blir mer uppdatering imorgon!
Imorgon ska jag äta musslor med pappa, sen har jag inget planerat.
Mer om vad jag gjorde ikväll imorgon, sov gött ♥

Naturdiet shake och solning

Idag vart det klent med inlägg på grund av att internet hos pappa inte funkade, sorry!
Men nu får veta nu vad jag har gjort dom här timmarna ....
Efter att jag och Agnes hade pluggat lite så gick vi och solade, och den här gången vad det så himla skönt, vi låg i solariumet med ipod lurarna i öronen, och jag slappnade av som bara den, jag slappnade nog av för mycket, Agnes också för den delen, eftersom båda vi somnade! Jag kände hur Agnes började rycka i benet, och sen ramlade hennes ögon sak av, sen sa hon lite trött: hörru, är du vaken?
Ja, det var riktigt skönt i allafall, och avslappnande.

Efter jag hade solat så gick jag hem till pappa och kollade lite på tv och drack en naturdiet shake, med smaken kaffe latte, och jag kan säga att den smakade skit, man vart less på smaken på en gång, nej den köper jag då inte igen i allafall!
Efter att jag hade suttit hemma ett tag så gick jag och träffa Agnes efter hennes dans, jag träffade även Maja och Elin också som var med Agnes.
Vi gick upp till bussen eftersom jag skulle till Micke, men då såg vi Josefin, Anna, Hedda och Marcus på subway så vi gick dit ett litet tag och spelade kort, sen tog jag bussen hem.
Och nu mina vänner ska jag försöka plugga lite till så jag får SO:n klar till imorgon!
Och imorgon åker jag till Åre, och kollar på Jon olsson session, jag ska även träffa min älskling Jennie där borta, vilket ska bli hur kul som helst, sen kanske jag även övernattar i Åre, men det är inget som är bestämt ännu.
Mer om allt imorgon, ha det bra, sov så sött ♥




min icke goda shake, och här får ni se att jag faktiskt har blivit lite brun
efter mina solningar, sen avslutar jag med en söt bild på mig.

Plugg

Just nu så sitter jag och Agnes och pluggar SO, det går faktiskt ganska bra!
Och snart vi gå och sola.


på fotot: Agnes och plugget

På skolan

Hallå!

Just nu är jag på skolan, på sista lektionen som är svensk/engelska, det är ganska lugnt, jag och Agnes sitter i datasalen och jobbar.
Efter skolan så åker jag och Agnes in till stan, då ska jag sälja två klädesplagg som jag säljer på bilddagboken där jag heter: Josefinhamrin, klicka gärna in om ni vill ha nya kläder!
Jag ska även lägga in ett par skor som jag ska sälja, jag funderar också på att sälja min svarta fjällräven jacka, men vi får se hur det blir med det.
I allafall, efter jag har sålt kläderna så går jag och Agnes hem till henne i stan och fikar och vi ska kanske plugga lite också, sen blir det till att koppla av i solariumet, jag längtar verkligen efter att få lägga mig och slappna av ett tag, för idag är jag riktigt less på en person!

Men inga sura miner nu .... jag fyller ju trots allt år snart, och då blir det bara glada miner!
VI hörs sen ♥

Läggdags

Jag är fullt medveten om att jag är tråkig att läsa om just nu, jag ser det på linjen, den har gått ner lite idag!
Men som sagt, det händer inte så mycket intressant och jag är helt tom i huvudet på ider, men jag lovar att det blir ändring på det, jag fick i allafall en kommentar om att jag ska skriva ett inlägg om hur många gånger jag har solat och visa bilder på resultatet, och det ska nog gå och ordna! Det inlägget skriver jag nog imorgon eftersom jag ska sola då så kanske jag tar lite bilder och skriver.
Om det är något mer ni vill att jag ska skriva om så är det bara att säga till, eftersom mitt huvud är så tomt så kanske ni kan komma med någon liten ide?
Ja, ni gör som ni vill.

För er som vill veta så är jag just nu hemma hos älskling, och här ska jag sova inatt också!
Men nu ska jag dricka en god Hunger Control.
Och jag säger godnatt och vi hörs imorgon, sweet dreams ♥


på fotot: en supergod dryck


För första gången

Jag tappade nyss min laptop i golvet för första gången .... jag visste att det skulle hända någon gång!
Tur att den lever fortfarande.
Men nu ska jag mysa vidare med min katt, och sen ska jag nog träffa älskling ♥


på fotot: jag och min kisse

Ointressant

Hej på er!

Idag har jag vart med Agnes och Maja en lite snbbis på dagen innan dom skulle på dans, vi gjorde väl inget speciellt så utan bara tog det lugnt, sen när dom gick på dans så gick jag hem till pappa, och då somnade jag på en gång.
Jag har vart så himla trött dom senaste dagarna måste jag säga ....

Förlåt för att jag har vart så dålig på att skriva, men jag känner mig otroligt ointressant faktiskt, det händer liksom inget speciellt än utan allt bara flyter på som vanligt, jag går i skolan och sen tar jag det lugnt.
Men jag tänker inte sluta skriva för det, och ni ska inte sluta läsa för det, för snart blir jag säkert intressant igen!

Jag kan berätta lite om vad som händer den här veckan och nästa vecka i allafall:
Imorgon ska jag troligtvis sola och plugga
På fredag åker jag till Åre och kollar på Jon Olsson
Och sen på helgen har jag inga planer än så länge ...
På Måndag-Onsdag har vi tema dagar.
OCH PÅ ONSDAG FYLLER JAG ÅR!

Det är planerna än så länge, men nu ska jag vara barnvakt, vi hörs snart igen!
Det kanske blir något mer inlägg ♥