STHLM?

om någon ska till stockholm nu framöver så kommentera det här inlägget, vad du heter och när du ska åka, jag måste nämligen skicka med pengar till en person som ska få köpa en sak åt mig, thank you!


sthlm?

om någon ska till stockholm nu framöver så kommentera det här inlägget, vad du heter och när du ska åka, jag måste nämligen skicka med pengar till en person som ska få köpa en sak åt mig, thank you!


23/5

Hallå!

Är det bra med er? med mig är det bra i allafall.
Igår så var vi hemma hos en kompis som hade lånat en kompis lägenhet, och där rökte vi vattenpipa, spelade biljard och umgicks.
Sen drog vi ner på någon fest ovanför gamla teatern, där var det mycket folk, jag och Agnes träffade tillexempel en kille som har vart som "lärare" åt oss när vi gick i femman, och han kände igen oss, så det var roligt att träffa lite gammalt folk som man inte träffat på ett tag.
Senare så gick vi vidare, det vart lite mat på kebab baren och sedan skulle vi gå vidare till Frösön men så vart det inte, utan vi gick in till stan igen och upp på någon fest, och sen slutade det med att jag, Agnes, Jonte och Alex tror jag att han heter? satt och pratade och sen åkte jag hem med min Älskling.
Mysigt, Mysigt ....

Idag/Ikväll får vi se vad vi ska hitta på, jag vet i allafall att jag och älskling ska äta en god middag, och till efterrätt ska vi äta jordgubbar.

Igår var jag i allafall på stan men jag hittade inget speciellt, jag vill nog vänta till vi åker till Götebrog (på fredag) för då ska det shoppas.
Det vart en sallad på news igår också, och innan det så var jag och mammsen och kollade på Jesper (storebror) för han skulle på balen, och han var fint uppklädd, och Karin också.
Synd bara att jag inte hade någon kamera, för då hade ni fått sätt.


Hjälp?

vart hittar jag dom här skorna? någon som vet?
dom ska bli mina i allafall, love them!


16/5

Halloj!

hur är det med er? med mig är det bra, humöret är verkligen på topp.
Igår vart det än jätte rolig kväll, som jag inte tänker berätta något om men jag hade riktigt roligt i allafall!
Jag kan berätta att vi i allafall lyckades trycka in 14 personer i en bil (två låg i bak luckan)
och så åkte vi till en skit snygg villa, det går inte att förklara, det var så sjukt snyggt, och tv:n var enorm.

Idag så har jag vart och fikat med mina tjej kompisar på te huset, jag tog en chai latte som vanligt.
Sen så gick jag hemma till pappa, och nu sitter jag här vid datorn och ska snart gå upp på resturangen (innefickan) där min pappa jobbar och hämta pengar, och så ska jag äta där också, det blir säkert något gott eftersom dom bara har god mat på innefickan.

Ikväll så ska jag troligtvis vara med min sötis Agnes och Sandra tror jag!
Det kommer nog blir hur bra som helst.

Vi hörs något mer!

Drycker



Dryck-nummer-ett
2,5 dl mjölk
ca 2 tsk oboy
tillsätt kaffe (ta så mycket du vill ha beroende på hur stark du vill ha den)
värm och drick!
Nästan som en kaffe-latte

Dryck-nummer-två
2 msk oboy
1 dl frusna hallon
2 dl vanilj yoghurt
en halv banan
kör allt i en mixer, du kan även tillsätta lite mjölk om du tycker att drycken
blir för tjock

13/5

Idag har vi spelat fotboll, skol-dm och det gick väl sådär ....
Första matchen spelade vart det oavgjort och andra matchen förlorade vi med 1-0 och sista matchen vann vi med 2-0, men vi gick inte vidare, det var faktiskt lite tråkigt eftersom det var på slutet man började komma igång..
Jag var inte direkt så pepp på att spela en match åtta på morgonen, och det gick inte så bra heller, men det var inte direkt min dag idag, jag snubblade hit och dit, och fick bollen på handen .... ja, behöver jag säga mer?
Det var i allafall en rolig dag.

På kvällen drog vi ihop ett gäng och grillade hemma hos Oscar, det var jätte mysigt.
Han var hemma själv och bor i ett hus så vi hade gott om plats, vi grillade, satt och åt och pratade och hade trevligt, sen åkte vi ner till skolan för vi skulle ha möte med friluftsgruppen eftersom vi ska utomland i två veckor i Augusti, ohyeah!
Gud så jag ska pressa med sololja då ....


på fotot: Jesper, Jag, Micke, Robert, Oscar och Erica hos Oscar


på fotot: kött


på fotot: sötis jag


på fotot: boys innan maten

Jag snodde bilderna från Agnes eftersom jag fortfarande inte har lämnat in kameran ....
Vi hörs ♥

Josefin-syr

På syslöjden så håller jag på att uppfylla min ide som jag kom på, fast nu tog jag med det hem så jag kan jobba lite hemma på det också.
Ja fick en ganska bra ide, såhär ska jag göra (den som tar min ide får en blodig näsa någon dag framöver, så det så)
skämt åsido men ....

Jag har tagit min vita tubtop som jag köpte från Gina förra året tror jag det var, så har jag klipp upp den som ett V bak på ryggen, jag har klippt ganska långt ner så man ser mycket av ryggen.
Sen ska sy på flera saker (vet inte vad jag ska kalla dom) med hål i, dom ska jag sy på varsina sidor och sedan ska jag trä igenom ett svart tunt siden band, förstår ni iden? Ja, exakt, det ska bli som en korsett där bak, jag tror det blir skitgrymt.
Och tror ni jag struntade i rosetterna på den här, nej! Såklart inte, jag ska sätta en rosett längst ner där den slutar, tror jag i allafall, och det är bara för att jag vill ha mer på den, jag vill ha lite överflöd.
Och för att jag råkade klippa den lite långt ner, och jag vill inte visa mitt fina mynt-inkast, tyvär.

Vad tror ni om iden? jag har såklart redan börjat och jag ska självklart göra klart den.
Jag hoppas i allafall på ett bra resultat.


på fotot: här är tub-klänningen och sakerna som jag kommer trä igenom siden bandet så småningom.
Just nu ser det ut som jag kommer visa jätte mycket av ryggen, men det kommer inte bli så i slutändan, ni kommer såklart få se reultatet när den är klar.


på fotot: siden-band

12/5

Jag kan ju i allafall berätta lite grann om min dag, en vanlig Tisdag.
Vaknade, klev upp, fikade .... Sen tänkte jag berätta en sak för er som tror att man blir smalare av att skippa måltider (speciellt frukost) så ska ni veta att det blir man inte.
Jag är en sjukt utseende's fixerad person faktiskt, och det är jag inte för någon annan's skull utan för att jag själv tycker att det är kul att måla naglarna, fixa och trixa med håret, sminka mig, ha fin kropp också vidare .... och jag skippade alltid frukost förut, jag åt det aldrig.
Tillbaka till saken är i allafall att i genomsnitt så väger dom som inte äter frukost 2,5 kilo mer än dom som äter frukost, konstigt va?
Men så är det, och jag har börjat med att äta en bra frukost, och gud vilken skillnad jag märker!
Jag är mycket sprailligare och piggar på skolan, så ät frukost.

Efter skolan så hände inte speciellt mycket, jag och älskling åkte hem till honom.
Jag tog tag i matematiken och satte mig och började plugga lite grann, vilket kändes väldigt bra .... Jag känner mig mycket lättare när jag har tagit tag i något som jag har ångest över, det blir som att det försvinner tyngder från mina axlar.



på fotot: jag, och idag har jag på mig ett sött hårband i svart siden som jag tog
från syslöjden och så knöt jag en rosett längst uppe, lite sådär gulligt.

Dålig-Nyhet

Ja, jag har en dålig nyhet ....
Jag kommer absolut inte blogga lite mycket längre, pga allt plugg!
Tyvär så för alla som vill veta så har jag inte godkänt i matematik och jag måste ju såklart göra någonting åt det eftersom det är absolut inte värt att jag ska behöva gå IV pga att jag inte har godkänt i ett ämne, för jag har hur bra betyg som helst annars, och det är ärligt.

Men jag måste sluta tänka på allt annat och försöka nu dom sista veckorna som är kvar, om ens det kommer räcka ....
Det kan sluta med att jag måste plugga i sommar eller att jag måste gå IV, men som jag har sagt förut, om jag får gå IV kommer jag helt klart hoppa av skolan, och då vet jag att jag kommer kunna fixa jobb på annat sätt.

Men som sagt, jag måste i allafall försöka nu, och verkligen försöka lyckas.
Så jag hoppas att det kommer gå bra för mig och jag ska försöka blogga så ofta jag har tid, så sluta inte läsa.


på fotot: work,work,work

Blogg-inlägg-!

Snart kommer ett nytt inlägg, vänta bara ....

9/5

Jag vaknade klockan tre idag, jag har alltså sovt bort en hel dag med fint väder, och älskling kunde inte väcka mig tidigare .... nej, för jag sov tydligen så sött så han ville inte väcka mig, typiskt!
Ja så vad ska man göra idag? bra fråga, det är ju inte lika fint väder ute.

Jag ska nog göra mig i ordning sen går jag ut, för jag tänker verkligen inte sitta inne hela dagen, jag ska bara beställa några klädesplagg från Gina Tricot och sen tänker jag gå ut.

Och vad gjorde ja igår kväll då? jo jag var med älskling och vi åkte ut och träffade Dennis och Jakob, efter ett tag blev det tråkigt så vi bestämde oss för att kolla runt vad alla andra gjorde, men självklart var det ingen som gjorde något speciellt, alla kollade på hockey, vilket det slutade med att vi också gjorde, för vi åkte till gårn och där träffade vi Robert, Oscar, Pontus, Jesper och Krille.
Sen spelade vi lite innebandy och sen åkte vi till statoil och så småningom började det regna så då åkte vi hem, och sen somnade jag nästan vid datorn runt klockan ett.
Inte så rolig kväll, men man kan inte alltid ha roligt, det är bara att acceptera att man har tråkigt ibland!

Men mer från mig senare.



på fotot: jag


på fotot: jag igen

8/5

HejHej!

Jag är så dålig på att skriva här i bloggen men det får duga så länge ....
Jag har fortfarande inte lämnat in min kamera så ni får vänta ett litet tag till innan jag kommer komma igång med mitt bloggande igen.
Men jag bloggar ju lite smått ibland så länge.

Igår hade vi som sagt skol-dans på folkan! Det var väl sådär, det tråkiga var att alla var i sin ålder, det hade vart roligare om det hade vart äldre folk där som man umgås med.
Men man fick väl göra det bästa av det, jag rockade i allafall loss ett litet tag med mina fina vänninor Agnes och Erica ett tag, och även Anna, och någon crazy-boy som kom och började dansa med oss.
Vi var inte direkt lika pepp att dansa med honom som han var med oss, ush vilken ofräsh kille säger jag bara, han hade tydligen smiskat Agnes på rumpan och han var på väg ner mot erica's bröst, tur att vi drog ifrån han säger jag bara.
Det var väl lika bra att vi drog ifrån han, för vi stod ganska långt fram ett tag, och där stank det fiskmat som bara den, jag antar att det var alla fjortisar som luktade.

Idag har jag i allafall vart på skolan utan mina kära vänner, eftersom både Erica och Agnes hade tagit ledigt.
Jag jobbade i allafall bra på matten idag, vilket kändes bra!
Och sen på musiken är vi ett gäng som ska skriva en egen låt och det gick väl sådär, jag kom inte så långt om man säger så, det slutade med att jag och älskling satt och kollade på när jag sa att Pontus skulle spela en låt med näsan eller tårna på hans synth, men det var ju kul det med.

Sorry att jag inte har några bilder att lägga upp sen igår på hur jag såg ut och så, men jag har fortfarande ingen kamera och jag tror inte Agnes tog några kort.
Men jag hade i allafall min nya rosa klänning och en vanlig vardags smikning med lite rosa ögonskugga bara, inte för speciellt.
Här har ni i allafall ett kort som Nikolaj tog, ett väldigt oförberett kort om jag säger så, men jag ser glad ut i allafall, enjoy sötnosar.


på fotot: Agnes längst bort, jag i rosa och eroca
visst var klänningen fin? jag lägger in en bättre bild på
den så småningom ....

7/5

En dag på staden, köpte pizza med Anna och gick hem till mig i stan och mös och kollde på tv!
Hittade för övrigt en fin klänning på Monki som jag ska köpa imorgon, klart jag ska klä upp mig, jag orkar inte vara som er andra tråkmånsar som kommer gå runt och känna er "skit-snygga" i ett par vanliga jeans och en vanlig tisha.
Men inte här inte, jag ska troligtvis ha mina älskling's skor och en rosa klänning och smycken och fint hår, why not?
Jag älskar att klä upp mig, så varför inte passa på vid sånna här tillfällen?

För övrigt så har jag precis fixat naglarna till imorgon (körde med förlägning av tippar) jag hatar tipparna, jag tänkte berätta lite mer om det sen!
Imorgon går jag i skolan, och efter skolan åker jag in till stan med mina vänner, köper klänningen, åker iväg och solar min snygga kropp brunare och sen så blir det troligtvis mat hemma hos Anna med hon och Agnes, sen ska vi såklart fixa till oss lite också till Dansen på Folketshus, se you there people!


Mer från mig imorgon, då får ni troligtvis se bilder på mina skor som jag köpte i helgen, och min klänning som jag köper imorgon!
Hörs senare ♥

Hissa och Dissa



sommaren:
vem älskar inte sommaren? och snart är den här ....

gå ut skolan:
snart går jag ut grund-skolan och det ska bli så himla skönt så ni anar inte, och sen har man ett riktigt långt sommarlov framför sig!

regninga dagar:
ja ibland är det faktiskt riktigt skönt när det regnar.
Jag sover mycket bättre när det regnar, plus att regn är bra för det känner man att man har en anledning till att vara inne och bara göra ingenting

bloggar:
jag älskar att bara ligga och läsa bloggar, det är avslappnande liksom, jag läser jätte många olika bloggar, men den bloggen så tar första plats är såklart: Kissie, hon må vara dum för att vara arton och otroligt barnslig, men jag älskar att läsa hennes blogg, love it.



MATTE:
finns det något jobbigare?
Jag fattar inte varför jag inte fattar matte, även om jag sitter och jobbar hemma och på lektionerna och verkligen försöker så går det inte ....
Jag har läst att det är fler blondiner som har problem med matten, det kanske ligger i det här med hårfärgen ändå?
Jag som bara trodde att man sa att vi var osmarta ....

avstånd:
min kompis Jennie bor i Järpen och det är så tråkigt att hon inte bor här längre, jag vill träffa hon varje dag!
hon får mig att må bra, always! ♥

skolbalen:
jo visst ska det bli kul med skolbal på Torsdag med det som känns så himla tråkigt att det tydligen nästan inte är någon som klär upp sig, utan alla har vanliga kläder på sig.
Det är väl meningen att man ska ha på sig någon fin klänning och ett par fina klackar?
men icke det, sånt går inte för sig i ösd.

förklylning:
ja ännu en gång, jag har blivit sjuk!
täppt i näsan och hosta, suck ....

I'm alive

Gud vad länge sen det var sen jag skrev i bloggen nu och det var länge sen jag skrev mer än ett inlägg på en dag!
Im sorry fore that ....
Men det är mycket i skolan, och jag har vart lite deppig på sistonde och sen så är som sagt min kamera sönder så det känns inte lika kul att uppdatera utan bilder och så.

Men jag ska försöka komma igång med mitt skrivande igen, jag ska!

Men först skulle jag vilja fixa om min design (som jag ska göra) så fort jag har ork, och sen vill jag att min kamera ska bli bra igen också.

Jag kom på att jag aldrig visade er vad jag hade köpt i helgen!
Men jag köpte ett par svarta handskar i spets för 80kr (love them, ska köpa ett par vita också)
och en rosa/vit randigt linne för 100kr
och ett par härliga pumps i en röd/orange färg med hög klack för 700kr


på fotot: min älskade spets handskar, jag känner mig lite som lady
gaga i dom här, fråga mig inte varför ....


på fotot: linnet
(och tyvär har jag ingen bild på skorna än, men det kommer ska ni se)

Grillning

Just nu är jag hemma i min villa med Hedda, Markus, Sandra, Agnes, Julia och snart kommer Anna och sen Micke!
Vi grillar och till det ska vi äta potatis sallad, bea och så har vi gjort en god sallad, och till efterrätt blir det glass med maranger och chocklad sås, vi har så mysigt.
Det är jätte bra stämning och varmt ute, och det luktar gott!

Här kommer lite bilder ....











Ha så kul ikväll, det ska i allafall vi ha,
Jag skriver nog mer sen! ♥

1/5

HejHej

Hur är det med er? ligger ni hemma och är bakis eller ligger ni och steker i den fina solen?
själv gör jag inget av det, jag sitter just nu vid datorn och ska snart hoppa in i duschen sen ska jag nog hem till mamma och steka, det tycker jag låter som en bra ide i allafall.
Idag kommer min älskling's Jennie hem också, vilket jag tycker om.

Och senare idag kanske jag duckar upp ute på våran nybyggda altan och där kanske vi sätter oss och äter middag!
I like it.

Och igår då? jo det var en jätte bra kväll och mer orkar jag inte berätta nu för jag kommer lägga in bilder senare idag (tror jag) eftersom min sladd är hos pappa i stan så vet jag inte om jag orkar hämta den idag.

Och föresten så köpte jag ett jätte fint linne igår och ett par svarta vantar (i show you later) jag skulle få med mig ett par skit snygga pumps från DNA också men höger skon var på modevisning, så jag måste köpa dom imorgon istället.

Vi hörs sen, men lite mer bilder och lite mer skrivande.
Puss på er och den fina solen ♥