Släng vågen

Alla ni tjejer som alltd väger er och alltid är oroliga för att ni ska väga mycket, släng vågen!
Bara för att du väger tillexempel 60 kilo när du är 14 år så behöver inte det betyda att du är tjock, för det ända en våg visar det är hur mycket hela du väger, inte hur mycket ditt fett på kroppen väger? Du ska tänka på att du kan väga mycket för att du har mycket muskler, du kanske väger mycket för att du är lång? bred? jo faktiskt så väger du oftast mer om du är längre, och bredare.
det kanske är något att tänka på ....

Jag kollade på top model förut, och där var det en kille som var normalt vältränad, inte så lång och han var långt, långt ifrån tjock!
Han vägde över 90 kilo, och enligt läkare så var han tjock, alltså han var inte tjock men man kan kolla på ett sorts papper där det står ungefär hur mycket man ska väga om man är si och så lång, och si och så gammal.
Och då kollade dom upp att han enligt dom där papprerna så räknades han som överviktig, men han var ju inte överviktig?
han var ju så långt ifrån det som möjligt, och det är ett bra exempel på att vågen betyder ingenting, vågen är bara en bekräftelse på hur mycket hela du väger!

Så skit i vågen, huvudsaken är att man mår bra, att man rör sig och att man ser bra ut, sen vilka siffror vågen visar, det har absolut ingen betydelse, försök acceptera dig själv, även om det är svårt.

everything is about → confidence ←

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback