Min dag

Hej!

Och förlåt för min otroligt dåliga uppdatering ....
Idag efter skolan så åkte jag och Agnes in till stan, och sen gick vi hem till henne och fikade och sedan gick vi upp på stan igen och då frågade vi runt lite på olika fik om dom behövde extra personal.
Det gick bra och det var ingen som sa nej, bara att dom hade för mycket folk, men det var ju första gången vi frågade right? så vad ska man förvänta sig, jag tänker inte ge upp hoppet i allafall, för jag behöver extra pengar i sommar, den saken är ju säkert i allafall.
Efter en liten snabbis på stan så gick jag hem till pappa i stan igen, och la mig och kollade på tv, sen somnade jag på en gång, jag hade så himla mycket huvudvärk!
Sen när jag vaknade upp så mådde jag lite bättre i allafall, så jag tog bussen till gårn lite snabbt och var där i några minuter med älskling och Dennis, sen åkte vi hem!
Och nu sitter jag här hos älskling och önskar faktiskt att jag var hemma i stan med pappa, för han ringde mig nämligen och frågade vart jag var och sa att han hade köpt fika, han är världens bästa pappa!
Men det får kanske bli lite fika imorgon istället.

Jag har knappt tagit några bilder idag, i'm sorry for that, men tyvär så är jag inte intressant alla dagar, men nästan!
Godnight, jag behöver min skönhetssömn ♥

Godnatt

Nu har jag solat med Agnes, det var riktigt mysigt, vi hade med hennes ipod och högtalare till den så låg vi och diggade i solariumet.
Nu böjar man faktiskt bli lite brun, fast mest på magen för min del, och just nu är jag lite röd men det får jag tåla, det blir i allafall föhoppningsvis brunt sen.

Och nu har jag duschat och snart ska jag göra kvällsfika, sen blir det läggdags!
Imorgon blir det skola, och sen efter skolan så ska jag troligtvis umgås med Agnes eller min kärlek.
Godnatt ♥

Åre resan

Idag har jag som sagt vart i Åre!
När vi kom dit så var nästan det första vi gjorde var att gå och äta på max, och sen efter det gick vi ner till tågstationen och kollade på lite affärer, vi åkte lite lift innan det också!
Sen gick vi upp igen, och åkte mer lift, och på slutet så tog vi en fika i solen, här kommer bilder ....
Vi hade en riktigt härlig dag, det måste verkligen göras om!
Och på Fredag åker vi upp till Åre igen för att kolla på Jon olsson super session.








Skriver mer senare

Ursäktar för att jag inte har sktivit något sen jag kom hem, men först fick jag skjuts till stan av Agnes pappa, sen tog jag bussen till älskling, och sen kom mamma och hämtade mig och körde mig till pappa, så jag har aldrig hunnit uppdatera något!
Och det hinner jag tyvär inte nu heller, för just nu är jag hos pappa i stan och pluggar matte, och snart kommer Agnes över hit och då ska vi gå och sola.
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så fort jag uppdaterar igen så ska jag bjuda på lite bilder från min härliga dag i Åre, vi hörs sen! ♥

På holiday club

Hej allihopa!

Just nu sitter jag på holidayclub med Agnes, vi har precis vart och kollat i lite affärer på tågstationen.
Innan det så åt vi luch på max, det var riktigt gott!
Vi har inte hunnit göra så mycket än, bara åkt i sitt liften, vilket jag tycker är jätte roligt.
Vi har tur med vädret också, när vi kom till Åre så sken solen och man kunde steka i sitt liften, men just nu är det inte lika soligt, men det är riktigt behagligt ändå måste jag säga.

Men nu ska vi nog börja vandra upp, och sen ska vi åka lite mer sitt lift, vi ska prata med lift killarna också och fråga lite hur vi tar oss över till andra backar utan att behöva gå, eftersom vi inte har med oss skidor!
Men mer om allt får ni veta när jag kommer hem och då lägger jag in lite bilder också.
Kramis ♥


I'v got beautiful blue eyes, what do you have?





Jag hittade några gamla bilder på mitt USB minne som jag och Anna tog för ett tag sen, inprincip alla bilder vart fula, alltså dom var bra tagna men jag hade helt fel kläder på mig, helt fel frisyr och det var helt enkelt inte min dag, så jag såg inte bra ut på någon bild, och vi tog dessutom inne, vilket jag tycker mindre om, jag tycker mer om att fota ute där det är bättre ljus.
Men när jag kollade igenom bilderna så insåg jag att jag har väldigt blåa ögon, på nästan alla bilder så lyser mina blåa ögon upp, min ögonfärg är definitvt något jag är nöjd över, även om jag önskar att jag hade brun ibland, men så där är väl alla, man vill alltid ha det man inte har, om man har rakt hår vill man ha lockig och tvärt om, om man har gröna ögon vill man ha blåa, and so on .... jag tror ni känner igen er!

Red ass

Måste bara berätta att jag fick se en mycket vacker syn i spegeln idag.
Efter att vi hade solat så såg ju brun och fin ut, men sen när jag kom hem och kollade lite mer på hur brun jag var så upptäckte jag ....
Att jag var hur röd som helst på arslet, sen så ser det ännu snyggare ut när man har solat med string och är alldeles knall röd runt omkring, och sen är man vit efter stringen, ja snyggt var det inte i allafall.
Tur att resten av kroppen är brun i allafall, och inte grisröd.


på fotot: jag, bilden är tagen för ganska länge sen

Vi drar till fjällen

Japp som jag nämde förut så åker jag och min kära vän Agnes till Åre imorgon!
Det blir som sagt ingen skidåkning för oss, eftersom Agnes har börjat blivit sjuk och har därför ingen ork att åka, vilket jag tycker är väldigt tråkigt .... men det gör ändå inte så mycket, för vi kan ha roligt ändå.
Men som tur är så har jag en stuga i Bydalen, så jag kanske åker upp dit något på påsklovet, men inget är planerat, men jag känner att jag måste åka mer skidor, jag har bara åkt skidor en gång det här året, skämms på mig!
I allafall så imorgon blir det en härlig dag i backen (hoppas jag)
Vi ska i allafall äta lunch, sola (man kan ju hoppas att det blir bra väder) och sen kanske vi ska på Agnes pappa's utställning och där kanske vi tar en fika också, och förhoppningsvis så ska vi träffa Jennie också, jag pratade med henne idag men hon kände sig lite sjuk så det är inte säkert att hon orkar ta sig in till Åre, men jag hoppas att hon orkar.

Men nu är det läggdags för mig, så jag kommer upp imorgon, dock kan jag sova på bussen men jag vill gå och lägga mig nu så jag kan mysa med älskling lite, bilder från imorgon kommer så fort jag är hemma, ni får klara er utan mig så länge!
Godnatt på er ♥



Middag

Nu har jag ätit mat och jag är riktigt mätt ska jag säga er!
Till efterrätt så kom pappa och överasskade med en kex chocklad, han är så gullig min pappa ♥


på fotot: kött, klyftpotatis och bea

Solat

Nu är jag tillbaka efter att ha solat med Agnes, Anna följde med också!
Innan vi solade så tog vi en fika på Domus och spelade kort.

Nu är jag hemma hos pappa i stan, jag ska äta här, det blir klyft potatis, biff och bea sås, kan det blir bättre?
Efter att jag har ätit så ska jag troligtvis hem till mamma och hämta skidkläder eftersom vi ska till Åre imorgon, men jag och Agnes ska nog inte åka skidor eftersom Agnes är sjuk så hon orkar inte åka skidor då, men hon vill ändå följa med eftersom hon har betalat för att följa med.
Och jag har inte så stor lust att åka med killarna så jag lämnar nog skidorna hemma jag också!
Men vi ska med i allafall, och om vi har tur så kanske vi kan träffa Jennie imorgon eftersom hon bor i Järpen.


på fotot: idag så testade jag att smörja in mig med en förpackning
vid namn pina colada, den luktade riktigt gott och funkade väl bra, jag
vart ganska brun i allafall.

29 Mars

Godmorgon!

Nu har jag precis duschat och nu ska jag bara torka sen ska jag göra mig i ordning.
Det verkar som att det kanske blir en fika på stan med mina underbara tjej kompisar, om jag hinner vill säga ....
Sen ska jag sola, eftersom det inte blev något igår, och vi får se om jag ska sola på "privat" stället eller om det blir i stan, Agnes ska med också!

Igår så kollade jag och älskling på skräckfilm och gud vad läskig den var, den var faktiskt lite överdriven men riktigt läskig, jag ska skriva upp sen vad den heter och lite om filmen så kan ni ju kolla på den om ni tycker den verkar intressant, och om ni vågar ....

Nej men nu måste jag börja göra mig i ordning, jag kanske hinner med något fler inlägg innan jag åker!
Ha det bra så länge ♥

NU:

Det var meningen att jag skulle åka till Hedda och umgås med tjejerna där, men jag hade ingen ork att ta mig dit, och jag känner mig allmänt äcklig, inte för att det spelar någon roll inför mina tjejkompisar men ändå.
Och sen har jag ändå inget emot att ligga och mysa med älskling framför en skräckfilm med en massa gott!

Föresten, märkte ni att det var earth hour där ni bor?
Det gjorde jag i allafall, vi gick ut och kollade och det var släckt inprincip överallt, till och med lamporna efter gatan var släckta, jag tycker det är kul att det är så många som tar del i det, det visar att man bryr sig!
Självklart släckte vi också på älsklings rum, men datorn fick vara på, huvudsaken att man tar en liten del i det.

Men nog om allt nu, för nu blir det skräckis, i love it!
vi hörs senare, ha en bra lördag kväll ♥

Nya saker till rummet

Nu är jag tillbaka efter att vart hos mamma!

Jag och älskling var där ganska länge eftersom jag tar tid på mig när jag ska byta kläder för er som inte visste det, sen bytte jag väska och fixade den eftersom den har vart sönder, och när jag kom hem och gick upp till mitt rum så märkte jag också att jag hade fått nya saker till mitt rum, sånt är alltid roligt.
Och det var ju bra med lita nya saker i en ny färg eftersom vi ska byta ut alla mina röda saker mot rosa, för just nu är mitt tema: vitt, brunt och rött på rummet, men jag har tröttnat på det.
Så nu blir vitt, brunt och rosa istället, perfekt!
Här är dom nya sakerna:


på fotot: jag fick en ny rosa lila matta, den är jätte mysig


på fotot: jag fick två sånna här mattor också


på fotot:
jag fick en ny lampa också, den här är dock inte rosa men den
funkar lika bra för det


på fotot: en till ny lampa


på fotot: nya rosa förvarings lådor


på fotot: nya gardiner i lila färg


på fotot: och eftersom jag är så snäll så fick jag ett sånt här packet med
ahlgrens bilar + 100kr, så nu kan jag sola imorgon, eftersom det inte blev
någon solning idag!
Jag fick en till lampa också som man hänger i taket, men det är inte säkert
att jag ska ha den eftersom den var så stor, och därför tog jag inget kort
på den.

NU:

åker jag hem till mamma för att byta kläder, fixa min väska och hämta pengar förmodligen!
Sen kanske jag träffar tjejerona, mer om det sen ♥

Middagen igår

Jag åt jätte god middag igår kväll, och jag skulle lägga upp en bild på våran mat igår men jag hade så brottom så jag hann inte göra det innan jag skulle in till stan, men här kommer en bild på den goda maten.


på fotot: plank stek, och lägg märket till plankan till höger, där ligger
en tomat på köttet, ingen fattade hur den hamnade där eftersom ingen
hade lagt dit den, konstigt ....

28/3

HejHej!

Och godmorgon för min del .... eller jag vaknade klockan två.
Jag har inte hunnit göra så mycket idag, bara legat i sängen, det var meningen att jag och mamma skulle åka och kolla på en rosa matta till mitt rum eftersom vi ska göra om det, men när jag ringde mamma så hade hon redan vart och köpt en rosa matta, så det blev inget av det.

Ja, och igår kväll, vad gjorde jag då?
Jo, jag åkte in till stan och i stan träffade jag Agnes och Erica, och sen gick vi till Ericas kompis Maja.
Vi umgicks och hade kul, lite senare på kvällen kom det ganska mycket folk, och vi hade det riktigt trevligt!
Sen var det meningen att vi skulle få skjuts till Böle eftersom vi inte orkade vara i stan hela kvällen, men våran skjuts kom aldrig, så då blev det inget av det, tråkigt tycker jag!
Så det blev att vi åkte hem istället, och jag åkte till älskling.
Trevlig kväll till en början, synd bara att våran skjuts aldrig kom!

Nu idag så har jag inga planer på vad jag ska göra, men vi får se senare vad jag kommer göra!
jag skulle vilja dra iväg och sola igen, men vi får se.


på fotot: Jag och Agnes, jag tog knappt några bilder under kvällen eftersom
jag glömde bort det, jag tog bara några bilder i böran av kvällen och dom vart
inge bra! men ni får nöja er med den här.

Hastala vista

Nu har jag ätit plank stek hemma hos älskling, det var hur gott som helst och nu är jag propp mätt!
(bilder på planksteken kommer)
Och nu var meningen att jag skulle åka hem till mamma och byta kläder och fixa min väska, alltså kedjan på den, men planerna vart ändrade!

Nu drar jag in till stan och där ska jag träffa Erica och Agnes, sen ska vi till Erica kompis, vi får se vad vi hittar på, mer om det senare.
Ha en bra Fredag så länge ♥


Solat med Agnes

Direkt efter vi hade fikat på stan så gick jag och Agnes upp till ett jätte fräsht solarium i stan!
När vi kom dit så var det egentligen meningen att vi skulle ha ett stå solarium, men både fick inte plats i ett, eller vi fick plats med det var lite trångt, alltså meningen var att jag skulle sola så skulle Agnes sola med mig gratis.
Så det slutade med att vi tog ett solarium som man ligger i istället, men det funkade lika bra det!

Det var ganska kul innn vi skulle sola, för det började med att agnes låste in sig på toaletten där så hon stod och bankade på dörren, för jag märkte inte först att hon hade låst in sig, sen hörde jag hon också fick jag stå med min nyckel och försöka dra tillbaka låset, och tillslut så fick vi upp dörren.
Sen precis innan vi skulle sola så gick en äldre tjej in på toaletten, sen efter några minuter så började hon också banka på dörren, så då fick vi hjälpa henne ut också!

Vi vart i allafall lite bruna av solningen, och vi hade riktigt kul i solariumet, för vi låg och pratade och sjung lite grann och skrattade en hel del.


på fotot: innan vi solade så köpte jag den här lilla söta burken på solariumet.
Den skyddar i ansiktet (eftersom det är väldigt lätt att bränna ansiktet)
och sen gör den så man blir brunare också, sen håller brunfärgen längre också.
Fast jag vart knappt brun i ansiktet, men lite i allafall, men den räcker till fler
solningar eftersom den var så dryg!


på fotot: solariumet

Stan och fika

Hallå!

Ni vet varför jag inte har skrivit något idag, det är ju eftersom jag åkte in till stan direkt efter skolan, och jag har inte haft någon chans att blogga!
I allafall, idag gjorde jag ju musik prov och det gick väl sådär, jag svarade i allafall på mer än hälften av frågorna tror jag, men sen ska man ju ha rätt på dom också ....

Efter skolan åkte jag in till stan med min kära Agnes, vi gick på stan lite och jag köpte smink borttagning eftersom jag verkligen behövde det, för jag har fått världens starkaste vattenfast mascara av mamma, om man gnuggar med varmt vatten och schampoo tre gånger så är det fortfarande en hel del mascara kvar.
Sen köpte jag också en sorts grej till min svarta väska med guldkedja, eftersom guldkedjan på väskan (som man hänger på axeln) har pajjat så behövde jag en ny.
Sen efter att vi hade kikat runt lite så gick vi och fikade på tehuset med Anna, Hedda, Markus och Sandra, då tog jag en chai latte, jag älskar dom, det finns inget godare.


på fotot: mine


på fotot: Heddis


på fotot: Markus


på fotot: Sandra


på fotot: Agnis


på fotot: jag, ser äcklig och blank ut men får skylla på min foundation
som är alldeles för fet för min hud

Anna var också med på tehuset men hon ville inte vara med på bild, just so you know.

Fredag



• förhoppningsvis gå i skolan, och på skolan har jag musikprov, vi får se hur det går!
• troligen åka in till stan, jag ska kolla på en sak till min väska eftersom den har gått sönder.
Sen kanske jag hittar något annat också!
• sola solarium på ett bra ställe i stan, annars på Frösön, och den här gången ska jag dra
på och sola lite längre, så man blir lite brun, eller jag blir nog röd.
• äta middag?
• jag ska träffa älskling också, om det blir innan eller efter middagen vet jag inte riktigt
• sen på kvällen är inget riktigt bestämt vad som kommer hända, men något kommer jag göra i allafall!
Och det får ni reda på imorgon.

Jag skrev den här listan nu ikväll så ni vet jag ska göra imorgon.
Men nu är det läggdags för min del! ♥

Promenad

Nu ska jag troligtvis ta en promenad från älskling hem till mammsen, fast hon är i Sundsvall just nu men jag måste hem och plugga mer och sen ta fram kläder till imorgon, jag kanske åker till pappa i stan ikväll också, vi får se!

Tatuering

Jag satt och tänkte på en sak medans jag ritade in mitt namn lite slarvig på min handled ....
Att jag vill tatuera mig, jag får absolut inte göra det nu eftersom jag är för ung, men när jag är äldre skulle jag gärna tatuera in något fint.
Och om jag skulle tatuera mig så är det en självklarhet för mig att tatueringen måste betyda något, jag skulle aldrig bara få för mig att göra en tatuering som inte betyder något och som jag gör bara för att.
Jag funderar stakt på att skriva mitt namn med skrivstil på min handled och kanske datumet då jag föddes under, jag tror det skulle bli fint, och jag menar, jag heter Josefin och jag föddes då jag föddes, varför skulle jag någonsin ångra det?
det vet jag att jag inte skulle göra ....
Om jag inte skulle skriva in mitt namn så skulle jag vilja ha ett litet hjärta på handleden, och det skulle också stå för något, och det skulle jag bestämma innan!
Jag längtar i allafall till jag blir äldre då jag får tatuera mig, men jag kommer inte tatuera mig mycket, för jag tycker det inte finns något styggare än om man har tatueringar överallt, okej på killar, men inte på tjejer.
Men en eller två tatueringar ska jag nog göra i allfall ....


på fotot: mitt namn skrivet på min handled, dock inte så snyggt och om jag
ska tatuera mig på handleden så ska det stå med skrivstil

Sytt

Igår innan jag gick och la mig så sydde jag lite grann och jag glömde bort att lägga in en bild på det!
Ni vet min stora vita oversize tröja som jag köpte förra veckan, den sydde jag på.
SIst så hann jag bara trä igenom ett gummiband nertill som gjorde att den satt tajtare och så den gick in nertill, vilket jag tycker är snyggare!
Nu har jag i allafall sytt fast ett vitt siden band på både vänster och höger arm som gör att armen är kortare, ni ska få se en bild nu!


på fotot: det här är en väldigt dålig bild och jag förstår om ni inte ser något,
men bilden ligger på sidan, och om ni kollarn oga så ser ni att det sitter
ett siden band där, i allafall nästa moment med den här tröjan blir nog
att klippa upp den lite runt halsen så den blir lite hängigare.

Plugga ....

Som vanligt så går det åt helvete att plugga bara för att jag är så intresserad av andra saker som att kolla på kläder och annat på internet.
Så fort jag får pengar så gör jag av med dom lika snabbt, så snart kommer jag väl hitta något som jag vill lägga pengar på, sen kommer jag komma på lite senare att det kanske var ganska dumt att lägga pengar på något onödigt.
Typiskt, jag måste lära mig att hantera pengar någon gång!

Men nu gör jag ett nytt försök ♥


på fotot: eftersom jag inte har tagit några kort idag så får det bli
ett kort på mig! sorry

Tävling

Jag är med och tävar om ett make up kit värde cirka: 800 kronor!
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7479696
Kolla gärna in du också ♥

27/3

Holla guys!

Nu är jag hemma hos älskling, jag åkte till han och överraskade han eftersom han inte visste att jag skulle komma, han och jag går ju i samma klass men han var sjuk idag.
Han vart i allafall glad att se mig, och jag vart riktigt glad att se han också, jag har saknat han även fast det bara har gått en dag sen vi sågs sist, i love him!

Idag har skoldagen vart bra, jag har pluggat och är stolt över att jag faktiskt gjorde något idag, eftersom jag har en lat vecka, då jag känner att jag inte orkar göra något, men det orkade jag! jag taggade till ....
På hemkunskapen idag så fick vi göra pizza, min pizza vart riktigt lyckad, och riktigt god!
Och idag så har jag inga planer alls, bara att jag ska vara med min älskling och att jag ska försöka plugga musik, eftersom vi har musik prov imorgon, jag ska även försöka göra min matte läxa och kanske även jobba matte i boken.
Jag skulle även vilja sola idag, men vi får se hur det blir med det!

Se you later ♥

Sovdags

Nu har jag borstat tänderna och nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, jag ska bara prata med älskling först!
Jag har världens huvudvärk fortfarande också, men dum som jag är så har jag fortfarande inte tagit något alvedon, jag får väl skylla mig själv då ....
Vi hörs mer imorgon, dagarna går snabbt och snart är det min födelsedag, jag brukar oftast inte räkna dagarna, bara när jag var mindre, men det här året är det något konstigt med mig för nu räknar jag dagarna, och jag längtar  ♥


på fotot: såhär glad var jag innan jag fick världens huvudvärk


på fotot: sen när jag fick huvudvärk så blev jag sur!

Tävla

" Jag är med och tävlar om en Goodiebag hos Maria som har ett värde av hela 20 000:-, de som har sponsrat med priser är: Tidningskungen , Nagelshop , Gudrun Sjöden , Fluffbabes , Depend , Food in Action, BRACY, Snyggunder, Textilboden, Shampoodle, Sagopalatset , Nallebudet , Diary Dreams, Evince Cosmetics, Bemi smycken, Aromia
, Blå Elefant, Stjärnglitter, Pärlsmycken, PikMee, Parfymbutiken.nu, beautystick.com, Wellnesswebshop, PNY DESIGN, Shoppinglust, Ingrids Smyckeskrin, SmyckesVerkstan - möhippa med pärlor, Medvetna Presenter, Leshop.se, Presentkuriren, AmoreMio, Karin Herzog-Oxygen, Drömtorget, presentermedstil, Market2Member, Tekompaniet, Wishdesign, Rosenserien, Kakaobönan, Ingelita, LoveYourHome , Miaji, Presento , Tidningsmetropolen.se - Billiga tidningar och magasin

KLICKA IN PÅ HENNES BLOGG OM DU VILL VETA MER!

Klart!

Och sådär snabbt gick det att göra ett till armband!
Den här gången använde jag mig av silver hjärtan samt någon annan silversak som man trär på, och sen rosa och vitt sidenband, vitt överst och rosa under.
Väldigt lätt, och ganska snyggt.


på fotot: resultatet vart ganska bra

Klart!

Nu har jag gjort ett armband, jag ska göra fler om jag hinner också.
Och nu har jag mina småsyskon somnat också, det gick faktiskt ovanligt snabbt, jag låg och läste lite för dom sen så hade Nils somnat, och sen somnade Maja också!

Om jag hinner så ska jag göra något mer armband.
Armbandet gjorde jag av en väldigt, väldigt gammal väska, jag köpte den för kanske minst fyra år sen!
Men det var ju bra att den kom till användning eftersom annars hade jag nog slängt den.


på fotot: bilden är väl inte den bästa, men såhär ser det ut i allafall.
Ett skärp armband helt enkelt, som är taget från en väska, vad duktig jag är!

Kreativ

Nej nu ska jag vara kreativ och göra något som jag tycker om, och för er som inte vet vad jag tycker om att göra så ska jag berätta det nu: jag ska göra armband, i allafall ett, och om jag får någon ide så ska jag sy också!

Och om ett litet tag ska jag göra något som jag tycker är mindre kul .... vara barnvakt åt mina småsyskon och få dom att sova sen, det kommer ta sin tid kan jag lova, men vad gör man inte för sin snälla mamma!


på fotot: jag ofcourse

Göra om på mitt rum ....

Som jag sa så har satt jag och mamma och pratade om att jag ska göra om mitt rum!
Först tänkte vi att jag skulle ha kvar min fondvägg som är brun med stora blommor på, och sen måla dom andra väggarna lax rosa (dom är vita just nu)
Jag har blivit less på mitt rum och känner att det är dags för förändring, och min lillasyster har precis gjort om sitt rum och hon har rosa på sitt rum, och jag tycker det är hur fint som helst.
Men vi bestämde oss för att strunta i att göra rosa väggar och ha kvar min fondvägg, och istället så gör vi alla detaljer rosa, alltså vi köper en rosa lampa, en rosa eller brun matta, rosa sängkläder, sen ska jag ta bort min tre sits soffa och sätta dig en fotölj, och då får den vara klädd i något rosa!

Vi tror det blir snyggare om man har brunt och vitt på väggarna (som jag har nu) och sen lägger man till rosa detaljer istället, eftersom det är väldigt lätt att tröttna på en stark färg, vi får se hur resultatet blir, och om jag fortfarande håller kvar det här, men det tror jag, och mamma ska på IKEA på Fredag så hon kanske får med sig något till mitt rum då.


på fotot: min tapet som jag har nu

25 Mars

Hej!

Ni ska bara veta hur trött jag är och hur mycket huvudverk jag har ....
Idag har jag gått i skolan och haft nationella prov i Engelska, jag tycker att det känns om att det kan ha gått bra, jag hoppas det i allafall, man skulle skriva om ett val man har gjort i livet, och då skrev jag om att jag spydde förut för att bli smalare, men sen gjorde jag mitt val och slutade med det.

När jag kom hem så gjorde jag i ordning en smoothie till mig och mamma, och fick jag iden att jag tycker att vi ska göra om lite på mitt rum, jag vill ha ett rosa rum! Jag ska förklara hur jag vill ha det i ett annat inlägg.
I allafall, nu vill jag helst bara gå och lägga mig, jag ser och är otroligt sliten, vet inte varför, men det beror nog på att jag är så trött .... jag måste börja träna så jag blir pigg!!!!
Jag måste nog plugga lite sen, men det tar vi sen.


på fotot: yummie!

Det går inte!

Hej på er igen!

Nu har jag blivit hämtad från älskling, så nu är jag hemma hos mor, för jag ska inte sova hos älskling ikväll för han är sjukis, stackars min älskling!
I allafall, jag sitter fortfarande här och försöker skriva min novell men alltså det måste vara något fel på mig idag, jag kommer inte på något, absolut ingenting, eller så är det så att jag vill göra en så bra novell som möjligt och därför så sitter jag och tänker svårt, äsch jag vet inte.
Men en novell ska jag ha gjort innan jag har gått och lagt mig i allafall, och sen ska jag duscha/bada också!
Och en sak till tror jag faktiskt att jag ska göra ikväll, ett nytt armband, jag tror jag har en jätte bra ide, och som sagt, blir armbandet lyckat så lägger jag ut bilder på det sen!

Imorgon har jag Engelska nationella prov, då vi ska skriva en uppsats, så nu påvägen hem så köpte jag lite tilltugg!
vilken socker beroende människa jag är ....

Och föresten, det var någon som hade kommenterat något liknande: "ni äter ju hela tiden, går ni aldrig upp i vikt"
alltså jag och min pojkvän, och såhär är det, vi äter nog inte mer än vad andra människor gör, grejen är det att jag lägger upp väldigt mycket bilder på smoothies, godis och mat, alltså jag skriver vad jag har ätit, och om jag har köpt godis så lägger jag in och visar det, jag tror inte att det är så många andra bloggare som gör det och bara för jag lägger ut så mycket så verkar det som jag äter hela tiden, men det gör jag inte, jag äter, men tyvär inte hela tiden!
Och om jag går upp i vikt? klart jag går upp i vikt, men jag har fortfarande ett val, det är mitt val om jag vill gå upp i vikt, och ifall jag vill träna bort det eller inte, men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så jätte mycket just nu eftersom det är snö och vinter fortfarande, så man kan säga att jag ligger i mitt björn ide fortfarande, och då går man upp i vikt!
Det blir värre till sommaren, men det är därför jag ska skaffa gymkort people!

FÖRESTEN, MIN WEBBCAM LURADES BARA, ELLER SÅ SVEK DEN MIG IGEN, FÖR NU FUNKAR DEN NÄMLIGEN INTE IGEN, SÅ SNART FÅR DEN ÅKA PÅ LAGNING TYCKER JAG!


på fotot: i love candy

Plugga

Hoppas ni vart nöjda över svaren!

Nu ska jag sätta mig och försöka göra en novell på max en sida, vi får se hur det kommer gå, jag känner mig så himla lat, jag orkar knappt göra en novell? men jag känner att jag börjar bli sjuk igen, jag känner mig riktigt klen i kroppen!
Men nu ska jag tagga till och göra den här novellen i allafall.

Höres sen! ♥

JAG SVARAR PÅ ERA FRÅGOR!

umgås du inte med sara o längre?
Det beror helt på vilken sara du menar!

vart ligger det stället där du brukar sola solarium?
det ser så mysigt ut :)
Det ligger på Frösön, en liten bit ovanför Konsum, men
tyvär så är det stället "privat" eller vad man ska säga

Hatar du micke lund?/ daniel
Hatar är ett starkt ord och att jag hatar han kan jag
verkligen inte påstå, varför tror du det?

vad är det mest pinsamma du har gjort i hela ditt liv?
Oj, det var en svår fråga.
Jag tror att jag har gjort ganska mycket pinsamt i mitt liv.
t.ex när vi var på paddeltur med klassen, så på kvällen
skulle jag och Micke doppa oss lite snabbt i vattnet (vi var inte tillsammans då)
så hade jag bara på mig kläder nertill men jag var naken upptill, men jag höll
för brösten, sen så hoppade jag i vattnet och han också, fast han
simmade inte ut lika långt som jag, men då i allafall efter att jag hade
doppat mig så skulle vi gå upp ur vattnet, och då hade jag glömt bort att jag inte
hade någon överdel på mig, så där var jag påväg upp ur vattnet och flashade
brösten för min kill kompis, men nu gör det ju inte så mycket eftersom vi är tillsammans.
Men det var riktigt pinsamt!

Har du bra betyg?

Dom är väl sisådär.
Dom är inte jätte bra och inte jätte dåliga, jag ligger nog lite mitt imellan.
Det finns ju några ämen som jag är starkare i, och några som jag är svagare i!

Vad för linje tänker du gå?
Jag kan inte svara på vilken linjer jag tänker gå, för det beror ju på mina betyg!
Men jag kan svara på att jag skulle vilja gå frisör i allafall, men man måste ha väldigt bra betyg för att komma in där.
Annars skulle jag nog vilja gå mode och design, det är också något jag är intresserad av och jag skulle gärna vilja utvecklas mer inom det

Vilken stil kan man säga att du har?
Gud vilken svår fråga!
Jag tycker att jag har en väldigt tjejig stil, men jag kan ändå variera, jag har inget emot att gå i stora jeans någon dag, och jag går väldigt ofta i mjukis byxor (fast det är oftast bara hemma) jag kan också bära saker med nitar på och nit armband, men om jag skulle säga vad jag har för stil så är den nog väldigt tjejig, men långt ifrån fjortis stilen (enligt mig själv i allafall)

Har du alltid varit blond?

Haha nej, absolut inte!
Jag har färgat håret hit och dit, jag har vart svart hårig och brun hårig också.
Men jag trivs bäst i blondt hår, och det har alltid blivit så i slutändan att jag vill vara blond.
Och när jag var liten så hade jag jätte ljust hår och jag är väldigt ljus, jag har ljusa ögonbryn och ögonfransar, och därför passar jag bättre i något ljusare.

Vad jobbar dina päron med?
Min pappa är kock och lagar världens godast mat, och min mamma jobbar på 112 (SOS)

Är du bortskämd?
Nej, jag skulle aldrig kunna kalla mig bortskämd och jag skulle aldrig vilja vara det heller!
Mina föräldrar har mycket pengar, men dom skämmer inte bort mig, vilket jag tycker är bra om jag ska vara ärlig.

Ångrar du nånting du har gjort i ditt liv?
Jag har tänkt mycket på den här frågan.
Men om jag ska vara helt ärlig så jag ångrar ingenting i mitt liv, absolut ingenting.
Jag har vart världens hemskaste unge och har haft det jätte jobbigt ibland, men jag ångrar ändå inte att jag var som jag var då, för på något sätt så tror jag att det som har hänt förut påverkar en själv lite idag.
Och man lever bara en gång!

Vad är ditt mål med livet?
Jag vet inte riktigt, jag tycker det är lite läskigt att tänka på vad man har för mål med livet, man måste väl inte ha några mål, jag vart född och jag kan leva livet precis som jag vill.

vem förlorade du oskulden med?
Jag sa att jag skulle svara på alla frågor, men helt seriöst tror ni själv att jag svarar på den här frågan?

vad går dig på nerverna?
När personer smaskar högt när dom äter och skrikande barn!

umgås inte du med flickorna på körfältet längre?
Nej tyvär var det väldigt längesen vi umgicks, men jag är fortfarande kompis med dom flesta även om vi inte umgås längre, varför vi inte har umgåtts beror väl på ganska mycket.
T.ex efter att jag skaffat pojkvän så umgås jag inte lika mycket med mina tjej kompisar för jag spenderar mycket tid med honom, sen nu eftersom jag går i 9an så är det ganska mycket plugg och då umgås jag mest med kompisar på helger.

Gillar du att sjunga? laallalalalala
Ja det gör jag, jag brukar gå runt och sjunga lite då och då, dock tycker jag själv inte att jag har någon bra sångröst, men man får väl sjunga ändå?

 

När kommer du till Canada????
Tjata på min mamma och prata med min moster (hon bor i Canada) så kommer jag!

 

när förlorade du oskulden?
Det skulle du allt vilja veta va!

If you became successful and made a lot of money,,,would you use your fame to do good things on this planet. If the answer is YES what things would you focus on?
Yes, i don't know really, i think that i should give money to people and animals that need help, because they need the money more than i do.

 

hur många har du haft sex med?
två stycken, mer säger jag inte.

 

Känner du någon i Sthlm?
ja det gör jag, hela min släkt på pappa's sida bor i Sthlm och jag har även bott i Sthlm i några år när jag var mindre

Vad tycker du om frans-modet? Och ser du dig själv som en snobb eller överklassmänniska?

Jag tycker frans modet är snyggt och jag skulle gärna vilja ha en liten frans väska!
Snobb eller överklassmänniska, båda är väl ungefär samma sak? jag ser mig väl lite som en överklassmänniska!

är det jobbigt att gå i samma klass som sin pojkvän?
Jag tycker att det är både jobbigt och inte att gå i samma klass!
Det är bra eftersom då ses vi varje dag och man kan större koll på varandra, men det är jobbigt också eftersom det kan vara en nackdel att ses varje dag också, då får man aldrig riktigt chansen att sakna varandra!

vilken är den värsta perioden i ditt liv och varför?

Än så länge så var nog den värsta perioden i mitt liv när jag var runt 13-14, jag hade ständigt problem, i skolan och hemma pågrund av mitt beteende

Vilken är din favoritaffär?
jag vet inte, det är många!
H&M, Monki, Primark, Topshop, Gina, Cubus och många fler ....

Vad ska du satsa på för skor i sommar?
Gladiator sandaler, och pumps med höga klackar!

vilken är din absoluta bästa kompis?
Jag kan inte välja ut någon bara sådär, alla är bra på sitt sätt.
Agnes tillexempel har jag kännt hur länge som helst, och hon och jag har inte bråkat många gånger alls, vi kommer alltid överens, och hon är den som stöttar mig i allt, vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans också vilket gör att vi är så nära vänner.
Sen har vi Jennie, hon är en person som jag verkligen litar på till mer än 100 procent, jag kan prata om allt med henne och då menar jag verkligen allt, och en sak som är bra är att vi är så himla lika, jag tror aldrig att jag har kännt igen mig så mycket i en person som jag gör i henne, och jag har aldrig lyckats kommit så nära en person på en sånn kort tid!
Och tillsist Anna, vi har kännt varandra väldigt länge och hon är en person som jag älskar att prata ut med, det finns ingen annan som förstår mig så bra som Anna gör, jag skulle kunna sitta i timmar och prata ut med henne!
Hon får mig alltid på benen igen också om jag mår dåligt.

Sen har jag ju fler underbara vänner också, men det är nog dom här tre som står mig absolut nämast!

varför är du aldrig med Sara längre? ni var ju trillingar du hon och agnes?
Varför vi aldrig umgås vet jag inte riktigt, men man växer ifrån varandra (man förändras) och man passar inte ihop med alla hela livet.
Fast Agnes umgås jag med fortfarande helt klart, hon skulle jag aldrig växa ifrån, för skulle jag mista henne så vet jag inte vad jag skulle göra.

Den funkar igen!

Hej allihopa!

Hoppas er dag har vart bra, min har vart bra i allafall, som vanligt så gick jag i skolan och det gick väl ganska bra, jag jobbade lite grann i allafall, sen slappade jag lite också, jag känner att jag är sjuk omotiverad den här veckan, för jag har mest bara slappat och tramsat med mina kompisar, men man måste väl få ha sånna veckor också, aight?
Jag får försöka komma igång bättre nästa vecka ....

Först på listan idag är i allafall att jag göra en novell som ska vara klar imorgon, sen kanske jag jobbar matte också, om jag har tid och ork vill säga, och senare kanske jag träffar mina vänner, annars tar jag det nog bara lugnt.

Men nu till det roliga som jag tänkte berätta med det här inlägget.
MIn webbcam har vart trasig ett tag nu och jag vet verkligen inte hur den gick sönder, och det var synd att den gick sönder eftersom jag brukar använda mig utav min webbcam ibland när jag ska ta kort och lägga in på bloggen.
Och sen har jag ett sorts pingvin spel på min dator, och det är alltid ljud till det spelet, men när webbkameran gick sönder så gick ljudet på spelet också sönder, men ljudet funkde ändå om man gick in på youtube och sånt, men inte om jag skulle spela spel eller kolla på video clip som jag har spelat in.
I allafall, nu medans jag väntade på att bli uppkopplad på internet så började jag spela det här pingvin, och ljudet funkade fortfarande inte, sen bara helt plötsligt så gick ljudet igång!
Och då sa micke (min pojkvän) men nu kanske webbkameran funkar också, eftersom dom gick sönder samtidigt?
då sa jag, nä det tror jag inte, eftersom webbkameran gick sönder före ljudet.
Men jag hade fel, jag tryckte upp webbkamera och den funkade, så nu är jag riktigt glad!
Jag som hade tänkt lämna in min älsklings laptop på lagning nu i veckan.



tummen upp för att webbcamen funkar igen!

Min önskelista

Snart är det faktiskt min födelsedag, om bara 16 dagar!
Och då fyller jag bara ynka 16 år, men jag smyger sakta fram, jag har mycket att se fram emot eftersom jag bara är 16 år, jag har hela livet framför mig, det känns bra att tänka så.
I allafall, som vanligt så önskar man sig saker när man fyller år, och självklart så blir bara sakerna dyrare och dyrare för varje år, det har jag tänkt på, förut spelade det ingen roll vad man fick..
Självklart blir jag nöjd över det jag får oavsett om det är något jag önskat mig eller inte.

Här kommer i allafall några saker som jag har önskat mig när jag fyller år, men risken är stor att jag kanske inte får något av det jag önskat mig eftersom jag är ute så sent, men det gör inget, men här är i allafall några saker om jag skulle vilja ha!
Men som sagt, jag blir nöjd oavsett vad jag får!


på fotot: Den här kameran (vet inte om det är exakt den här)
vill jag jätte gärna ha, den går på 2.000 kronor och det är
över 13 megapixlar på den, jag känner att jag behöver en
ny kamera, min är inte så himla bra.


på fotot: jag älskar klockor, armband och halsband
men det som jag vill ha mest nu är en stor klocka
att ha på armen, den här skulle inte sitta så fel.


på fotot: jag skulle vilja ha en burk med i.d:s mineral foundation,
jag har testat den förut (fick mammas burk när det var lite kvar)
och den är hur grym som helst, jag har aldrig testat någon bättre
foundation.


på fotot: jag skulle vilja ha hårprodukter av alla slag,
jag älskar hårprodukter om dom får man aldrig nog av
och jag känner också att jag behöver några nya.


på fotot: pengar får man aldrig nog av, så både pengar och pressentkort
funkar perfekt för min del, dom kommer alltid till användning.



på fotot: en liten diamant mus, jag skulle köpa exakt en sån här i London
men det var sista dagen och då har jag inte tillräckligt med pengar så då kunde
jag inte köpa den, men jag vill fortfarande ha en!

Det återstår att se vad jag får när jag fyller år, men jag kommer bli nöjd över mina pressenter det vet jag, jag är ingen otacksam unge (hoppas jag i allafall)
Sen vill jag självklart ha en massa kramar från nära och kära, tre kramar om dagen stärker ju trots allt självkänslan, så jag vill kramas på min födelsedag i allafall ♥

Visste du att?

Nu ligger jag och älskling och kollar på ett jätte intressant program!
i programmet så fick man reda på det här:

• under din livstid så dricker du ungefär 9.000 liter mjölk
• under din livstid kan man nästan säga att du äter:
13 grisar
4 kossor
och 23 lam
• under din livstid så äter du över 13.000 ägg
• under din livstid så bajsar du strax under 3.000 ton bajs (nice, nice, dont you think so?)
• under din livstid så äter 50 ton mat
• i en människas ordförråd finns i genomsnitt 25.000 ord
• i genomsnitt så säger vi 4300 ord om dagen
• vi säger i genomsnitt över 123.000000 ord på våran livstid
• vi skapar i genomsnitt 1700 stycken (vänskaps kontakter) under våran livstid (jag trodde helt ärligt att det var fler)
• under våran livstid använder vi ungefär 1 miljon liter vatten när vi duschar/badar
• under våran livstid så använder vi:
198 flaskor shampoo
276 tandkräms tuber
35 hårgele burkar
21läppstift
11.000 tamponger
• 11.500 gånger tvättar vi håret i genomsnitt under en livstid
• håret på huvudet växer 9 meter 42 centimeter hår under en livstid
• 9 meter och 15 centimeter skägg (på killar ofcourse)
• naglarna växter i genomsnitt 286 cenitmeter under en livsttid
• vi dricker över 5800 liter öl
• och vi dricker 1694 flaskor vin
• 0,7 procent av världens befolkning är berusad under varje tidpunkt

Här har ni lite intressant fakta, jag tycker sånt här är jätte spännande ärligt talat!
Glöm inte bort att ställa mer frågor i inlägget lite nedanför, jag kommer troligtvis svara på dom imorgon, så ni får inga svar ikväll, men fortsätt fråga på, eller vet ni redan allt om mig? det tror jag verkligen inte ....

Kom igen nu!

Antigen är det inte så många som har sett inlägget eller så är ni bara otroligt fega som inte vågar ställa frågor!
Kom igen nu, jag tänker inte svara på tre frågor bara.
FRÅGA NU!

FRÅGESTUND!



N
U ÄR DET KLART!
FLEST PERSONER RÖSTADE PÅ ATT JAG SKULE HA FRÅGESTUND, SÅ LET'S GO!

Nu kommenterar ni precis vad ni vill i det här inlägget, det kan vara vilka frågor som helst, och jag kommer svara på dom!
När jag har fått ganska mycket frågor så kommer jag lägga in frågorna i ett nytt inlägg och där kommer jag också att svara på frågorna.
Jag nämner inte vilka som har skrivit frågorna och ni bestämmer själva om ni vill kommentera anonymt eller inte!

SÅ NU ÄR DET BARA ATT FRÅGA, FRÅGA, FRÅGA!
KOMMENTERA DET HÄR INLÄGGET MED FRÅGOR!

good luck /josefin hamrin ♥

23 Mars

Holla guy's!

Nu har jag precis vaknat, jag och älskling fikade lite när vi kom hem, och sen gick vi faktiskt och la oss för vi skulle vila lite, men det slutade såklart med att vi somnade, men nu är jag vaken igen!
Idag har jag vart på skolan, den här dagen kändes otroligt slapp och dagen rann bara iväg, skönt ....
Jag har inte så mycket planer för dagen, förutom att jag vill sola med Anna, men vi får se hur det blir med det, och senare så tror jag att jag måste plugga lite, men sen har jag inte så mycket mer planer, jag skulle gärna vilja hitta på något i fin vädret eftersom solen skiner!

vi hörs snart ♥

Badat

Hej alla!

Här sitter jag helt själv och kollar på tv, men det är tur att jag har bloggen och min katt!
Jag har nyss tagit ett riktigt skönt bad, med mycket skum och mycket doftande saker i badet, så nu luktar man gott igen.
Eftersom min älskling var tvungen att sova hemma inatt pga att han skulle byta kläder osv, så måste jag sova själv inatt, eftersom ingen är hemma, det är ganska läskigt faktiskt, för jag är väldigt sällskapssjuk av mig, i hate to be alone!
Jag vågade inte ens bada utan att prata med någon, så älskling ringde mig så pratade vi medans jag badade, och sixten kom in och gjorde mig sällskap också, han är nog den socialaste katten som finns!

Men nu ska jag måla naglarna och smörja in mig med brun utan sol, och sen ska jag borsta tänderna, och kanske prata med älskling, och sen blir det läggdags framför tv:n, aldrig att jag tänker gå och lägga utan att ha tv:n på om jag är helt själv, men sen kommer ju såklart sixten sova med mig också!

Föresten, glöm inte bort att kommentera inlägget nedanför, det är ni som bestämmer om ni vill ha frågestund eller inte, och då får ni ställa vilka frågor ni vill.



på fotot: jag la i några doftande blom blad


på fotot: hemtelefonen, jag pratade med älskling medans jag badade


på fotot: min kisse kom in i badrummet och gjorde mig sällskap

vill ni, eller vill ni inte?



Det är ni som bestämmer
Om jag får mest kommentarer på att jag ska ha en frågestund så blir det en frågestund imorgon.
Men det ända ni behöver göra nu, är att svara ja, eller nej (så ställ inga frågor ännu)
Vill ni, eller vill ni inte ....
your choice!

(och för er som undrar så kommer det gå till såhär: nu svarar ni bara på om ni vill ha en frågestund med mig eller inte, och sen om det blir frågestund så kommer det gå till såhär: jag säger till att det är frågestund (det beror på om ni röstar på att jag ska ha det eller ej) och sen ska ni ställa frågor till mig, ni får fråga precis vad ni vill då, och ni får ställa hur många frågor som ni vill!)
Men just nu så ställer ni inga frågor, utan nu röstar ni bara på om ni vill ha en frågestund

Tv och Godis

Hallå!

Tack så mycket för förslagen i förra inlägget.
Min mensverk är faktiskt borta, jag åt två värktabletter och sen så la jag min laptop på min mage (för den brukar alltid bli så himla varm) och det funkade hur bra som helst, nu är mensverken helt borta!
Det konstiga är att jag faktiskt aldrig brukar ha mensverk, alltså okej att jag kan ha lite mensverk men det har aldrig vart såhär illa, så gissa om jag är glad att det är över!

För ett litet tag sen kom älskling hit, det var skönt att få lite sällskap eftersom hela familjen är i stugan.
Och för någon timme sen så gjorde jag middag, eller ja inte middag kanske men jag gjorde nachos, och medans så kollade jag och älskling på Run's house!
Och nu har älskling åkt ner på Ica och köpt jätte mycket godis, så nu ska vi sitta och mysa framför tv:n och senare så blir det väl lite plugg för min del.


på fotot: a lot of candy


på fotot: Run's house


på fotot: plugg, plugg, plugg

AJ!!!!

JAG HAR SÅ HIMLA ONT!

Ni anar verkligen inte hur mycket mens verk jag har nu, jag vet inte vad jag ska ta mig till?
det gör ont hela tiden, jag vill bara skrika!!!!
Om det är någon som har något bra tips mot mens verk, SÄG TILL NU INNAN JAG DÖR! ♥

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Nu har jag Anna och Agnes precis vaknat, jag har sovit så gott.
Och om ett litet tag ska vi fika, för just nu kollar vi på reprisen av Let's Dance.
För er som undrar så ska jag plugga idag, och sen kanske jag tar ett skönt bad också!
Men just nu har jag inte så mycket mer att säga er, men vi hörs sen ♥

Läggdags?

För ett litet tag sen så kom mina småfisar Anna och Agnes hit, eftersom dom ska sova här med mig!
Och för ett litet tag sen så drog grabbarna också, vilket var mindre kul, men klockan började ju bli mycket så då var det dags att åka hem, min älskling drog också hem eftersom Anna och Agnes ska sova här, och då kanske det blir roligare om det bara är vi tjejer, annars kommer jag bara sitta och pussa på älskling hela tiden.

I allafall, så nu blir det kanske något litet kvällsfika, sen får vi se vad vi gör, antingen så blir det läggdags eller så hittar vi på något annat, man vet ju aldrig med oss!
Men vi hörs imorgon, även om jag inte går och lägger mig nu, godnatt ♥


på fotot: Anna ritade en fin teckning till mig
(kom på att jag inte vet hur teckning stavas, men jag chansar på teckning)
men jag tror det stavas sådär)

Hemma hos mig

Hej alla glada!

Jag antar att det inte är så många som är vakna just nu, men jag skriver ett inlägg ändå så kan ni ju läsa sen.
Ikväll började jag och Agnes med att åka hem till Jesper, där det var lite mer folk, där kollade vi på Robinson, och sen efter det så åkte vi (eller jag och Agnes vart skjutsade på moppar) ner till busshållsplatsen för Agnes skulle ta bussen till stan där hon skulle träffa Markus och Hedda, och sen skulle dom på Karibu!
Själv så stanna jag med älskling och hans kompisar, vi åkte hem till mig, och här har vi kollat lite på American pie 2 och ätit chips.
Och snart kommer Anna och Agnes hit för dom ska sova här, mysigt värre!


på fotot: vi åt en massa chips


på fotot: just nu sitter jag framför brasan och bloggar medans dom andra
håller på göra någon sorts böghög


på fotot: såhär snällt satt dom och kollade på film nyss, men så fort jag satt
på lite musik så fick dom fnatt

Robinson

Snart åker jag, Agnes, Älskling och några till hem till mig, för vi ska kolla på Robinson, det börjar dock precis nu men eftersom min bror fortfarande är hemma så vill jag inte dra dit än, men vi åker alldeles strax hem till mig!
Mer uppdatering sen ♥

Dålig uppdatering

Hello!

idag har jag uppdaterat riktigt dåligt, i'm so sorry!
Jag lämnde min laptop hemma hos min mamma igår för jag ville inte bära med den in till stan så därför lämnade jag den, och eftersom jag sov hos älskling inatt så hade jag ju inte min laptop och därför blev det ingen uppdatering.
I allafall, för er som undrar vad jag gjorde igår kväll, ska få veta det nu ....
Jag och Agnes fortsatte sy och lyssna på musik, samt äta godis. Jag hann inte göra klart min t-shirt som jag skylle sy på igår, men jag hann göra lite i allafall, jag hann sy och sen trä igenom ett gummiband ner till som gör att t-shirten sitter fast.
I allafall, efter att vi hade vart hemma hos mig så fick jag och Agnes lite brottom, för vi skulle med en buss in till stan (och det var därför jag inte uppdaterade mer, för att jag hade brottom)
När vi kom in till stan så träffade vi Sandy, Jennie, Hedda och sen tror jag inte att det var någon fler ....
I allafall, vi umgicks ett litet tag, sen bestämde sig Agnes och Hedda för att dra till Thomas, och jag följde inte med eftersom jag ville umgås med Jennie som jag inte hade träffats på ett tag, vi fick i allafall skjuts till Böle stugan, där var det fest och det var mycket folk, runt två fick vi skjuts hem.

Nu har jag precis ätit mig riktigt mätt och målat naglarna, nu sitter jag och funderar på hur det blir ikväll, vi kanske ska vara hemma hos mig några stycken och kolla på Robinson!
mer om det senare ♥


på fotot: resultat (inte alltför lyckat)

Middag med Agnes

Eftersom jag är hemma själv så passar det perfekt med en middag med Agnes, vi gjorde som vanligt våran middag!
Det var hur gott som helst, vi gick ner på ica och köpte två förpackningar med fetaost och oliver i, och gissa vad vi gjorde?
så tjocka som vi är så åt vi upp två förpackningar ....
Gott var det i allafall.

Efter att vi hade ätit så gick vi ner till Ica igen för att köpa godis, för jag kom på värsta iden, eftersom vi inte har så mycket ork till att göra något för tillfället så kom jag på iden att vi kunde köpa godis, lyssna på skön musik, och sy! ja det kanske låter lite roligt att vi ska sätta oss och sy på en fredag kväll .... men jag har faktiskt börjat tycka om att sy.
Och Agnes gillar också att sy, så det var ju perfekt!
Efter att vi har sytt så ska jag nog åka in till stan och träffa Jennie, det var ju trots allt mer än en månad sen vi sågs, så nu är det verkligen på tiden!

Men nu ska vi sy och lyssna på musik och äta godis, jag uppdaterar mer! ♥


på fotot: middag hos mig med Agnes


på fotot: ohyeah candy


på fotot: sy time

20 mars

Hej!

Idag är det Fredag, så efterlängtat!
Idag så har jag inte lagt upp något eftersom jag åkte in på stan direkt efter skolan med min kära vän Agnes, när vi kom in till stan så träffade vi Markus och Hedda, sen kom Julia och Anna.
Vi gick en snabbis på stan (då köpte jag en tröja) som är helvit och ganska stor (kill storlekar) men jag köpte den för att dom passar till mina leggings som jag har klippt sönder, sen ska jag såklart göra om tröjan också, den här gången ska jag inte sätta på rosetter (eller jo kanske) men sen ska jag kanske he på ett band längst ner på tröjan som gör att den sitter åt, sen ska jag dra upp armarna med siden band (svårt att förklara)

Föresten, idag hade vi en jätte skön skoldag, morgonen började med sovmorgon till klockan nio, men jag klev ändå upp halv sju, för att duscha! och förutom att duscha så satte jag mig ner och sydde ihop ett hål på ett par fingervantar med volanger på, sen sydde jag på rosetter på vantarna också (bild på vantarna kommer sen) i allafall, när jag kom till skolan så hade vi först teknik, och på tekniken bygger vi bara bilar (man är uppdelade i grupper och sen ska man bygga en bil, båt, ja något med motor) i allafall, det var en jätte härlig lektion, och efter det hade vi musik, och då hade jag och Agnes hur kul som helst, man kan ställa in olika ljud på keebords (klaga inte på stavningen) och då lekte vi att vi sköt varandra och massa mer, i allafall, det var hur kul som helst ....
Sen avslutades dagen med teknik igen (bygga något med motor)


på fotot: jag


på fotot: sötis Agnes


på fotot: mitt fika på tehuset, chai latte och nougat ruta


på fotot: tröjan som jag köpte och som jag ska göra om ....

Kladdkaka

Hej på er!

Just nu sitter jag och kollar på tv, fast den här gången har jag sällskap, för nu är min älskling här!
Jag har nyss vart världens snällaste flickvän, jag har nämligen bakat kladdkaka till mig och älskling, och jag tror den kommer bli super god, jag har vart sötsugen ända sen efter jag hade ätit middag, så jag var bara tvungen att baka något!

Imorgon måste jag gå på skolan, även fast jag känner att jag inte är riktigt frisk än, men om jag är sjuk imorgon så tycker inte mamma att jag ska åka på stan sen, ganska logiskt! eftersom har jag vart sjuk från skolan så kan jag ju inte gå på stan helt plötsligt?
men jag tycker det är tusen gånger jobbigare att gå på skolan än på stan, det tycker nog dom flesta.
Så imorgon får jag kämpa mig till skolan, och sen ska jag åka in på stan, i guess!

Men nu blir det kladdkaka med vaniljglass ♥


på fotot: kladdkaka, kolla vilken fin brunfärg den fick!

Namnsdag

Jag har faktiskt namnsdag idag, för er som inte visste det!
jag visste faktiskt inte om själv att jag hade namsdag idag, utan fick reda på det genom att Rebecka skickade ett sms och skrev grattis på namnsdagen.
Men så nu vet ni det, så grattis på namsdagen alla josefinare! ♥

Middag

Nu har jag precis pratar klart med Jennie, vi pratade nog mer än en timme, men det var skönt att prata av sig lite, jag blir alltid på så bra humör när jag pratar med henne.
Och nu har jag precis gjort klart min middag, jag lagade den maten som jag och Agnes brukar göra när vi är med varandra, den är så himla god och så himla enkel att göra!
Så nu ska jag sätta mig och äta middag i min ensamhet framför tv:n med min kisse katt sixten.


på fotot: middag, och till det så drack jag saft (det ser kanske inte så jätte
gott ut på bilden, men ni ska bara veta .... )


på fotot: varmt och mysigt


på fotot: min söt kisse

Pyssla

Nu sitter jag här vid datorn och är är totalt rastlös ....
Det är typiskt mig, jag måste göra någonting nästan hela tiden, annars blir jag rastlös och deppig!
Så nu funderar jag på att sätta mig och pyssla, vilket innebär att jag kanske ska sätta på lite fler detaljer på kläder, det är alltid lika roligt!

Sen skulle jag vilja åka in på stan och försöka hitta någon snygg oversize tröja som jag kan ha till mina leggings som jag klippte igår, men att jag är sjuk hindrar mig från det också!
Men imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk, för då tänker jag åka in till stan och leta efter en oversize tröja, jag tänker också träffa min bästavän Jennie, i love her!

Men nu blire pyssel, pyssel.
Om jag får till  något så kommer bilder, i promise ♥


Fint väder

Godmorgon igen!

Varför jag säger godmorgon igen är för att jag vaknade precis, efter att jag hade uppdaterat bloggen sist så somnade jag direkt sen, det var så himla skönt! så nu är jag riktigt utvilad, men jag mår fortfarande lika dåligt som jag gjorde innan jag somnade ....

Jag blir så arg att jag måste vara sjuk när det är såhär fint väder ute, det känns alltid som att jag är sjuk när det är fint väder, typiskt!
Jag gick nyss ut och kollade på våran bakgård, och där lös solen, jag vill bara sätta mig i en av våra ute stolar och sola, men det skulle ju inte vara så bra eftersom jag är sjuk, åh!
Jag får väl sitta här inne och ruttna och tycka synd om mig själv.


på fotot: kolla vad mycket snö det är på husen

Sjuk

Godmorgon!

Det blev som jag trodde .... att jag skulle vara sjuk idag, ush jag mådde skit dåligt imorse, jag hade världens ret hosta, sen snorade jag hur mycket som helst, sen på köpet har jag fått feber också.
Kan det bli värre?
Så för min del blir det bara att ta det lugnt idag, sen ikväll åker mina föräldrar bort så jag får hela huset för mig själv, och då kan ingen ta hand om mig, buhu! eller jo älskling får så fasen lov att ta hand om mig.
Jag ska i allafall försöka bli friskare nu, så jag kan gå på skolan imorgon.

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv:n och hinka i mig te, sen blir det ett varmt bad!
Vi hörs senare ♥


på fotot: min laptop och gott ört te med honung i

Just nu:

Just nu så ligger jag i älsklings säng och sjukar mig, dricker te och sitter vid datorn!
Jag blir bara sjukare och sjukare .... jag hade världens hosta idag på skolan, jag tror det beror på att jag och älskling sov med fönstret öppet inatt vilket har gjort mig sjukare!
Sen är det snor, snor, snor i min nästa, det är så jobbigt.

Imorgon skulle jag nästan tippa på att jag blir hemma tyvär, jag vill verkligen gå på skolan eftersom jag vill missa så lite som möjligt, men ibland måste jag faktiskt acceptera att jag är sjuk och att jag måste vara hemma.
Och jag är heldre hemma imorgon så kanske jag mår lite bättre till på Fredag, för då kommer Jennie hem!
 
så för min del blir det nog att vara hemma imorgon, men ni läsare kan ju se det från den ljusa sidan i allafall ....
för om jag är hemma hela dagen så kanske det blir fler uppdateringar!
Godnatt på er, sweet dreams! ♥

Klipp klipp och armband och fjäril

Åh gud vad varm jag är nu, jag har alla lampor tända i mitt rum (4 lampor) och sen har jag min laptop på, så det är kokhett här inne.
Det går i allafall skit piss att plugga, jag har helt enkelt så mycket ider i mitt huvud att jag inte kan tänka på annat, så fort jag ska börja plugga så kommer jag på något nytt jag kan göra (det kan vara ett nytt armband, göra om kläder, göra ett hårband)
och så fort jag kommer på en ide så kan jag inte hålla fingrarna i styr, då måste jag bara försöka uppfylla min ide!
Så nu kan ni nog redan gissa vad jag har gjort för det mesta under den här tiden?
jo, jag har sytt fast den där fjärlien på tröjan som jag visade i något inlägg tidigare, sen har jag gjort ett armband och klipp sönder ett par leggings!

Jag måste i allafall försöka plugga nu eftersom vi har SO prov imorgon, och jag vill gärna ha kvar mitt VG i historia, så jag får försöka träna in det här i huvudet nu!
Så får mina ider vänta ett litet tag .... suck.


på fotot: mina leggings, klipp klipp! fick insperationen av dolly blondis


på fotot: armband som jag gjorde, och om ni undrar vad det vita är som
jag trätt igenom silverkedjan så är det vitt siden tyg.
i love the heart som hänger och dinglar runt handleden!


på fotot: fjärlien som är påsydd nu!


Jag är så klantig

Jag är så arg på mig själv just nu!
and i'm going to tell you why ....

Ni vet att jag beställde löshår för inte så länge sen? I allafall, nu har jag märkt eller ja för någon dag sen att mitt löshår absolut inte är äkta hår, utan det är syntet hår, och jag hatar verkligen syntet hår, det ser så oäkta ut och det är världens sämsta kvalite på det.
Självklart så visste jag inte att det var syntet hår när jag köpte det, för då hade jag aldrig köpt det, utan det stod såhär:
ÄKTA KANEKALON HÅR! och självklart kollar jag bara på att det står att det är äkta, så jag tog för givet att det var äkta, åh jag har blivit så lurad! eller ja, jag har lurat mig själv.
Så nu sitter jag här med världens äckligaste löshår (it look like barbie hair)

Man blir så jädrans lurad av syntet hår också, för när man får hem det så är det världens bästa kvalite på det, och det känns exakt som riktigt hår, sen efter några veckor så slutar det med att det är som en stor tuss.
Jag har försökt locka mitt hår men det har inte gått (och äkta hår ska gå och locka) men då tänkte jag bara, äh skitsamma det kanske bara inte går att locka, sen har det börjat tussa upp sig flera gånger och då har jag klippt det, jag har klippt det minst två gånger, sen förstod jag att det absolut inte var äkta hår!

Så nu är det bara bita ihop och köpa nytt löshår, som den här gången ska vara äkta, och nu ska jag kolla noga på vad det står, man får väl säga att man lär sig av sina misstag!


på fotot: längst upp så ser ni hur löshåret ser ut nu (man ser dock inte kvaliten på håret så bra)
men det är sjukt tussigt och slitet.
längst ner så ser ni hur löshåret såg ut när jag fick det, det var super lent och kändes
exakt som riktigt hår, och då hade det värsta fina hollywood svallet, och nu är det långt
ifrån fint.

Sytt

Idag på skolan så hade vi syslöjd, och jag hann inte göra så mycket eftersom jag hade utvecklingssamtal under dom två timmarna som vi har slöjd.
Men jag hann i allafall sy på två svarta siden rosetter på min kofta som jag köpte i London, jag vart faktiskt nöjd!
Jag älskar verkligen små detaljer på kläder, små förändingar kan göra kläderna mycket snyggare.


på fotot: rosetterna som jag sydde på längst ner på armarna på koftan
(rosetterna ser lila ut pga ljuset)


på fotot: efter jag har pluggat så tror jag att jag ska sy på den här söta
fjärilen i hörnet på min tre kvarts ärmade tröja


på fotot: en närmare bild på fjärilen

18 Mars

Hej!

Nu har jag vart hemma ett litet tag, men jag har inte lagt upp något för jag har pluggat och sen kom älskling till mig så då var jag upptagen!
Men snart ska jag sätta mig och plugga igen, men jag måste ju såklart lägga in ett inlägg först.
Skolan har gått bra idag, jag hade utvecklings samtal idag, och det gick väl som vanligt, lite dålig kritik och sen bra saker!
Efter jag har pluggat så ska jag nog sy och sen ska jag kanske göra ett nytt armband eller halsband, jag känner verkligen för att pyssla idag, så det ska jag nog göra!

Men nu måste jag fortsätta jobba, eftersom läxorna tydligen inte görs av sig själv, så synd!


på fotot: always work, i hate it

Få bättre självkänsla

Jag vet att jag kanske inte alls är bra på det här med självkänsla, eftersom jag inte har världens bästa självkänsla själv, men jag försöker bygga upp min, jag har åtminstonde accepterat min kropp efter ett långt tag, jag tycker helt enkelt att det är snyggt med kurvor, och jag vet att jag är långt ifrån tjock och mulligt, jag har kurvor och det är bara att acceptera, och om jag vill ha bort dom så vet jag att jag kan få bort dom, genom att just träna!

Få bättre självkänsla genom att:


• skriv ner tre saker som du tycker att du själv är bra på
!
(det kan vara vad som helst, du kan vara bra på att lyssna, på att vara en kompis, på att äta, ja vad som helst)

skriv ner minst en sak du är nöjd över, och när du kollar dig själv i spegeln, fokusera alltid på dom bra partierna på dig själv och titta inte på dom dåliga!
(jag vet att jätte många har svårt att komma på någonting dom är nöjd över, men om man faktiskt tänker efter så finns det alltid något man är i allafall liiiite nöjd över, det kan vara din hårfärg, dina fingrar, din rumpa, dina bröst. m.m)

skriv ner några mål som du vill nå!
Det tycker jag är jätte bra, för då har man något att sträva efter, sen när man väl har nått sitt mål då kommer man vara super stolt över sig själv, och på så sätt få bättre självkänsla!
Samma sak här, det kan vara vad som helst som: att du vill bli smalare, att du vill bli smartare, att du vill lära dig mer, att du vill bli snyggare, att du vill bli en bättre kompis)

skriv ner minst två saker som du är nöjd över för dagen!
Ja, sätt dig och tänk efter ... vad gjorde jag som var bra idag? och fokusera bara på dom bra delarna, inte dom dåliga.
Det kan vara att du: jobbade jätte bra på din Svenska lektion, att du var snäll som gav bort en 5:a så din kompis kunde ta bussen hem, att du klev upp i tid på morgonen.

Det finns såklart mycket mer man kan göra för att få bättre självkänsla, men det måste börja någonstans, och jag tycker man ska börja med att försöka känna sig lite nöjd med sig själv, sen bygger man upp det mer och mer!
Alla mår så mycket bättre med bra självkänsla.
Lycka till med eran självkänsla ♥

Tillbaka

Nu är jag hemma hos mamma igen efter ett riktigt skönt träningspass!
Det var så himla skönt, jag sprang på bandet i mer än 30 minuter (inte så jätte länge men det räcker)
och sen tränade jag ben, armar och magen framförallt, jag måste ju få bort lite onödigt fett på magen nu innan sommarn, så man vågar visa upp sin snygga kropp!

Nu ska jag i allafall duscha, och byta om och sen om jag hinner så ska jag gå ner på gårn och träffa mina älskade vänner och umgås med dom, sen ska jag även träffa min pojkvän!
Föresten när jag kom hem så vart jag jätte glad, jag hade nämligen fått hem ett nytt nummer av Cosmopolitan, tänk att man kan bli så glad av bara en tidning?


på fotot: cosmopolitan

Träna

Hej blogglovers!

Nu är jag hemma ifrån skolan, skoldagen idag har faktiskt vart riktigt skön, vi gjorde Pisa prov ända fram till luch (Pisa prov är ett prov på 54 sider som flera ställen i hela världen gör) provet var faktiskt ganska svårt om ni frågar mig i allafall ....
VI fick fika också under Pisa provet, det satt inte så fel!

Nu ska jag i allafall göra klart min luch-middag (makaroner och kötbullar) eftersom jag ska in och träna alldeles strax, det ska verkligen bli härligt att träna, jag vet inte hur länge jag har längtat efter det, jag kom ju igång och började träna förut, sen vart det ett långt uppehåll men nu måste jag komma igång, gym kort nästa!

Men nu måste jag laga klart min mat, sen när jag kommer hem så tror jag att jag ska skriva om hur man kan förbättra självkänslan och när det är dags att dumpa din pojkvän!
hoppas ni ser fram emot det, vi hörs ♥


på fotot: skylten som låg på de bord som jag skulle sitta vid idag på
Pisa provet, dock heter jag Josefin Hamrin Eriksson (men jag använder nästan
aldrig Eriksson på slutet, vet ej varför)

Tillbaka

Hallå på er!

Nu är jag hemma igen efter att ha både bastat lite och solat, det var otroligt skönt!
Jag och Anna tog bussen dit där vi skulle sola, och där träffade vi Caroline, och hennes kompis Ashley vad också med, hon pratar näst intill bara engelska så då var det bara att försöka prata engelska.
Hon verkade i allafall jätte snäll!

I allafall så vart jag väl lite brun i allafall, eller ja inte brun men jag fick väl en lite starkare bikini linje!
Jag ska ju sola fler gånger så man ska inte förvänta sig så stor skillnad efter första gången.
Nu ska jag ta fram kläder att ha på mig imorgon, sen ska min älskling komma och hämta upp mig, sen ska jag hem till han, sen blir det väl läggdags så småningom!
Men jag tror att jag ska hinna med fler inlägg, tills dess får ni ha det så bra ♥


på fotot: Anna


på fotot: solariumet, om man
går till höger så finns det även dusch och
bastu där!

Sola

Nu drar jag till Caroline, och där ska jag träffa Anna!
Nu blir det solarium time, se you later. ♥

16 mars

Hello!

I'm home now, skoldag ett är avklarad och den gick väl som Måndagar brukar gå, lite jobb och mycket prat och mycket slapp!
Men jag jobbade lite i allafall, men jag är alltid så lat när man kommer tillbaka direkt efter att ha haft helg, så då måste man få vara lite, lite lat, enligt mig i allafall.
Idag har jag nästan inga planer, det jag ska göra nu är i allafall att läsa tidning, och sen blir det middag så småningom (åh, jag är jätte sugen på att äta min och Agnes favvorätt), i allafall efter middag så ska jag träffa Anna och vi ska gå och sola, tror jag!
Ja jag vet att jag är jätte dum som sitter här och säger att jag inte tycker man ska sola solarium så gör jag det själv, men jag får helt enkelt skylla mig själv om jag skulle få hudcancer, det är en stor risk man tar när man solar, men jag håller mig fortfarande kvar vid min åsikt, jag tycker inte man ska sola solarium, och jag borde inte göra det själv!

Men nu ska jag sätta mig och läsa skvaller! ♥


på fotot: Skvaller


Subway

Just nu sitter jag, Josefin, Hedda, Agnes och Anna på Subway!
Jag kom upp för ett litet tag sen, och jag väntar på att jag ska ta bussen hem till mamma, men det blir nog lite senare.
Sen när jag kommer hem ska jag byta kläder och ta ett bad tror jag, eller duscha, ska försöka plugga också, vi får se hur det går! Sen ska älskling komma till mig så ska vi sova.

Men nu ska vi fortsätta spela kort!


på fotot: min laptopis


på fotot: jag, känner mig as ful idag så handen fick dölja mitt fula fejs


på fotot: Annis och sen är det Hedda och Josefin

Ut

Nu har jag väldigt brottom, ska springa upp och träffa Agnes, Anna och Hedda, sen tar jag bussen till mamma, uppdaterar mer då!

Middagen

Nu är jag tillbaka!

Har precis ätit klart middagen och nu sitter jag här och är propp mätt kan jag säga, det var jätte god mat, det blev lam med potatispure, varma grönsaker och rödvins sås, och till det hade vi varmt bröd och en speciell ost till.
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag tror inte det blir någon bowling i allafall eftersom min bror inte har mått så bra idag, jag tror i allafall att jag ska åka hem till mamma och där ska jag byta kläder och sen får vi se om jag åker och träffar Anna, Agnes och Hedda, annars åker jag hem till älskling och myser med han, jag tror jag ska sova där inatt också, jag har ju saknat min älskling lite inatt, eftersom jag sov hos Agnes inatt, men det var mysigt det också, jag gillar att sova med Agnes!

Men så får jag vet vad jag ska göra så uppdaterar jag igen, ha en bra söndag så länge! ♥


på fotot: Middagen


på fotot: det goda brödet och osten till höger, mums!

Badhusparken och fika

Hola!

Nu är jag tillbaka efter att ha vart ute i fin vädret och fikat, nu är jag hemma hos pappa och väntar på mat, jag glömde bort att vi inte skulle äta på resturang, utan pappa skulle laga mat, men det är ju lika gott det eftersom han är kock och då kan man räkna med god mat!
Vi ska äta lam med potatis pure vet jag i allafall, sen blir det säkert någon god sås till och grönsaker.

När vi gick ut så träffade vi först Anna och Hedda sen gick vi till badhusparken och senare så tänket vi fika i badhusparken, för det hade vart skönt att kunnat sitta ute och fika, men det var proppat med folk så vi gick och fikade på Domus istället, men det var mysigt det också!


på fotot: badhusparken, där var det väldigt mycket folk


på fotot: Agnes

Morgon

Nu har ni fått se lite bilder från igår!
Och nu har jag och Agnes precis ätit frukost och nu lyssnar vi på musik och sitter och gör oss i ordning, idag ska vi nämligen ut i fin vädret, vi vet inte riktigt vad vi ska göra, men ut ska vi! Vi ska träffa Hedda och Anna också.
Sen ikväll ska min pappa firas, jag tror vi ska ut och äta på resturang, och sen ska vi bowla om jag minns rätt, jag tycker det ska bli jätte roligt, jag har dock inte köpt något åt pappa än .... känner mig skit dum!
Men jag pratade med min bror nyss och bestämde att vi ska lägga ihop pengarna och köpa något som han vill ha istället för att bara köpa något skit, så vi ska vänta till min bror får lön!

Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, så hörs vi lite senare, UT I FIN VÄDRET! ♥


på fotot: Agnes otroligt sköna säng som vi sov i


på fotot: frulle

Igår hemma hos Agnes

Hej!

Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering, igår var det så att jag trodde att jag skulle kunna koppla upp mig på Agnes trådlösa bredband, men det gick inte! Jag försökte minst tre gånger.
Så det vart en dålig uppdatering igen, så nu får ni lite bilder sen igår istället, förlåt mig!


på fotot: Middag med Agnes, hemma hos Agnes.
Vi åt en kycklingröra med ris


på fotot: Efter middagen så kom Hedda, Anna, Julia och Markus och vi
kollade på melodifestivalen hemma hos Agnes!
Och gud vad besviken jag blev, fel låt vann, jag fattar inte att den kunde vinna,
MÅNS SKULLE VINNA!


på fotot: vi är snygga tjejor

Efter vi hade kollat på melodifestivalen så åkte vi in till stan och gick upp till karibu (gratis fiket) och där fikade dom andra och så spelade vi kort, det var hel mysigt!
Sen efter det så var klockan kanske runt halv ett, då gick vi ner till subway för tjockis Agnes och Hedda ville dricka latte, sen var det meningen att jag och Agnes skulle sova i Sandras källare, vilket jag hade tyckt vart as roligt, men det slutade med att vi inte orkade gå ända dit så jag och Agnes gick hem till hennes mamma i stan och sov där.
Sen när vi kom hem till Agnes mamma så satt vi uppe och kollade på youtube clip och var inne på våra datorer till ungefär klockan tre, sen var det godnatt.



Schlager kväll

Hej!

Just nu ligger jag i älsklings säng och degar, lite senare ska jag träffa Agnes och vi ska laga middag hemma hos hennes pappa, eftersom han ska bort på middag så ska vi laga något tillsammans!
Efter det så blir det schlager kväll, då ska några fler tjejkompisar komma förbi till Agnes för att kolla på melodifestivalen, det är ju trots allt ikväll man får se vem som går vidare till allt, och det vill man ju inte missa.
Även fast jag inte har följt melodifestivalen överhuvudtaget så blir det ändå kul att se vem som går vidare till allt!

Jag ska ta billder från kvällen, jag tänkte även ta med mig min laptop till Agnes så kan jag uppdatera lite medans jag är där!
Vi hörs lite senare ♥


Fredag kväll

Jag tänker inte lägga ut så mycket bilder här men två kan jag bjuda på!
Vi hade i allafall trevligt hemma hos Sara, det var ganska mycket folk där, det kom fler senare.
I allafall så drog jag Nikolaj och Älskling hem till han och sov sen.
Tack för en trevlig kväll!


på fotot: jag och Nilsson


på fotot: jag och sara, föresten försök se gladare ut än mig? kolla mitt
flin, det går ju nästan upp till öronen

Lunch och middag igår

Hej!

Förlåt så himla mycket för den dåliga uppdateringen, men igår var jag både här och där, och jag hade ingen tillgång till dator så det blev bara ett inlägg igår när jag var hemma hos Agnes!
Men jag tog ändå bilder på mina händelser igår, så jag lägger upp nu och visar vad jag gjorde igår.

Igår efter skolan så åkte jag som sagt in till stan med Agnes,  vi gick hem till hennes mor i stan och där kollade vi på tv och sen gjorde vi lunch, och efter det så träffade vi Sandra, Julia och Anna, och sen gick vi upp på stan!


på fotot: min sötis Agnes


på fotot: vi åt världens godaste lunch, det är min och Agnes lunch som vi
nästan alltid äter om vi ska göra middag eller lunch tillsammans!

Efter vi hade gått på stan ett tag så bestämde vi oss för att äta middag på stan och det gjorde vi också, så jag träffade mamma på stan och fick pengar, sen gick jag, Anna och Agnes och åt middag!
Jag och Agnes ville äta på china resturang, men det ville inte Anna så då satt vi och valde mellan att äta på mc donalds eller subway, och tillslut så blev det subway ....
Det var lite tråkigt faktiskt att vi åt där eftersom jag var as sugen på att äta på china resturang, men subway var gott det med såklart!
Efter vi hade ätit middag så åkte jag och Anna hem till henne, och där duschade jag och Anna höll mig sällskap inne i badrummet, sen åkte vi hem till Agnes och så småningom hem till Sara Träskvik och där umgicks vi med trevligt folk!


på fotot: min subway macka


på fotot: Agnes


på fotot: Annis


på fotot: me, me, me!

BIlder från kvällen kommer också!

Hos Agnes

Hej alla glada!

Idag är det Fredag, finelly!
Just nu sitter jag hemma hos Agnes och vi kollar på tv, vi var på stan en vända innan vi gick till Agnes men vi orkade inte gå på stan eftersom det var så varmt ute och sen är vi ganska trötta också ....
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi ska nog träffa kompisar och ikväll blir det kanske middag på stan eller så ska jag äta hemma hos Agnes, eftersom hon ska vara hemma själv tror jag, annars äter jag hemma.

Jag skriver mer sen!  ♥

Sytt på detaljer

Nu har jag suttit och trixat och fixat, jag älskar faktiskt att sy (beror på vad jag ska sy) men att sy på små fina detaljer gillar jag starkt! Och jag har även suttit och fixat ett till hårband med hjälp av mitt löshår, den här gången snurrade jag blont löshår runt ett hårband och sen efter jag hade gjort det så snurrade jag tunt svart hår runt, svårt att förklara med ganska bra blev det i allafall.


på fotot: rosetterna som jag sydde på, på mina svarta knästrumpor,
jag vart faktiskt nöjd (rosetterna ska dock inte sitta fram, utan bak,
men dom sitter fram på bilden för jag sydde på dom fram ifrån)


på fotot: Jag satt också fast en rosa blomma nere i hörnet på min svarta
långa tröja, jag tycker det vart jätte sött!

Göra eget hårband


ta fram:
några små gummisnoddar, helst genomskinliga annars funkar det med
andra färger också


ta fram:
ståltråd (helst en lite grövre ståltråd) och en tång som klarar av att
klippa ståltråden


ta fram:
löshår eller annat hår i den färgen du vill ha i, och sen tar du så mycket
hår som du ska ha beronde på hur tjock du vill at flätan ska vara


steg 1:
Börja med att ta fram löshåret och sätt en gummisnodd så hårt som möjligt
i ena hörnet, sen börjar du fläta, sen sätter du en gummisnodd i andra hörnet
också


steg 2:
sen när du har gjort klart flätan och satt en gummisnodd på varsin sida av
flätan så tar du fram ståltråd, sen trär du den igenom håret, men bara på en
sida, eftersom på andra sidan så ska inte ståltråden synas, för det är inte så snyggt.
Sen när du har trätt klart den så fäster du genom att snurra ståltråden runt flätan
(allts längst ut på flätan) och gör så på båda sidor


steg 3:
När hårbandet är klart så testar du det på huvudet och formar till det så
det passar ditt huvud, och efter det så tar du hårspray och sprayar mycket
på flätan, anledningen till att jag gör det är för att håret på flätan och hårstråna
från löshåret ska hålla sig på plats


steg 4:
prova och känn dig snygg!

Hemma från stan

Hej sötnosar!

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan.
Jag åkte in till stan och där träffade jag Agnes och Jullan (Julia) som fyller år idag (jag nämde det förut också)
Och vi gick och kollade runt lite på stan, och sen fikade vi te huset, jag hade tyvär inte kameran med mig för första gången.
Men jag fikade i allafall kladdkaka och Julia och Agnes delade på en panini och en kladdkaka!

Jag köpte även en halsduk idag, den är svart och stor!
OCH VET NI? jag köpte halsduken för 19kr, och den hade egentligen kostat 600kr, det är märket Peak på halsduken också, tror ni jag har gjort världens bästa köp eller? it's my lucky day .... och det fanns bara en kvar, så försök bara hitta en lika snygg vid det priset ....
yeah try!


på fotot: sjalen från peak som är stor och super mysig!


på fotot: jag ljuger inte, om ni kollar noga så står det 600kr i det högra hörnet!

Home

Hej!

Nu är min skoldag slut, och jag har precis kommit hem (eller ja för ett litet tag sen)
och nu ska jag sätta mig ner och fläta ett diadem, (bilder kommer sen)
Och sen kanske jag ska följa med Agnes och julia till stan, Grattis till Jullan föresten som fyller år idag, och Grattis till Sara Träskvik som fyllde år igår!

vi hörs ♥


på fotot: Jag idag på skolan, ser ju inte sådär jätte fräsch ut, men det bjuder jag på!

Brun utan sol

DYR: ↓


kommentar:
Den här brun utan solen är hur bra som helst, den används mest för ansiktet!
Jag tycker den är så bra för du behöver bara smeta på lite på kvällen sen dagen
efter så har du en fin brun färg.
Den luktar väldigt gott också!
Och jag tycker den här håller ganska mycket längre än andra brun utan soler, för vissa
andra håller tills man duschar, så om man duschar mycket så måste man kleta på
brun utan sol hela tiden, och då slösar man ju en massa i onödan, för om den håller
bättre behöver man ju inte kleta på varje kväll.
Dock skulle jag vilja att dom gjorde en större flaska så man kan använda till
kroppen också, för den funkar skit bra, och en sånn där liten flaska går åt
så snabbt om man ska använda den på kroppen, dock använder man mest
brun utan sol på kroppen lite mer mot sommaren.
pris: Jag vet faktiskt inte vad priset ligger på, jag vet bara att du i allafall
säkert får betala över 200kr minst!
kom ihåg: peela innan användning, resultatet blir bättre då, annars kan det
ge ett fläckligt resultat, och det är inte så kul ....

BUDGET: ↓


kommentar:
Jag gillar faktiskt dove's brun utan sol, men det finns både för och nackdelar
med den.
Jag tycker den är jätte bra för man blir ju brun av den såklart, och sen att
det är så himla billig och ändå funkar bra, den doftar gott också!
Och flaskan är väldigt stor och krämen räcker otroligt länge ....
vilket också är super bra.
Men det dåliga är att den inte håller länge alls, för efter varje dusch
så åker den oftast bort och man måste kladda på nytt, vilket faktiskt kan vara jobbigt!
Sen tycker jag dom borde göra en ansikts kräm med samma brun utan sol också,
för det är klart man kan använda den här i ansiktet, men den är till för kroppen
och om jag som har lite fet hy använder en body lotion i ansiktet så fattar ni nog
hur det slutar?
jo min hud blir ännu fetare och blank, och då uppstår en massa finnar!
Och sen tycker jag att även om man väljer den nyansen som är lite "mörkare"
så blir man andå inte så brun efter första användningen, ibland ser man knappt
någon skillnad, och då måste man kleta på flera gånger, och det orkar man inte alltid!
Men jag tycker ändå att den här är super bra trots nackdelarna, för den är billig
och den funkar och den är helt klart värd pengarna!
pris: runt 50 lappen, det är lite olika på vart man köper den, den brukar
finnas i mat affärer och där är den billigast
kom ihåg: peela innan användning, resultatet blir bättre då, annars kan det
ge ett fläckligt resultat, och det är inte så kul ....

Badat och läsa tidning

Halloj!

Nu är jag plötsligt hemma hos mamma och inte hos min pojkvän .... hm hur gick det till?
Jo min pojkvän skjutsade mig till mamma och nu har jag precis tagit ett skönt bad efter att ha pratat med mamma och att ta livmoderhals cancer sprutor!
Och vi har inte riktigt bestämt om jag ska göra det än, eftersom det finns både för och nackdelar med dom, så vi ska fundera ett tag till på om jag ska ta dom eller inte, en fördel att inte ta dom för mig är ju att jag slipper svimma, eftersom jag har blivit så töntig när det gäller sprutor, sist svimma jag och sen spydde jag, och nu ska jag i så fall ta tre stycken sprutor, huvva.

I allafal så vart det ingen smoothie till mitt bad idag eftersom jag tog ett snabb bad, men nu ska jag göra fika och lägga mig och läsa min tidning som jag köpte på vägen hem!
Det kommer mer inlägg ♥


på fotot: jag älskar skvaller!!!!

Klänningar


kommentar:
Jag kan inte annat än älska den här klänningen!
En liknande klänning skulle jag vilja ha när jag går ut, jag tycker den
är helt perfekt!
Kom på en liten egen ide, att man skulle kunna sy på rosetter på den!
Herregud, jag har blivit helt rosett sjuk ....


kommentar:
Vilken partyblåsa, fast en paryblåsa för finare tillfällen!
Den här klänningen ser riktigt glamorös ut, tänk er en gyllen brun kropp
i den där klänningen, super snyggt


kommentar:
Det här ser nog mer ut som en partyklänning än den ovan!
Den passar till fest och även att ha en sommardag också
Jag älskar modellen som jag själv kallar för "bakelse" modellen


Snygga accesoarer

Klockor:


kommentar:
Jag tycker den här är skit snygg, den ser riktigt stilren och modern ut!
Den ser också ganska dyr ut, men det är den faktiskt inte, den går på max: 300kr


kommentar:
Mycket diamanter tycker jag gör den här klockan jätte snygg!


kommentar:
Jag gillar den här klockan så mycket för den är så speciell, det
snygga armbandet med klockan hängandes på gör den skit snygg

Halsband:


kommentar:
Jag vet inte riktigt om det här är något halsband jag skulle bära
själv, kanske till någon svart tröja.
Men jag tycker den är jätte häftig!


kommentar:
Det här halsbandet skulle jag dock lätt kunna bära, jag tycker det är jätte snyggt,
det är väldigt ovanligt och halsbandet blir extra snyggt med diamanter i mitten

Armband:


kommentar:
I love this, det är tufft och mer har jag inte att säga om det, bara
att det matchar till inprincip allt



kommentar:
Jag älskar alla armband där det är kedjor och sen går det något
fint band i siden eller något annat matrial igenom!
Det här är bra för det är "piffigt" men det funkar ändå till vardags


kommentar:
Det här är verkligen inte sånt armband som inte passar till mycket, eftersom
det är en stark rosa färg också är det gult i, och allt passar inte till dom färgerna.
Men det skulle vara snyggt till något mer åt det mörka hållet sen har man det här
armbandet som lyser upp, jag tycker också om att det står fina saker på det


Rosetter

Föresten, idag så skulle jag ju sy på saker på lite olika kläder, men jag hann inte så långt faktiskt!
Jag började sy på mina vita knä strumpor, jag sydde på svart spets upptill, sen satt jag en stor svart rosett därbak, men jag var tyvär tvungen att sprätta upp hela skiten eftersom jag sydde på spetsen med svart tråd, och jag hade vänt strumpan ut och in (alltså det skule vara så) men i allafall då såg man dom svarta sömmarna på strumpan, och så ville jag inte ha det, så då var det likabra att sy om istället!

Jag gjorde dock lite på min oversize tröja från Monki, men den är absolut inte klar än!
Men jag sydde på två rosa rosetter längst ner i hörnen på tröjan, men sen funderar
jag även på att sätta rosetter på armarna också, och sen klippa upp den där bak och sen sy på fina knappar.
I allafall så tar jag med tröjan till sy slöjden nästa gång också, så får vi se vad man kan göra mer ....


på fotot: jag sydde dit rosetter i hörnen, såhär såg det ut


på fotot: mitt hemma bygge, jag hittade en klocka i en ask hemma,
men bandet på klockan var så himla tråkigt, så då tog jag ett rosa sidenband
och fäste under klockan.
Tada, så vart den mycket snyggare!
p.s. lägg märke till att mitt snygga efternamn står i klockan, den här
klockan tillhörde nämligen min mormor

Laptop i duschen


H
ej!

Nu är skoldagen avklarad, det har gått bra idag, vi har haft sköna lektioner!
På morgon hade vi slöjd i två timmar, sen idrott och sen Svenska sen slutade vi, otroligt skönt, fast jag och Agnes var kvar på skolan till klockan tre, och det var även några fler.
Vad vi gjorde kvar på skolan i en timme till undrar jag också? vi köpte i allafall chocklad ....
Jag måste sluta med mitt små ätande nu, men jag ska faktiskt fixa gym kort på fristileen snart, jag tror det blir där i allafall eftersom jag har några kompisar som tränar där som tillexempel: Sandra, Hedda, Julia och Agnes, så det blir nog skitbra!
Jag säger ju alltid att jag ska komma i form till beachen, men det har nog aldrig blivit av, men i år måste jag komma igång.

Föresten idag på skolan så var det lite kul faktiskt, Agnes hade med sig sin laptop på skolan så innan vi hade gympa så diggade vi musik och jag, Erica och Agnes stod och dansade, framförallt Agnes, hon visade sina danser!
Och sen efter idrotten så drog vi in hennes laptop i duschen så stod vi och rockade till Lady gaga medans vi duschade, ganska kul faktiskt.


på fotot: Agnes laptop i duschen


på fotot:
Jag i duschen


på fotot: mitt godis och tuggummi


på fotot: Agnes godis och tuggummi

Sy saker på kläderna

Hej!

I'm back now, var ju på gårn och där umgicks jag med vänner och spelade biljard bland annat.
Sen gick jag hem till mor min, där jag bytte kläder och sen letade jag fram lite kläder som jag har tänkt att sy om eller sy saker på!
Det är faktiskt det jag tänkte visa, vad jag ska sy på och hur jag har tänkt mig, för vissa av mina kläder är så tråkiga, fast dom är snygga men dom är inget speciellt, så jag tänkte let's try?
Jag kanske inte kan förverkliga mina tankar om hur jag vill att kläderna ska se ut när dom är klara, men vi får se om jag lyckas, och sen kanske jag inte hinner sy på något på alla plagg heller ....


Vit tubtopp:
jag är lite osäker på vad jag har tänkt mig, den här vita tub toppen har i allafall
blivit otroligt tråkig och behöver piffas till.
Jag hade tänkt mig att sy på spets i allafall, men jag vet inte riktigt vart än!
En annan ide som jag har är att jag vill sy som en "korsett" där bak, alltså
som en korsett ser ut bakifrån, jag tror det skulle bli snyggt, men det är nog ganska
svårt, så jag vet inte riktigt, vi får se vad det blir.


Svart nitskärp med glitter i:
Den här ska jag nog inte göra något med, utan snarare använda som något
jag kan sy på, på något plagg, jag vet inte riktigt hur eller vart man skulle
använda det här nit skärpet, men jag hoppas att det kommer till användning!


Vita knä strumpor:
Dom här strumporna ska jag försöka göra ungefär likadana som mina
strumpor som jag köpte på New look nu när jag var i London, alltså spets upptill, och en rosett
där bak, dock så tänkte jag kanske sätta rosetten fram istället.


Svart oversize siden tröja:
Den här tröjan hade jag tänkt att jag ska sätta rosetter på, kanske nere
i hörnen, jag tror helst jag vill ha rosa rosetter, jag funderar även på
att sätta rosetter längst ut  på armarna, annars har jag inte så mycket
ider, förutom att jag kanske vil klippa upp den bak till och sen sy på några
snygga knappar så man kan knäppa den därbak.

Men nu ska jag gå och lägga mig och sova, om jag blir klar med någon av plaggen så visar jag det självklart i ett inlägg imorgon, om resultatet blir bra också, sov gott! ♥


Fritidsgårn

Nu ska jag på gårn för jag har inte mycket för mig!
Jag ska träffa Hedda, Josefin och Agnes, och sen ska jag nog hem till mamma och byta kläder.
Men nu ska Micke skjutsa mig till gårn, jag skriver när jag är tillbaka ♥

Fika time

Efter skolan så åkte jag och Agnes in till stan, Agnes började med att kolla på tyger eftersom hon ska sy ett fodral till sin laptop, men hon hittade inget tyg då, men nu vet hon hur hon ska sy den!

Sen träffade vi Julia och så gick vi och fikade på te huset ofcourse, och sen ringde min pappa!
det värsta som skulle kunna hända, hände då ....
Min pappa fyller år idag, och jag visste inte att det var idag!
Han ringde mig och pratade som vanligt och frågade vad jag gjorde och så, sen så sa han, ja jag fyller år idag jag.
Och jag ville bara börja grina, jag har aldrig kännt mig så dum i hela mitt liv!
Min älskade pappa fyller år idag, och jag visste inte att det var idag, jag vet såklart att det är den 10 Mars, och för bara
en vecka sen så satt jag och pratade om att han fyller år snart, men sen när han väl fyller år så vet jag inte att det är idag.
Om jag bara hade hört den 10 Mars så hade jag säkert kommit ihåg det, men gjort är gjort ....
I allafall så ska jag köpa något exta fint i födelsedags pressent nu, det lovar jag!
Grattis pappa, you know that i love you ♥


på fotot: mitt fika, chai latte och cheese cake

Today's outfit: Tisdag


Jag har på mig:
en vit sjal från Indiska
en vanlig tajt svart t-shirt från någon affär
en klocka som jag gjorde själv igår, jag satt på ett rosa siden band som band till klockan istället för ett vanligt
ett par svarta tights från H&M
en vit kjol från (minns inte vart?)
ett par svarta knä strumpor med rosetter på från New look
rosa nagellack


Skoldagen

Hola!

Idag har skoldagen funkat bra, jag och Agnes har nog mest flummat runt hela dagen, det har faktiskt vart en riktigt rolig skoldag!
Fast jag har ändå jobbat på lektionerna, även fast jag har flummat runt, det var faktiskt ganska roligt att jobba, i allafall på Engelskan, för där håller vi på med ett projekt arbete, jag, Agnes och Erica gör ett projekt arbete om smink, varför vi valde att skriva om smink var för att vi kan redan ganska mycket om smink, så det var ett bra val för då kan man skriva mycket utrifrån vad man kan (och använda egna ord) istället för att bara skriva av allt som står på olika hemsidor.


på fotot: Här satt vi på Engelska lektionen och pluggade, föresten så våra
laptops blev tillsammans idag också, för er som ville veta ....


på fotot: min sötis Agnes

Läggdags

Nej nu människor så måste jag sova, det är en dag imorgon också kan jag lova er!
Och imorgon ska bli än bättre dag än idag, hoppas jag.

Imorgon har jag inte så mycket planer framför mig, det kanske blir lite plugg, eller så ska jag och älskling gå och fika eftersom jag fick pengar av min lossas pappa så vi kunde gå ut och äta middag, men det blir nog fika istället!
Eller så ska jag sola solarium, jag är så less på att smörja in mig med brun utan sol, fast jag har inte gjort det på ett tag nu, men jag orkar inte med det!
Så trots min åsikt om att sola solarium så kanske jag ska lägga mig på hud cancer bädden jag också, jag är en dum dum blondin, det är jag medveten om!

Godnatt på er ♥

Bath time

Halloj!

i'm back now, efter ett riktigt skönt och avslappnande bad, jag luktar riktigt gott nu, jag luktar jordgubb, mums!
Jag gjorde som vanligt i ordning en smoothie, jag älskar smoothie, och det är så mysigt att tända ljus i badrummet, och sen sätta på musik, och dricka smoothie, it cant be better!

Här kommer pictures, enjoy.


på fotot: visst vart den fin? fast den var mycket godare än fin, trust me, you should have taste it!
Socker på kanterna, varma hallon på kanterna, och ännu godare .... varma hallon i botten på glaset.


på fotot:
min otroligt fula cd-spelare (som är min lillasysters nu)
Jag drog i allafall in den på badrummet, sen lyssnade jag på musik.


på fotot: badskum, ska man ligga och ta det lugnt i ett bad så funkar
det inte utan en massa skum.


på fotot: badflingor från Canada, jag slängde i några sånna också, för
dom luktar så gott, och dom är så fina.


på fotot: sen peelade jag ansiktet med den här, det är faktiskt första
gången jag testar på den här peelingen, har ju provat en massa andra.
Men den här var riktigt bra, den kändes ganska fet först, men sen efter
man hade sköljt av den så kändes hyn inte alls fet, bara otroligt len, and that's good.


på fotot: när jag hade badat klart så avslutade jag med den här i mitt
fuktiga hår, den är faktiskt bra, men ett minus för lukten, den luktar verkligen kille!

Bada

Jag tror jag ska lägga mig och ta ett skönt bad nu!
Jag tänker dra in cd-spelaren också, och sen ska jag bara ta det lugnt, och bara göra ingenting ....
eller jo, läsa ska jag nog också göra.
Men annars så ska jag bara ta det lugnt ....

Bilder kommer säkert, vi hörs sen! ♥

9 mars

Hej!

Nu är jag hemma från skolan, den här skol dagen gick sådär .....
Jag jobbade i allafall riktigt bra på SO:n tycker jag i allafall, sen dom andra ämnena gick väl sådär!
Man kan väl få skylla på trög start nu efter sportlovet?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag vill hitta på något, men det är ju en skit Måndag och på Måndagar brukar det nästan aldrig finnas något att göra!
Jag vill åka upp till Åre, och träffa Jennie, även om jag var borta från Östersund nyss så kan jag fortfarande inte sluta lessna på den här staden, och på tal om människorna i den här staden, ush jag vill bara spy!

Någon Åre resa blir det i allafall inte idag, men jag tror jag ska försöka tigga till mig en resa dit i helgen, för jag orkar inte vara hemma i Östersund i allafall, för det finns absolut ingenting att göra här ....
Hade ni bott här, så hade ni förstått mig, trust me!

Men nu ska jag väl fortsätta sova, och hoppas på att något kul händer?
vi hörs .... ♥

I taket lyser stjärnorna

Godkväll people!

Nu är jag hemma hos min pojkvän igen, jag åkte aldrig hem till mamma, det får bli imorgon istället.
För er som vill veta så åkte jag hem till min pappa och där åt jag middag, sen läste jag ett tag, sen skulle jag plugga lite SO, men då märkte jag att boken var hemma hos mamma, OJ så synd va?
Så då satte jag mig och kollade på film med pappa istället, han kollade på den nya mumien, den är faktiskt bra, men kanske lite overklig.
I allafall sen gick jag upp och träffade Josefin, Hedda och Agnes, sen tog jag bussen hit!

Och nu har jag vart hos älskling ett tag, och från att jag kom hit tills nu så har jag läst!
Jag måste rekomendera boken: i taket lyser stjärnorna
Den är skit bra skriven och den är så rörande, självklart kom tårarna, i allafall på mig, and i guess that i'm not alone with that?
Jag har nästan läst ut den, men jag ska försöka läsa ut den ikväll, men det blir nog inga problem eftersom den är så bra, man tänker inte ens på att man läser, för den är så bra!
Jag älskar böcker som man verkligen kommer in i, för annars är det inge kul att läsa en bok ....

Men nu ska jag fortsätta läsa, jag hoppas att ni som inte har läst den läser den! ♥


på fotot: jag med boken i taket lyser stjärnorna


på fotot: såhär ser boken ut

Middag och Plugg

Hej på er!

Nu har jag precis kommit hem till min pojkvän igen, vi har nämligen vart hemma hos min mor för att släppa in min katt, eftersom mina föräldrar hyr en lägenhet i åre så kan inte dom släppa in och ut han, så igår kväll så släppte jag ut honom och så åkte jag hem nu idag för att släppa in han, men ingen Sixten syntes till, jag ropade på han flera gånger, men han kom ändå inte, så då får han faktiskt vara ute!

Snart ska jag ta bussen hem till pappa, vi skulle äta middag runt sex, sju tiden.
Efter jag har ätit middag så blir det plugg, jag har som sagt en hel del att göra .... det känns så i allafall.
Sen tror jag att jag ska hem till mamma, eftersom jag ska bo där i två veckor nu, och sen ska jag hem till pojkvännen och sova här ofcourse!

Mer om det senare ♥


på fotot: jag har laddat upp med nötter inför mitt pluggande, och vatten!


på fotot: nötter

8 mars

Godmorning!

Har ni sovit gott? det har i allafall jag gjort, jag vaknade precis, eller ja, jag har legat och myst med min fina älskling ett tag också.
Igår hade jag ganska trevligt, jag umgicks bara med killar hela kvällen, lite tråkigt faktiskt att vara ensam tjej, men jag försökte få med Erica ett tag, men det slutade med att jag vart själv med killarna, äsh det var kul det med!

Och idag är det Söndag, fyfasen vad lovet att runnit iväg snabbt, fast det känns bra att jag i allafall hittade på något på lovet, annars hade jag nog suttit här i Östersund i en hel vecka och gjort .... ingenting?
Idag/ikväll ska jag plugga, jag har jätte mycket plugg som ska vara klart, jag försökte läsa ut en bok medans jag var i London men det gick ju åt helvete, så det är väl bara för mig att läsa idag då!
Sen ikväll så ska jag nog äta middag med min kära pappa, det lär ju bli något riktigt gott, han är ju trots allt kock.

Nu ska jag ta med min Micke och äta frukost ....
Vi höres! ♥

Utgång

Nej nu människor ska jag ut, vi hörs sen!
HA EN BRA LÖRDAG ♥

Today's outfit

Today's outfit: Lördag</font></font>


jag har på mig:
ett rosett diadem från Primark
ett svart linne från H&M
en svart tre kvarts ärmad kofta från Primark
en sjal från rut mfl
ettpar svarta leggins från H&M
ett par svarta knästrumpor (jag har dragit ner dom lite) från New look
en klocka från London (kommer inte ihåg vad affären heter








Chockladbollar

Hej på er!

Jag har faktiskt inte tagit mig in till stan ännu, för att jag skulle först in till stan för att träffa Anna mfl, men då ringde Anna och sa att det inte var någon ide att jag kom in till stan för affärerna skulle ändå stänga snart!
Så då tog jag det lugnt ett tag, och så skulle jag ta bussen nu som gick hel, men då missade jag den för jag glömde bort tiden.

Och älsklings mamma kom nyss hem från marknaden på stan, och då hade hon köpt med sig två chocklad bollar till mig och älskling, en var täckt av vit chocklad, och den andra smakade som glassen 88:an.
Så nu har vi nyss fikat, det var super gott, men väldigt mättande!

Om ett litet tag ska jag försöka att inte glömma bort tiden och ta bussen in till stan!
Hej så länge ♥


på fotot: mmmm .... mums!

7 mars

MorningMorning!

Jag vaknade faktiskt inte så sent idag, nu är klockan nästan två, och jag har hunnit duschat också.
Idag tror jag att jag ska in på stan, jag måste hem till pappa och byta kläder!
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag lär ju åka tillbaka till min pojkvän igen, och ikväll så får vi se hur det blir.

Ha det bra så länge, hörs snart ♥


Josefin hjälper: hur man limmar på löshår på håret



Du behöver: en plattång, lim, och en borste + en kam


ha gärna en hårklämma till hands, eftersom det är lättast att använda
den istället för en gummisnodd när du ska sätta upp resten av håret


ta fram löshåret


innan du börjar så ha gärna något underlag under limmet eftersom
limmet kan kladda en hel del, och det är ganska svårt att få bort


steg 1: börja med att göra upp en så rak linje som möjligt i håret,
det är lättast om du använder en kam.
Sen sätter du upp resten av över håret i en hår klämma.


steg 2: efter du har gjort upp en rak linje i håret så börjar du limma
på trensen som du har klippt av själv innan så den passar på ditt huvud
OBS: snåla absolut inte med limmet, kladda på massor!


steg 3: efter att du har limmat på trensen så skyndar du dig och limmar
på linjen som du har gjort på håret, varför du ska skynda dig är för
att limmet torkar ganska snabbt.


steg 4: sen efter du har limmat på håret så tar du upp trensen och fäster
den på håret och håller/trycker ett tag tills det sitter, sen tar du fram
en plattång och håller ett tag på trensen så det blir varmt.
Värmen gör att det torkar snabbare, och sitter hårdare!


steg 5: sen upprepar du det här beroende på hur många trenser/längder
med löshår du ska sätta i, så gör du samma sak, gör först upp en rad i
det riktiga håret, limma på löshåret, sen limma på det riktiga håret, sen trycker du
fast håret och håller hårt, sen värmer du med plattången.


svårare än såhär är det inte!
Här är resultatet, super snyggt.


"frisören" själv, jag är så söt

Hemma hos Anna

Hola amigos!

Nu är jag hemma hos Anna, hon sitter och gör i ordning sitt hår lite, för hon har duschat.
Vi ska snart sätta i hennes hår, vilket jag inte ser fram emot, eftersom det tar så långt tid!
Efter vi har satt i hennes hår så blir det kanske utgång, det återstår att se, annars åker jag nog hem till min pojkvän.

Föresten, jag ljög för er människor, jag promenerade aldrig till Anna, jag ville promera till Anna, men då erbjöd sig älsklings mamma att skjutsa mig till Anna, och då hade jag inget val?
säger vi ....
Nej, men det var faktiskt skönt att slippa gå även om jag hade kunnat gjort det!

Men nu ska jag och Anna fortsätta digga musik och sen sätta i hennes hår, fler inlägg kommer, i promise! ♥
Här kommer lite bilder på mig som jag tog alldeles nyss, ja tänk vad kul man kan ha med en webbcam ....
tolka det som ni vill.


jag med Annas trens, jag kanske borde börja odla skägg, vad tycks?








watch out for this crazy women


Promenad och sen sätta i löshår

Hej igen!

Nu ska jag inte sitta framför datan längre, för nu ska jag ut och ta en promenad!
Jag ska nämligen gå hem till Anna för jag ska hjälpa henne att sätta i hennes löshår, hon använder sig utav lim, vilket sliter på håret, men reultatet blir nästan alltid bra.
Så jag tar snart en promenad dit, egentligen så kanske jag borde ta bussen eftersom det är en bit dit, men jag känner att jag har vart lat för länge nu, så nu tänker jag faktiskt gå dit åtminstonde.

Jag tänkte försöka ta kort på när jag sätter i hennes löshår och sen lägga in här på bloggen och skriva lite om hur det går till.
Jag bloggar antingen hemma hos Anna eller när jag komme hem igen!
Tills dess så får ni ha en bra Fredag kväll ♥

Today's outfit

Today's outfit: Lördag såhär ser min Outfit ut idag, inte så speciell men en bekväm Fredags outfit som sagt!


jag har på mig:
En rosa tröja som jag köpte i London på New look
Ett par ljusa jeans som är slitna på knäna som jag köpte i London på Top shop
En svart klocka som jag också köpte i London på Claire's

Home again

Hello people!

Nu är jag hemma igen, ja som jag sa så åkte jag in till stan, och nu har jag precis ätit en jätte god middag med min pojkvän och hans mamma och pappa, vi åt fläskfile med klyftpotatis, i love fläskfile kan jag lovar er ....

Och nu sitter jag här framför datorn, jag lyssnar på musik och kollar runt på internet.
Ikväll har jag inte några speciella planer tror jag, inte än så länge i allafall, jag har nog mer planer för imorgon!
Så ikväll kanske bara blir en skön mys kväll, i dont know really.

Det var lite roligt när vi var på stan, för jag Dennis och min pojkvän Micke hittade en jätte stor istapp, den var mer än en meter långt, skit häftigt måste jag säga!
Tänk att få den i huvudet, då är man nog död ganska snabbt.


på fotot: man ser inte istappen så bra här, men den var riktigt lång och tjock


på fotot: marabou chocklad, ja jag vet att jag aldrig får nog av sötsaker,
snart kommer jag väl bli så tjock att min navel piercing ploppar av, you never know ....

6 mars

Godmorgon!

Jag vaknade ganska sent idag, klockan var halv tre när jag vaknade, snacka om att sova ut ....
Men det var riktigt skönt måste jag erkänna.

Nu har jag precis ätit frukost med min älskade pojkvän, och nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning för vi ska åka in till stan om några minuter, vi hörs sen! ♥

Tidning och brev

Idag när jag kom hem till min mamma, som är i Åre just nu, för dom har hyrt en lägenhet där, så hittade jag i allafall två saker på mitt rum.
Jag hittade ett nummer av vecko revyn som jag beställde hem för ett bra tag sen, och ett brev som var från min moster som bor i Canada med texterna i som jag troligtvis ska sjunga!

Men nu människor så ska jag nog gå ifrån datan för jag ska mysa framför en film med min käraste, men vi hörs självklart imorgon, keep reading!

sweet dreams ♥


på fotot: brevet från min moster och tidningen från vecko revyn
'

Day three in London


på fotot: Agnes och kristoffer, vi började dagen med att ta taxi in till oxford street


på fotot: min och Agnes lunch


på fotot: vi tog en sväng på Primark ofcourse


på fotot: min Agnes

Jag tog inte så mycket bilder den här dagen tyvär, och jag tog aldrig något kort på tröjan och jackan jag köpte, för jag köpte en over size tröja som var rosa med knappar därbak och en jeans jacka, men jag kanske lägger upp någon bild på dom senare, jag hade i allafall det skit bra i London, och självklart som kommer jag och Agnes göra minst en resa till dit.
Om man gillar att shoppa så är det här stället du ska åka till!

Day two in London


på fotot: min Agnes, vi började dagen med en promenad i London
för att se Big ben och London eye, m.m


på fotot: kolla bilden, det ser helt overkligt ut, vi kom till den här parken
medans vi promerade, skit fint


på fotot: vi såg ett ful mysigt hus


på fotot: vi gick förbi en paddok med hästar i, precis brevid en stor väg,
jag tycker det var lite roligt, det är som om vi skulle ha en paddok på österäng
här i ösd, det skulle sett kul ut


på fotot: vi gick till en annan park där man kunde mata ekorrar, dom var så söta


på fotot: vi stod utanför kungens och drottningens hus, och där var det något
som vi kollade på, jag kommer faktiskt inte ihåg var det var dom gjorde, men
fula mössor hade dom här gubbarna på sig i allafall ....


på fotot: kungens och drottningens otroligt stora hus


på fotot: sen kollade vi på militärer med ölmagar


på fotot: sen kom vi äntligen fram til Big ben


på fotot: och London eye


på fotot: Agnes och jag och någon cool kille på en häst


på fotot: innan vi skulle shoppa så åt vi luch på burger king, då åt
vi bröst burgare (mitt egna namn för den här hamburgaren)
med strips och cola


på fotot: min snygga kompis


på fotot: påväg till Oxford street så såg vi världens snyggaste limmo


på fotot: efter att vi hade shoppat en hel så fikade vi på Starbucks och jag
drack världens godaste latte


på fotot: lite underkläds shopping


på fotot: jag shoppade ett diadem i siden med en rosett på


på fotot: jag shoppade ett snyggt klädes plagg att sova i


på fotot: jag shoppade en väska som inte var så speciell men bra att ha


på fotot: jag shoppade en snygg kofta


på fotot: och en snygg väst


på fotot: jag köpte örhängen, nagellack och en foundation också


på fotot: jag köpte ett par tygskor också, jag köpte dom mest för att
jag fick så jävla ont i fötterna av att gå runt i ett par skor med nästan 1 dm klack


på fotot: efter en dag på stan så drog vi tillbaka till hotellet, där vi lämnade
våra påsar och gjorde oss i ordning lite, sen tog vi spår vagnen till Europas
största köp center, med 250 affärer, tråkigt nog så hann jag och Agnes bara gå
i 4 affärer på 2 timmar


på fotot: från köpcentret så fick jag med mig världens snyggaste jeans,
dom gick på över 500 kr men det var det helt klart värt, i love them


på fotot: jag fick med mig ett par snygga knä stumpor med spets och rosetter
på också


på fotot: jag fick även med mig en snygg klocka i läder


på fotot: det här var min middag för dagen, eftersom jag och Agnes inte
hann äta på köpcentret så gick vi förbi en mat affär istället, kvällen
avslutades med en dokumentär och sen var det läggdags ....

Day one in London


på fotot: vi åt i sthlm och då blev det självklart mc, här lägger vi inte
ut mycket pengar på maten inte, vi åkte ju till London för att shoppa, right?


på fotot: tänkte lägga in en bild på skorna som jag köpte i sthlm innan
London, dom till höger är mina och dom är så snygga!


på fotot: den här tröjan köpte jag också i sthlm innan vi åkte till London,
jag köpte den mest för att jag hade en sånn obekväm tröja på mig innan
så jag behövde byta


på fotot: medans vi väntade på planet så spelade vi kort


på fotot: här var klockan runt två på natten, vi hade precis hittat fram till vårat
hotell, och såhär såg min och Agnes säng ut, sängen var faktiskt
riktigt skön, hotellet kanske inte var så snyggt men hey, vi skulle bara sova där?


på fotot: toaletten


på fotot: handfatet

Hemma i Östersund

Hej, det var ett tag sen nu!

Som ni vet så har jag vart i London nu i några dagar, men nu är jag hemma igen.
Jag har haft en jätte bra resa, förutom alla förseningar på flygplanen.
London är suveränt, dom har världens bästa affärer och världens trevligaste människor!

Jag fick en hel del shopping med mig hem också, jag är super nöjd med allt jag köpte!
självklart berättar jag mer sen, och bilder på shoppingen kommer, jag tänkte skriva upp sakerna jag
shoppade nu, som ett litet smakprov!

• 1 jeans jacka från Primark
• 1 par svarta tyg skor från Primark
• 1 par skit snyggaskor med nästan 1dm klack, dom liknar gladiator sandaler lite från Skopunkten (köpte i sthlm innan London)
• 1 liten väska från Primark
• 1 mineral foundation från nån smink affär
• 1 par skitsnygga ljusa jeans som är slitna på knäna från Topshop
• 1 fransk manikyr set från Primark
• 1 vit t-shirt med en rosett på från Lindex (köpte i sthlm innan London)
• 1 rosa diadem med en rosett på från Primark
• 1 svart läder klocka som jag köpte på någon affär när vi var i London på Europas största köpcenter
• 1 mörk rosa oversize tröja med knappar baktill från New look
• 1 par svarta knästrumpor med rosett på och spets från New look
• 2 par örhängen med blommor på från Primark
•  1 grå väst med knappar från Primark
• 1 svart tre kvarts ärmad tröja med knappar på från Primark
• 4 par trosor från Primark
• 1 bh från Primark
• 1 svart nattlinne i siden + shorts till från Primark

Ja, det vart en hel del shopping kan man ju säga ....
Bilder på shoppingen och bilder från dagarna i London lägger jag som sagt in senare, för nu ska jag umgås med min pojkvän.
vi hörs senare ♥

Cash baby

Hello!

Nu har jag och Agnes precis haft spa kväll, vi har haft hårinpackning, peelat ansiktet och läpparna, smörjt in oss med krämer, och nu ska vi fixa naglarna!
Klockan är ganska mycket just nu, och vi ska upp klockan sju imorgon, men det gör inte så mycket, för ska man sitta i en bil i ca åtta timmar så gör det inget om man är trött.

Vi hörs lite senare ♥


på fotot: money money money


på fotot: money money money


 på fotot: Agnes, ohyeah

Hemma hos mamma

Punkt 1,2,3,4,5,6,7 avklarade!
Nu är det bara tre punkter kvar bara. Just nu är jag hemma hos min mor, Agnes Hedda och Anna är här också, vi gör inte så mycket just nu, jag ska packa klart mina saker nu snart! Sen ska jag nog åka och träffa älskling, och ta farväl av honom, sen lär jag och Agnes åka hem till mamma igen, och ha våran spa kväll.

Men vi hörs sen, jag måste fortsätta nu! ♥


på fotot: lite gott till resan imorgon, godis, kyckling sallad, läsk och en tidning!

I'm going to town

Punkt 1,2,3 är avklarade!
Nu återstår bara 7 punkter, jag ska alldeles strax ta mig in till stan där jag ska träffa Agnes, och så ska jag hem till pappa och packa och hämta min bok!
Sen åker vi nog tillsammans hem till min mamma som bor på Frösön, och där ska jag packa och sen ska Anna och Hedda komma dit, för Hedda ska prova två av mina jackor, sen ska vi umgås med dom ett tag också eftersom vi inte kommer ses på ett tag, sorgligt men sant.


just nu pratar jag med Anna Molin


och jag är glad för om några timmar börjar våran resa till Skavsta
sen vidare till London


den här är till er andra tråkmånsar som får ha så kul här hemma i
den lilla hålan vid namn Östersund!

To do

Här är dagen's to do list, Sunday:
1. äta frukost samt göra mig i ordning
2. sitta vid datorn, sen äta middag maby?
3. fylla på mobilen, fast när jag vaknade imorse så var den redan påfylld, great!
4. köpa batterier till kameran, köpa tidning och kanske lite godis till den långa resan som ska ta oss till London imorgon
5. åka hem till pappa, hämta kläder och en bok
6. leta fram en cabin väska, sen packa!
7. kanske sälja två jackor
8. spa kväll, i think
9. ta farväl av min älskade pojkvän
10. sova med min Agnes!

Fika time

I'm back home!

Yes, i am.
Vi har vart på Karibu och fikat, och det var hur mysigt som helst, vi mumsade gott fika och pratade en hel del!
Det kom även fram en tjej i 23 års åldern som minglade runt där, ja hon jobbade där!
Men hon minglade runt där och var sociala med folk, hon kom till vårat bord och frågade om hon fick sätta sig, och vi hade inget val så då sa vi att hon kunde sitta med oss!

Först så tänkte jag men åh, sätt dig inte här, vad är det här för konstig människa?
Men sen efter att ha pratat med henne ett tag så tyckte jag bara att det var kul, hon var så social och lyssnade på en hela tiden, det tråkiga var bara att det var jätte svårt att höra vad hon sa, hon pratade så snabbt och otydligt.
Men här har ni ett bra bevis på att man inte ska dömma människor bara sådär, utan låta dom få bjuda på sig själva först, sen kan man dömma bäst man vill, men man ska alltid ge människor en chans!

Här kommer lite bilder, as always!
Förlåt för att bilderna är så mörka och dåliga, men jag vågade inte ta med blixt, då har jag stört alla där.


på fotot: mitt fika


på fotot: min Agnes


på fotot: Hedda och Julia, Heddas kill kompis Markus var med också
men jag har inget kort på honom


på fotot: menyn, ett bevis på att man bestämmer priset själv, om ni
kollar längst upp i högra hörnet så står det pris där, och nedanför
så står det: Du bestämmer!