Svar på fråga

Jag fick en fråga om hur man man ska göra med dove's bodylotion
(brun utan sol)
hur den funkar, och hur man gör och om man blir brun.


Såhär är det, dove's bodylotion är precis som en vanlig fuktkräm för huden, man smörjer in sig med den precis som vanligt, den ända skillnaden är att man blir brun, och att man ska vara noga med att smörja ut den riktigt, för annars kan man blir fläckig (det vill säga, att man blir mörkare på vissa ställen) och det är inte så snyggt, det ska vara jämnt.
Och som jag sa förut, för bästa resultat så ska man peela bort gammal hud innan man applicerar brun utan sol, för då är det störst chans att det blir jämnt.
Och ja, man blir brun av dove's body lotion (dove har olika body lotion's, men det står på flaskan vilka som är med och utan brun utan sol), sen är det såhär att det finns två olika body lotion's med brun utan sol, den ena är för ljusare hud (men du blir fortfarande brun av den) och den andra är för dom som är lite mörkare i huden.
Sen beror det på hur ofta du använder brun utan sol, för ju oftare du använder du den, ju brunare blir du.
Och om du smörjer in dig en dag, så tar det någon timme innan det syns, så det bästa är att smörja in sig innan man går och lägger sig till exempel.
Men om du vill bli jätte brun så ska du smörja in dig varje kväll, för som sagt ju oftare du smörjer in dig, ju brunare blir du. Och för er som undrar så kostar en flaska med dove's brun utan sol runt 50 lappen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback